Spring naar bijdragen

De Brokkenmaker

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    87
  • Geregistreerd

Over De Brokkenmaker

  • Verjaardag 30-10-1965

Converted

  • Locatie
    Achter het hek
  • Interests
    Vrouwen
  • Beroep
    Brokkenmaker

Recente profielbezoeken

5568 profielweergaven

De Brokkenmaker's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Reacting Well Rare

Recent Badges

125

Waardering in de gemeenschap

  1. Een vrachtwagen beladen met klokken is woensdagmiddag tegen het spoorviaduct over de N242 gebotst. De botsing gebeurde rond 13.00 uur, de vrachtwagen bleek uiteindelijk hoger dan de maximale doorrijhoogte van vier meter. https://www.nhnieuws.nl/nieuws/302908/vrachtwagen-met-klokkenspel-ramt-spoorviaduct https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20220420_82499255?utm_source=google&utm_medium=organic
  2. De Brokkenmaker

    zonnetje..!!

    Schiphol, gisterochtend.
  3. VEENENDAAL - Voor de rechtbank van Midden-Nederland zijn op woensdag 25 november 2020 Martijn Methorst Logistics BV, Martijn Methorst Holding BV, Juma Logistics BV en JM Rental Fleet BV failliet verklaard. Alle vier de bedrijven zijn gevestigd in Veenendaal. Hele verhaal op Transportonline Ik dacht dat we hier al wat hadden met de naam Methorst, maar dat kan ik niet meer terug vinden. Misschien dat iemand het nog boven water haalt.
  4. Turbo 2000, zo heette het bij de opening. Ik werd geweigerd bij de opening. Te jong.... πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Ik zou die leeftijd wel weer willen hebben.πŸ˜‰πŸ˜‰ Bobs saloon was veel later, dat draaide toen als een tierelier maar toen de toemalige bedrijfsleider er mee stopte begon de aftakeling. Volgens mij is het nu dicht, ik zie er nooit meer iets bewegen.
  5. Mooie foto's van onze regio. Tweede foto rechtsonder zie je de vd Valk langs de A9 bij Akersloot. Derde foto is het industrieterrein bij Uitgeest. Wie nog weet hoe de discotheek heette in het gebouw aan de linkerkant verraad zijn leeftijd. πŸ˜‰ Vierde foto kijkt op de Crommenije bij Krommeniedijk. Boerderij links net boven het water is van twee buurjongens van me, die zijn met de ruilverkaveling de polder ingegaan. Als je het weggetje wat linksonder begint volgt kom je uit op de n203 thv de Krokodil wat je op foto 5 ziet met aan de bovenkant de toren van Wormer en de meelfabriek. Foto 6 zie je Bijna bovenaan de watertoren van Assendelft. Wingtip is van een a359 van Delta. De foto's van de kustlijn zullen ongeveer tussen Castricum en Egmond zijn. Ze komen meestal recht over ons huis. Mooie foto's πŸ‘
  6. De Brokkenmaker

    Schiphol...

    Van de week een paar fotoΒ΄s buiten gemaakt, echt absurd. Normaal is het op deze plek om deze tijd (7 uur) een komen en gaan van toestellen. Ica inkomend en europa uitgaand. Meestal moeten ze op elkaar wachten tot er plek is. Nu slechts 2 machines. De stilte gewoon onwerkelijk. Rondlopen zonder gehoorbescherming. Uitgestorven. Later in de ochtend kwamen er een paar muggen, ik denk van de kls ofzo een paar toutch en goΒ΄s maken. Hadden ze alle ruimte voor.
  7. De Brokkenmaker

    Goeie reclame

    APELDOORN - Op de Laan van Malkenschotenen in Apeldoorn is dinsdagmiddag 17 maart een vrachtwagen met (te) zware lading door zijn as gezakt. >>>klik<<<
  8. Er komt nog 20 meter op de silo lees ik in de plannen. Wel een leuk plan allemaal als je dat zo leest. Gaat swiebertje van reesema een hoop geld aan overhouden. Hoog tijd voor een inspectieronde door Wormer.
  9. Mooi filmpje, vanuit het huis van mijn ouders kijk je er recht op (krommeniedijk). Zal vreemd zijn als het weg is. Is het Floris terrein nog steeds leeg of is het filmpje al wat ouder?
  10. De Brokkenmaker

    Onderwaterbeton

    Heerhugowaard - Een uit de kluiten gewassen vrachtwagen versus een houten fietsbrug is geen goede combinatie. NHNieuws: >>>klikkerdeklik<<< En er weer uitgevist. >>>klikkerdeklik<<<
  11. Je moet. niks. Aan weerszijden zitten hekken waar de kranen doorheen rijden. Vorige week gingen er ook een aantal walsen door.
  12. Nieuwe A pier zuidzijde. Ben je over die rare oranje brug gereden of gaan jullie door de hekken? Zo moet het worden. (foto uit de interne pravda)
  13. Locatie kop nieuwe A pier?
  14. Leuk artikel! (en website) Ik weet nog dat zo een wagen bij ons op het dorp was. Volgens mij voor van gewest tot gewest. Misschien deze wel? Was ergens in de jaren 70. Er moeten nog fotos van zijn, hij stond op het landje naast ons huis. Ik zal eens kijken bij mijn ouders, als ik ze heb dan stuur ik ze naar je.
Γ—
Γ—
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden