Spring naar bijdragen

SJW

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  893
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

184 Excellent

Over SJW

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster
 1. Er is proces-verbaal voor opgemaakt. Dus geen boete of veroordeling
 2. Ja, maar tegen het illegaal te werk stellen is proces-verbaal opgemaakt. Nog geen boete of veroordeling. Alleen constatering.
 3. Er zijn boetes opgelegd voor overtredingen rijtijden en niet registreren rij- en rusttijden. Dus niks van doen met de Oostblokkers.
 4. SJW

  dubbelbemand en opsplitsen?

  Waarom? Waar staat dat in de wet?
 5. Ja, je kan voor bijvoorbeeld ladingschade aansprakelijk worden gesteld. Op het moment dat je je zelf verhuurt met NIWO vergunning. Dan ben jij de vervoerder met bijbehorende verantwoordelijkheden.
 6. Er kunnen dingen beter. Maar slecht hebben we het niet.
 7. Kansen zat. Alleen spreek ik veel chauffeurs die het werk zoeken van 'vroeger'. Weet niet of dat bij jou ook het geval is, maar het meeste daarvan is verdwenen.
 8. Schrijf "kan hè". Alles kan. Ik maak.me totaal geen illusies dat het onmogelijk is. Onze concurrentie uit goedkope landen of Nederlandse bedrijven met Polen of Roemenen zijn niet gek. Die hebben Polen of Roemenen die net zo hard lopen als wij doen. Maar je moet meerwaarde bieden als bedrijf zijnde en uitblinken daarin.
 9. Zolang ik het naar mijn zin heb en zolang de mogelijkheid er is blijf ik dit werk doen. Kans is klein dat we het verdwijnt. Alles kan hè, maar we zijn verduveld goed in dit werk, dat kan niet iedereen.
 10. Wat wil je redden? Alle buitenlanders naar huis sturen, zodat je weer verre ritten hebt?
 11. Wen er maar aan! Niks mis mee toch?Zelf rijd ik nog wel tot een kilometer of 1500 uit de buurt. Maar dat is niet meer het werk van 8 jaar terug. Toen deed je een adres of 5, nu 15. Zonder de flexibiliteit van de rijtijd die je vroeger had. Anders, maar door mezelf aan te passen heb ik er nog steeds plezier in. Wat overigens dit soort werk verziekt is de rijtijdenwet. Niet het aantal adressen.
 12. Kan ook beter worden. We weten niet wat de toekomst brengt, het werk gaat veranderen. Alles verandert. Toch zie je dat er een tekort is aan chauffeurs. Hetzelfde riedeltje als Shompie... Goede chauffeurs. Die je kan wegsturen met een boodschap. Die met plezier hun werk doen. Die flexibel zijn. Niet altijd lopen te zeiken. Er zijn genoeg chauffeurs die zo zijn, maar die zitten al bij een goede baas en hoeven niet weg. En in de toekomst gaat dat alleen maar toenemen. Het werk zal veranderen, maar er zal altijd plaats zijn voor goede chauffeurs.
 13. Wat verbergen ze dan? Dat ze met buitenlandse krachten werken is overduidelijk? Ger schreef het onlangs nog... 'we zijn tien jaar te laat'. En hij heeft gelijk. Verman jezelf. Wees blij dat die Polen je werk op de verre afstand overnemen Routier. Die hebben medelijden met je dat je niet elke avond thuis bent. 😊
×
×
 • Nieuwe aanmaken...