Spring naar bijdragen

Nooteboom

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    20
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Nooteboom geplaatst

  1. Heb je gelijk in. Maar het beste lijkt mij, ALLES PLAT GOOIEN. niet 1 dag maar minimaal 1 week:ok: Niets meer in de supermarkt, dus niets meer te eten. Dan moet iedereen er maar onder lijden. zet tenminste zoden aan de dijk. ZONDER TRANSPORT STAAT ALLES STIL, en zo is't maar net:banaan:
  2. Dat zijn zeer goede berichten. (Ik kon er helaas niet bij zijn vandaag)
  3. Nooteboom

    Klompen

    Ik rijd gewoon op van die LOMPE veiligheidsschoenen (S3) met veters. (hoog model) aangezien ik veel op bouwplaatsen kom moet ik geen klompen aan mijn poten hebben. Met mijn maatje 45 werkschoenen ken ik gewoon door de modder banjeren. Als ik ditzelfde met klompen doe krijg ik geheid natte modder poten. Collega's van mij rijden op hun sokken, en lopen buiten op van die klompen.(sommige met cavia's) Die ze dan achter het klepje van de deur zetten. Iedereen moet het zelf weten, maar er is niets beter voor je voeten als goede schoenen. Met klompen ga je gauw zwikken met alle gevolgen van dien. Uit een auto springen doe ik ook niet, slecht voor de knietjes en de rug.
  4. Moet je zeker eens doen:ok: Gr. van Nooteboom
  5. Zo denk ik er ook over. Ik ben eens met een collega op zondag avond naar kopenhagen vertrokken. We waren de grens nog niet over of het gezeur begon al. We konden beter op maandag morgen weggaan want dan konden we gewoon snacht's slapen zij hij. Maar als je maandag morgen om 8.00 in Kopenhagen moet lossen gaat dat niet. De hele nacht gereden en om 8.00 uur gelost. Daarna nog een stukje terug gereden en om 11.00 slapen. Nou ja slapen, ik had toen geen slaapcabine en hij wel. dus moest ik bij hem in de cabine slapen. DOE DIT NOOIT! meneer kon niet slapen en ging iedereen die in zijn telefoon stond bellen, z'n moeder,de baas, oma ,vriendin. Ik heb hem nog aangeboden om een slaapliedje te zingen maar dat hoefde niet. Na 8 uur op die parkeerplaats te hebben vertoeft ben ik weggegaan. onderweg hebben we nog koffie gedronken. Daarna zakte hij af. uiteindelijk was ik om 7.30 uur terug op de zaak en heb daar tot 8.30 koffie gedronken. Mijn collega heb ik die dag niet meer gezien. Later hoorde ik dat hij om ongeveer 10.00 lijkbleek op de zaak aan kwam. De baas heeft hem naar huis gebracht. En vervolgens hebben we hem 4 dagen niet meer gezien( zijn moeder heeft ook nog gebeld of zulke ritten normaal waren) Deze chauffeur werkt nog steeds bij ons, rijd met van die cavia's aan z'n poten. In de vakantie mag er niemand met zijn wagen rijden. En kan nog geen lamje zelf wissellen. En als je hem wat vraagt over de CAO dan weet hij niet waar het over gaat. Dit is volgens mij WEL een echte chauffeur. (van de categorie altijd een grote bek over iedereen, en weet het altijd beter) Laat mij maar gewone chauffeur zijn, ik red mij wel. En kom er ook wel.
  6. Laat jij je eigen ook even omscholen. Brinkman was een goed bedrijf met weinig verloop onder de chauffeurs Dit zegt volgens mij genoeg.
  7. Kortegolf piraten vind je rond de 3900 Khz en tussen 5800 en 6600 Khz Meestal is er in het weekend en vaak savond's wel wat te horen. Er is zelfs een vrachtwagenchauffeur die af en toe uitzend op 5.955 na het programma onderweg van de wereldomroep. Radio Scotland noemt hij zich. er zijn verschillende chauffeurs die hem in europa hebben gehoord. Op de Middengolf zitten de meeste stations tussen 1611 tot 1700 Khz. Maar ook op 1350-1395-1476-1512-1521-1530-1539-1575 Khz Vooral in het weekend is het er druk met deze MG piraten.
  8. De echte piraten zitten op de Middengolf & Korte golf. Dit zijn nog piraten die hun zenders zelf bouwen, en niet kopen zoals die grote FM teams. Middengolf piraten zenden dan ook niet in teamverband, tenminste ik heb ze nog niet gehoord. Alleen door al die Feestende & bierzuipende FM (piraten) teams worden de boetes zo hoog dat het voor een MG zolderpiraat niet meer te doen is. En dat is jammer. De ene helpt de hobby voor de andere op deze manier naar de KL.te. En dat is mijn gedachte erover Gr. van Nooteboom
  9. Nee, ik heet geen Wijnand en ben ook geen planner. Ik heet Arie en ben gewoon chauffeur.
  10. Klaas de Waard hoort volgens jullie zijn eigen graag praten. Maar deze man onderneemt tenminste wat, en bereikt zo af en toe ook nog wat. T.L.N helpt het transport in nederland moedwillig om zeep. o.a door de cabotage af te willen schaffen. Kunnen de leden van T.L.N nog meer goedkope chauffeurs in dienst nemen. Zodat wij uitijndelijk de WW in kunnen. Deze man doet tenminste wat. En zorgt dat de probleematiek in de media komt. :ok::ok::ok::ok::ok::ok::ok::ok::ok::ok:
  11. Ik vind het prima. Ik houd je niet tegen. Maar let wel op het inhaalverbod. Veel Succes
  12. Dat zijn tenminste woorden, helemaal mee eens!! Ik rij tussen 11.00 en 12.00 uur gewoon 60 Km op de snelweg. Of ik nu voorop, achteraan of helemaal alleen op de weg zit 60 Km = 60 Km Want het is tijd voor een ander beleid. De politiek moet maar eens wakker geschut worden.
  13. Hier ben ik het helemaal mee eens, wat een malloot!!
  14. Ja,ja en ik maar denken dat je uit eigen ervaring sprak. Ik rijd al meer dan 20 jaar DAF en er is echt niets mis mee.
  15. Mooi filmpje van omroep friesland:ok: En ook goede reclame voor broersma (Bakker groep) Ben blij dat er eindelijk actie word ondernomen, en dat de politiek eens wakker word geschut. Ik vind dit een zeer goede zaak.:ok:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden