Spring naar bijdragen

johan

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  51
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Over johan

 • Rang
  Senior Forumlid
 1. johan

  zoek werk

  hoi ,dankje. heb gelijk gesoliciteerd hoor nu maar hopen dat ik er nog iets van hoor. groetjes
 2. johan

  werken in zeeland

  ok,maar dan heb je rijbewijs d nodig en heb dus ce, maar we komen wel wat tegen hoor,een maat van mij die rijd ook alleen of niet te laden of te lossen met zeecontainers.
 3. johan

  werken in zeeland

  hoi,ja bedrijven genoeg hebze ook bijna allemaal gehad denk ik,maar heb net 1 grote handicap denk ik zit namelijk nog gedeeltelijk in de wao wegens een nieuwe heup maar gaat allemaal goed maar moet niet teveel belast worden ,dus dacht zelf aan container vervoer,heb namelijk ook een tijdje hier in hulst geredeb bij claun lease dat me wel bavalde maar gewoon te zwaar belastend vor de heup was ,moets dus met rolcontainers de was weg brengen.zelf wil ik eigelijk alles broberen maar laat maar horen als je wat weet. groetjes.
 4. johan

  zoek werk

  ik zoek werk in de regio zeeland.heb vanaf oktober rijbeijs c e en heb ook het chauffeursdiplma en een bestuurders kaart. wil nationaal gaan rijden maar een overnachting is niet erg. wie wet wat voor me,eindelijk geslaagd en wil nu graag ook op de baan. ben een man van 39jaar.
 5. van harte hoor met het behalen van je c en natuurlijkook met je trouwdag. en nu voor e ?
 6. hoi ,ten eerste van harte dat je het behaald hebt,als het goed is krijg al na enkele dagen je ccv-b binnen hoor, een diploma met een hoesje erom.
 7. johan

  werken in zeeland

  hoi ,heb dus vanaf oktober al mijn rijbewijs ce en chauffeursdiploma heb ook al een bestuurderskaart. maar kom nergens aan de bak. wie weet waar ze nog beginnende chauffeurs vragen in zeeland. wil alleen binnenland rijden maar soms een overnachting is geen brobleem.
 8. van harte:cake: hoor en zeker ook van deze kant vele veilige km
 9. hallo allemaal, is een tijdje geleden dat ik weer heb gerageert maar hebben het erg druk gehad ,heb vandaag examen gedaan voor e en ja hoor is ook binnen:cake::banaan: ben er erg blij mee alles ging redelijk goed dus nu zoeken naar een goede baan voor c e rijbewijs ,heb even gewerkt via uitzendberue maar was toch niets voor mij . dus nu verder naar een leuke baan zoeken.
 10. hoi ik laat het zeker weten hoor. en er zit nu ook een tom tom in de les wagen,dus daar moet ik nu ook mee leren rijden zij hij,is dat nieuw want op het examen moet dit ook zij hij. we zullen zien.
 11. hoi allemaal. nou gisteren dus de eerste les met aanhanger gedaan,en is heel goed gegaan zij hij,het achteruit rijden ging me ook goed af zelfs een bochtje achteruit ging goed:),heb natuurlijk zelf al heel veel met een aanhanger gereden met de auto en dat werpt nu zijn vruchten af denk ik:rolleyes: 20oktober is het examen dus kan nog lekker even oefenen. groetjes johan.
 12. hoi allemaal bedankt voor de reactie`s,vanmiddag van 1 tot 3 uur de eerste les.we zullen zien, ik laat nog iets horen hoor. groetjes johan.
 13. hoi,heb op 14juli mijn c rijbewijs gehaald en het chauffeursdilpoma heb ik ook al,en heb nu eindelijk toestemming van het rientregatie dat ik ook voor e mag gaan:wave:,gelukig hoor maar waar moet ik zo beetje opletten als ik ga lessen met de aanhanger zijn er speciale dingen die juli zijn opgevallen zelf met het lessen dan hoor ik dat graag hoor. groetjes johan.
 14. he dat is jammer ,volgende keer beter .
 15. hoi ook veel succes hoor ,en gewoon rustig blijven komt het allemaal goed.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...