Spring naar bijdragen

HIT

Forumlid a
 • Aantal bijdragen

  1849
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  6

Waardering in de gemeenschap

5648 Excellent

Over HIT

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster
 • Verjaardag 21-03-1971

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.harminfratransport.nl

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Lelystad, Nederland

Converted

 • Locatie
  Lelystad, Flevoland, Nederland
 • Interests
  Auto's, Wegafzettingen, Opsporing
 • Beroep
  Wegafzetter en Transporteur

Recente profielbezoeken

22945 profielweergaven
 1. HIT

  Het leven van een Botschauffeur

  ook wel bekend als modderige grond, is afzetting op de bodem van in (stromend) water aanwezige vaste deeltjes. Waar de stroomsnelheid afneemt slaan de deeltjes als een soort klei neer op de bodem. Slib van natuurlijke oorsprong geeft meestal een vruchtbare bodem. Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Slib Dus nee, slib zelf is niet verontreinigd.
 2. Van harte๐Ÿบ๐ŸŽ‚๐Ÿ˜
 3. HIT

  forumgebruikers gespot

  Ik ben volgens mij met de lesauto EC300 op de A28 gepasseerd rond 09:00
 4. HIT

  Oh oh.... Jumboooo

  Dan deze: https://www.transport-online.nl/site/106196/vrachtwagen-rijdt-tuinmuurtje-aan-diggelen-in-voorburg-fotos/?fbclid=IwAR2B0p0Cw1yWjpVCvvWrlRUfmdd9POd57PEHTATL3sqMm_Qpq6zhzT-LWjg
 5. HIT

  De mens en zijn tatoo's

  http://www.bbc.com/future/story/20170315-the-invention-of-heterosexuality Verder voldoet elk geschiedenisboek waarin ook de biologie van de mens in wordt beschreven. En wij als mens zijn niet het enige zoogdier waar homoseksualiteit voor komt, er zijn nog meer dan 240 zoogdiersoorten waarbij het voorkomt.
 6. HIT

  De mens en zijn tatoo's

  Even de geschiedenis in.... daar kon het allemaal al kijk maar naar de Romeinen, Grieken, Egyptenaren enz. Pas sinds het begin van de jaartelling begon het monogamehertroistiche denken dat in de middeleeuwen ineens zelfs puriteins werd genoemd.
 7. HIT

  Voorruitfoto's!!

  ja, mooie grote stalen pen in mijn achterwiel....
 8. HIT

  Voorruitfoto's!!

  Ik had deze over het hoofd gezien, maar bij grotere/langere afzettingen doen we dat ook in Nederland. Wij zetten er zelfs dan nog tekstwagens bij om het gebruik van de vluchtstrook aan te moedigen, maar helaas lijkt dat niet te werken. Voor wat betreft de hulpdiensten, in de rijopleiding krijgen die al steeds meer te horen dat de vluchtstrook niet veilig is. Door alle bezuinigingen wordt daar nog maar mondjesmaat geveegd en schoongehouden. Daarom ook wordt hier steeds meer les gegeven in de Rettungsstrasse.
 9. Die antislashcurtains zijn wel een stuk beter hoor. Daar zit staaldraad doorheen en moet je toch echt wel moeite voor doen om een gat groot genoeg te krijgen om te kunnen kijken.
 10. HIT

  forumgebruikers gespot

  Stond Danny net op de parking tussen Harderwijk en Nunspeet?
 11. HIT

  Het leven van een Botschauffeur

  Het probleem is ook dat men nog niet helemaal klaar is met de zandophoging, en dat men pas grond erover kan gooien op het moment dat het zandwerk klaar is.
 12. HIT

  Het leven van een Botschauffeur

  druiven? Om zelf wijn te maken?
 13. HIT

  Het leven van een Botschauffeur

  Er woont er 1 500m bij haar vandaan, werkt bij Vrijbloed.
 14. Ehm, dan ben jij dit toch niet: https://112vdg.nl/2019/08/09/vrachtwagen-rijdt-tegen-ferrari-599-mansory-stallone-in-drunen/
ร—
ร—
 • Nieuwe aanmaken...