Spring naar bijdragen

De Brokkenmaker

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  72
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

24 Excellent

Over De Brokkenmaker

 • Rang
  Senior Forumlid
 • Verjaardag 30-10-1965

Converted

 • Locatie
  Achter het hek
 • Interests
  Vrouwen
 • Beroep
  Brokkenmaker

Recente profielbezoeken

2610 profielweergaven
 1. RIP Shawn Smith October 28, 1965 – April 5, 2019
 2. Leuk, wij gaan donderdag. In de Victorie, mooi op fietsafstand. Zometeen richting de Afas. Naar de Staat.
 3. Zijn werkzaamheden op de Kaagbaan. Met de wind van de afgelopen dagen landen op de Polderbaan, en stijgen op de Zwanenburg/Aalsmeerbaan. Ze moeten dus van de Polderbaan noordelijk om de kop van de Zwanenburgbaan taxiën. Als je langs de A5 rijd kan je dat mooi zien. Maar dat kost een beetje tijd . Later maakte hij nog een extra rondje langs de D pier om een andere triple voor te laten gaan die naar E24 ging, en vlak voor dat hij E18 opdraaide moesttie wachten om een uitgaande 737 voor laten gaan. Toen was het zo 20 over 9. Heb je wel waar voor je geld.
 4. De Brokkenmaker

  forumgebruikers gespot

  Kiepenboer zaterdagavond op E18.
 5. Komt een beetje bij, staat nu volgens de heilig verklaarde systemen op 20.59. Maar niets maar dan ook niets is zeker in de luchtvaart.
 6. Wat is een cargocard? Heb je die overal nodig of alleen in de containers? Een jaar of 30 terug moest iedereen op stel en sprong een pas laten maken voor de ect. Ik heb dat ding nooit hoeven tonen. 😄
 7. Alle waar is naar zijn geld hé. Als je een Altrex neemt dan doet dat ff pijn maar dan heb je wel wat knaps. Die goedkope dingen van de lidl of toolstation zijn idd ruk.
 8. Is een telescopische ladder geen optie? Ook ideaal als je vrij bent, je gooit hem achterin je auto en je "collega's" kunnen hem niet kwijt/smerig/krom of anderszins vernachelen.
 9. 1 Februari komt Kink weer terug. Ook op dab+. Die club gaat het leuk doen denk ik als ik de berichtgeving op social media volg. Hoop alleen dat die druiloor van een Ruud de Wild daar niet opduikt.
 10. De Brokkenmaker

  wist je dat

  Ja dat is mooi gedaan. kosten noch moeite zijn gespaard, Scheelt een hoop gedoe met security. Zijn jullie klaar of morgen ook nog?
 11. Breek me de bek niet open over dat tuig. Er is overal wel een manager voor en iedereen is het tegenwoordig ook. Maar na volgende week komen er weer twee mooie weken aan, dan blijft dat gajes thuis. Het werk wordt gedaan en niemand heeft die lui gemist.
 12. De Brokkenmaker

  wist je dat

  Zag het spul staan daar, wist niet dat jij daarbij stond. Wat waren jullie aan het doen daar zo op een rijtje?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...