Spring naar bijdragen

The great old

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    106
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

The great old's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. In Nederland heeft de van Rijn group; Rijntrans, Rijntrading, pakstation Joosen, Langfruit en koelhuis Varenkamp. Alleen van Varenkamp weet ik het niet maar bij de andere onderdelen is alles stil gelegd. Al met al 200 man op straat en geen vooruitzicht op een doorstart als je dit lees. "Ik ben vooral teleurgesteld in de bank"
  2. Ik ben er van de andere kant gepasseerd vlak voor dit ongeval plaats vond, bij Arkel was 1 rijbaan afgesloten en stond er tot Vuren een file.
  3. Er is nog altijd een levendige handel in foto's op beurzen en zoals afgelopen weekend in Lopik bij het 'nog harder' festival. Zo verdiend de fotograaf nog wat om zijn kosten er uit te halen, als hij ze op een forum zet of op facebook gaat de hele wereld met zijn foto er vandoor. Zelf ben ik in België en later in het Westland een Duitser tegen gekomen die netjes kwam vragen of hij een foto mocht maken, tuurlijk zei ik en de eerste keer had ik een beetje haast en ben ik na 2 minuten gaan rijden. De andere keer vroeg hij het weer en met de mededeling dat het wel even ging duren, nu had ik wat meer tijd en liet hem zijn gang gaan, camera instellen scherp stellen enz enz. na 10 minuten was hij klaar en ik vroeg waar ik ze kon vinden en het was voor zijn prive verzameling zei hij, maar hij wou ze wel opsturen. Ik mijn adres gegeven en een week of wat later een envelop op de mat met 3 hele mooie foto's van mijn auto. Dieter heete hij en reed met een blauwe busje een jaar of 10 geleden.
  4. Sorry hoor maar van mij mag dit topic in de vuilnisbak. Je zal de chauffeur maar zijn en jaren later weer de foto's tegen komen en het hele verhaal weer opgerakeld worden met de nodige onzinnige commentaar erbij. Smakeloos in mijn ogen.
  5. In deze link kom je er ene tegen, pagina 22 truckfanclub.be forum ? Toon onderwerp - Frans Hendrickx & Zonen
  6. Foto 1 onderaan de afslag Barendrecht A15 Foto 2 E34 in de buurt van Turnhout.
  7. Nog even zijn collega een prettige vakantie wensen hoorde ik vrijdag op de veiling. hier nog wat foto's 17-05-2013 / Man komt onder vrachtwagen en overlijdt in Blerick [Foto's][update] Sterkte aan de familie, vrienden en collega's van het slachtoffer.
  8. Ik ben van de week in Frankrijk gecontroleerd met hetzelfde alleen waren het bij mij 4 minuten en de rest prima in orde. Ik reed er met 5 minuten weer weg, alles ok en bon route kreeg ik te horen.
  9. Ik zit niet meer op het hulpdiensten forum, het kan zijn dat de tekst in de laatste jaren is aangepast dan zit ik fout.
  10. Of u dom ben dat laat ik in het midden, ik ben van mening dat je niet alles kan weten. Over dit onderwerp was er al eens een hele discussie op het hulpdienstenforum, helaas is deze site gehackt en is de info niet terug te vinden. Strekking was dat rondwegen zoals de Brusselse en Antwerpse ring geen snelwegen zijn (of zoiets) en in combinatie met de wegcode mag er dan op alle banen gereden worden. Dit vond ik even snel in de wegcode;21.3. Wanneer de rijbaan van een autosnelweg drie of meer rijstroken in de gevolgde rijrichting omvat, mogen de autobussen, autocars en andere voertuigen en slepen met een maximale toegelaten massa van meer dan 3,5 ton niet op een andere rijstrook dan een van de twee rechts gelegen rijstroken van de rijbaan rijden, behalve om de aanwijzingen van de verkeersborden F13 en F15 op te volgen. F13
  11. Ik denk dat je hier een klein foutje maakt. In België mag je op ringwegen gebruik maken van alle rijvakken.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden