Spring naar bijdragen

de wit

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    19
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over de wit

  • Verjaardag 07-12-1980

Converted

  • Locatie
    veendam

de wit's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Wie heeft een resente lijst van terminals van Nederland ,Duitsland en Belgie. Want die hier op de forum staan niet alle terminals op of er zijn er nieuwe bij gekomen.
  2. @andre het virus is hier al een tijdje in het noorden.
  3. Chauffeur Peter Heibroek komt toch terug naar Nederland om hier in een ziekenhuis zijn verdere behandeling te genieten. Een dag geleden schreven we over het zware ongeluk dat Peter overkwam tijdens het laden in Zuid-Duitsland, en zijn gedwongen Duitse ziekbed van in totaal acht weken. Peter kreeg nauwelijks bezoek en wilde graag naar een Nederlands ziekenhuis in, of in de buurt van zijn woonplaats Veendam. Geen enkele partij wilde echter voor de kosten van de repatriëring opdraaien, maar dat is ineens veranderd. Beraad verzekeraar en ANWB Eind deze middag kregen we positief nieuws van Peters broer André. Hij vertelt: "Als broer van Peter Heibroek kan ik jullie melden dat Peter in de loop van volgende week richting Nederland zal komen. Dit is na beraad tussen Menzis en de ANWB vanmiddag besloten." André vervolgt: "Ze zeggen dat de verblijfkosten daar voor de komende weken, na overleg met het ziekenhuis Heidenheim, hoger zouden uitvallen dan het vervoer naar Nederland." Opvallende wending Dat is een opvallende wending in deze zaak. Of men geschrokken is van de publiciteit, of men vanwege alle publiciteit alles nog eens nagerekend heeft, is voor ons gissen. Het belangrijkste is in ieder geval dat Peter naar Nederland kan komen: een goed begin van een wat een lang herstel zal worden. BRON: TRUCKSTAR.
  4. Heb begrepen dat hart van nederland er ook aandacht aangeeft.
  5. Tis ook een schande je zou toch zeggen als he mogelijk is met een bestelbus of een truck met slaapcabine.
  6. Help ons om Peter Heibroek (chauffeur Jonker Veendam) vanuit het ziekenhuis in Duitsland naar zijn huis in Veendam te krijgen. Stalen buis van 800 kg Peters nare verhaal begint op 19 december. Bij het laden van een set stalen buizen in Heidenheim kreeg hij een van de 800 kilogram wegende buizen gedeeltelijk over zich heen. Gevolg, een dubbele bekkenbreuk en een ziekbed van in totaal acht weken, gevolgd door een revalidatieperiode. Na het ongeval werd Peter direct naar het ziekenhuis van Heidenheim vervoerd en geopereerd. Met de Duitse zorg niets mis; hij is goed geopereerd en wordt uitstekend behandeld. Maar Peter ligt in een nieuw gedeelte van het ziekenhuis waar nog geen internetverbinding is. Bezoekers heeft hij ook nauwelijks tot niet vanwege de 700 kilometer afstand. Een telefoon heeft hij gelukkig wel, zodat hij met enige regelmaat kan bellen met zijn vader en zijn broer. Wie haalt Peter naar Nederland? Niemand wil echter de kosten betalen voor repatriëring naar een Nederlands ziekenhuis. Omdat Peter liggend vervoerd moet worden zou een dergelijk transport tussen de 5.000 en 6.000 euro gaan kosten. Peter heeft een ziektenkostenverzekering bij Menzis, maar die willen de repatriëringskosten niet betalen omdat er geen medische noodzaak is voor transport naar Nederland. Peter heeft tevens een doorlopende reisverzekering bij de ANWB, maar die zegt dat de reisverzekering niet voor bedrijfsongevallen bedoeld is. Volgens de FNV, waar Peter een rechtsbijstands-verzekering heeft, moet Peters werkgever, Jonker Transport uit Veendam, de kosten betalen. Dit bedrijf zegt echter dat in de cao staat dat de werkgever alleen in geval van medische noodzaak de kosten moet betalen.?????????? En daarmee is Peter van het kastje naar de muur gestuurd, en terug bij af. Wij willen daarom jullie steun vragen en een donatie te vragen om jullie collega naar huis te krijgen. Maak daarom snel uw donatie over op rekeningnummer: 682549592 t.n.v. Biesebos Truckwash met referentie aan: bijdrage Peter. Laten we het samen proberen om hem thuis te krijgen, we hadden het ook zelf kunnen zijn.
  7. @jos die site die jij gaf is in het turks,engels en tsjechisch.
  8. Automobilist keert op de N33 en word aangereden Zuidbroek - Een oudere automobilist is woensdagochtend met de schrik vrijgekomen toen hij vermoedelijk op de N33 bij Zuidbroek wou keren op de rijbaan en vervolgens van achteren werd aangereden door een vrachtwagen. De auto belandde na de aanrijding in de sloot. De bestuurder is door medewerkers van de ambulancedienst gecontroleerd op verwondingen maar die bleek hij niet te hebben. Een bergingsbedrijf heeft de auto uit de sloot gehaald, de vrachtwagenchauffeur kon zijn rit naar Delfzijl met schade vervolgen. ​112Groningen - Automobilist keert op de N33 en word aangereden (Video)
  9. Vrachtwagen omver bij Ureterp Ureterp - Maandagmorgen rond 08:25 uur vond er een ongeval plaats op de N381 met een vrachtwagen. De vrachtwagen die beton vervoerde, is in de berm terecht gekomen. Door een stuur reactie om uit de berm te komen kwam de chauffeur opnieuw in de berm. Hierbij is de vrachtwagen geschaard en geheel op zijn zij over de weg terecht gekomen. .De brandweer werd gealarmeerd maar de chauffeur kon zelf uit zijn cabine komen. Een ambulance heeft de bestuurder voor controle meegenomen naar het ziekenhuis. De berging zal nog enkele uren in beslag nemen. Het verkeer word omgeleid via de op en afrit. 112Groningen - Vrachtwagen omver bij Ureterp (update)
  10. BODEGRAVEN-REEUWIJK - Het Korps Landelijke Politiediensten heeft geblunderd door een vrachtwagen van de Reeuwijkse transportonderneming Van der Bas te flitsen met een snelheid van 239 km/uur. Een snelheid die onmogelijk gehaald kan worden door een begrensde vrachtwagencombinatie met oplegger. Het transportbedrijf kreeg een brief op de mat van het Centraal Justitieel Incassobureau, waarin het bedrijf werd gesommeerd om voor de rechter te verschijnen vanwege een gemeten snelheid van 239 km/uur. Volgens het CJIB is de vrachtwagen op 25 oktober om 13.10 uur door een mobiel flitsapparaat gespot op de A15 ter hoogte van Hoogvliet. Transportondernemer Jos van der Bas noemt de boete 'volstrekt belachelijk'. Vooral in het geval van deze chauffeur. 'Hij heeft nog nooit een overtreding begaan met snelheid. Nu zou hij ineens met Paras-Dakar mee kunnen gaan doen. Het KLPD laat weten dat de bon inmiddels uit het systeem is gehaald. 'Op dit moment zijn we aan het onderzoeken wat er is misgegaan', aldus woordvoerder Frans Zuiderhoek. 'We willen kijken hoe het mogelijk is dat het apparaat dit gemeten heeft.' Het transportbedrijf krijgt nog een excuusbrief van het KLPD.
  11. die zal wel in belgie richting frankrijk zitten of richting uk
  12. STAPHORST Zondagavond 7 oktober, tussen 21:00 -22:00 uur is, vanaf een bedrijfsterrein bij Timmerman Transport gevestigd aan de Wethouder Klompstraat in Staphorst, een vrachtwagen met oplegger gestolen. De vrachtwagen is een Rode DAF, type TE75RC, met het kenteken BF-SP-63; de oplegger is van het merk Pacton, met het kenteken OJ-72-RV. De vrachtwagen heeft geen slaapcabine maar wel een spoiler op het dak. De oplegger heeft grijze zeilen met zwarte letters met de tekst THULE. De trailer was geladen met baby-artikelen. De combinatie is waarschijnlijk vanaf de zijde van de Wethouder Ohmmannstraat het terrein afgereden. "Op camerabeelden is te zien dat vier of vijf mannen een uur en drie kwartier bezig zijn geweest met het stelen van de combinatie. Het is een professionele club volgens mij want wij zijn echt goed beveiligd", meldt Henk Timmerman maandag aan Transport Online. In de buurt van Uden Dinsdag is een tip binnengekomen dat de vrachtwagen en trailer maandagochtend rond 6:00 in de buurt van Uden is gesignaliseerd. Let u daarom goed op als in de buurt bent. De gestolen trailer Heeft u de vrachtwagen en/of trailer ergens gezien? Laat u dat dan liefst zo snel mogelijk weten aan: Henk Timmerman van Timmerman Transport, telefoon: 0522 466 461
  13. de wit

    chauffeur zoekt werk.

    dacht dat agroworld in de lutte zat. sorry heren ga niet voor me zelf rijden, liever voor een werkgever.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden