Spring naar bijdragen

rotsblok

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    11
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Converted

  • Locatie
    Kop van Noord-Holland
  • Interests
    beetje sport, bier, vrouwen etc.. je kent het wel
  • Beroep
    chauffeur

rotsblok's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Niet geschoten is altijd mis, meneer de boemerang. Dat moet u toch weten met uw zoektocht naar nieuwe aanwinsten voor uw bedrijf
  2. je kan het ook vragen aan ene arnoud engelfriet , schijnt een ict-jurist te zijn die er aardig wat verstand van heeft op het gebied van internetrecht. Zijn blog is ook best interessant.
  3. Nooit, moeders zei dat ze niet gek was.. Ook de reden waarom ze nooit mn (en die van mn broer en pa) brood smeerde voor naar school/werk..
  4. Ahhh dus belgië is off limits gedurende 2 maanden... ik zal het onthouden
  5. Ach druk maken.. Tja, Heb een keer gehad dat ik samen met een collega (samen in 1 auto) stond te lossen bij een restaurant in hoorn centrum. collega's van een ander bedrijf stonden daar ook te lossen waar we altijd stonden, dus wij stukje verder door rijden en zoveel mogelijk aan de kant. Wij gaan lossen en als we terug komen staan onze collega's van het andere bedrijf rustig te wachten achter ons tot we klaar waren. Daar achter in middels ook al auto's. dus wij in laden om weg te gaan, komt er iemand aan (die kennelijk in een auto zat die in de "file" stond) en begint me toch ons uit te kafferen. Mijn collega zegt tegen mij: "rustig je ding blijven doen en niet op die vent gaan letten of op reageren". Dus wij gaan rustig verder. Komt de kok van het restaurant waar we aan het lossen waren op het kabaal er aan en begint zich met die vent te bemoeien.. nou wij klaar en we rijden weg, hoor ik die vent nog tegen die kok zeggen van mot ik je op je bek rammen.. Weet niet hoe het afgelopen is want we reden weg. Maar volgens mij was het bijna tot slaags gekomen tussen die kok en die vent.. Denk ik ook van doe ff normaal, je had ook gewoon ff kunnen omrijden..
  6. Ik weet niet of het alleen toegestaan is voor gebruikers met meer dan x berichten of dat er über geheime berichten in staan waar men niet meer bij mag komen, maar als ik naar belgië ga in het forum "Landen wetgeving" dan krijg ik een forbidden en dat ik niet de juiste permissies heb. Dat maakt mijn nieuwsgierigheid eingelijk alleen maar groter
  7. Ja dat is dan wel een grote fout nu ik er ben heb jij ff dikke pech... das toch aardig van je.. waartegen? 50+? nee dank je...
  8. Het afsluiten van een baantje en de kosten daarvan.. Een vriend van mij had het in amsterdam, toen zijn auto ophield in een tunnel. Was gelukkig niet zijn fout en hoefde daarom niet te betalen.. Je kan er dus uit opmaken als het je eigen fout is, door bijv lege tank etc, dan kan je betalen (en is volgens mij ook niet echt goedkoop), anders is het gratis als je er niks aan kan doen.
  9. Om eerlijk te zijn is het behoorlijk irritant... (en als je het toch wilt, doe het dan op 1 regel ipv op 10 regels)
  10. Voor als je bij een rijschool gaat, kan je beter een zak met geld mee nemen.. Je bent dan algauw zon €5000,00 kwijt. Maar daarentegen kan je wel je eigen baan uitzoeken en zit je niet vast aan een contract van x jaar bij een bedrijf wat je niet leuk vind.
  11. Ik zou zeggen probeer het bij de horeca jongens, zoals de kweker, jongens, veldboer & eenhoorn, etc.
  12. Aangemeld op de nieuwsbrief, nu maar hopen dat hij er snel komt
  13. Hallo, Mijn naam is Rotsblok (natuurlijk niet mijn echte naam), ik ben mijzelf zo gaan noemen na een ongelukje in 2001 waarbij ik mijn rug op een paar plekjes heb gescheurd, maar dat is een heel ander verhaal wat ik misschien nog wel eens vertel. Ben 32 jaar jong of oud, net hoe men het zou willen bekijken. Woonachtig in de kop van noord holland. Sinds maart heb ik mijn rijbewijzen behaald (CE en code 95) en ben daarna gaan rijden via een uitzendbureau. Afgelopen 3 maanden heb ik voor een horecagroothandel gereden op een bakwagen. Momenteel aan het solliciteren voor internationale chauffeur, want ik ken het rondje om de kerk nu wel. Gr.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden