Spring naar bijdragen

Ron Bronsveld

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  94
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Over Ron Bronsveld

 • Rang
  Senior Forumlid
 • Verjaardag 29-09-1964

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Je schrikt je toch helemaal de rim ram als partner en als chauffeur. aan alle betrokkenen heel veel sterkte om dit te verwerken.
 2. Sorry in de buurt van Harderwijk(veluwe)
 3. Hallo, ik heb ff een vraagje ik rijd al ruim 15 jaar distributie en loop nu tegen het feit aan dat ik dit wel gezien heb en wil wat anders ik zit te denken chauffeur asfalt of kipperchauffeur wie weet iets waar ik wat mee kan. Groetjes Ron
 4. Ik heb misschien een rare vraag maar ik stel hem toch kan iemand mij uitleggen hoe het zit met de rij en rusttijden want ik heb gehoord dat je natuurlijk in 4 en een half rij uur 3 kwartier rust moet hebben maar hoe zit het bij arbeids uren de een zegt na 6 uur en de ander na 5 uur en een kwartier. WIE KAN MIJ DUIDELIJKHEID GEVEN omdat ik eerder aan de 6 uur kom dan aan de 4 en een half rij uur.
 5. Wij gaan met ons gezin plus schoonouders voor het zestiende jaar naar Tsjechie het is een land wat ons nog steeds niet verveeld we gaan met de sleurhut op echte Tsjechiese campings staan met zo min mogelijk nederlanders. Dat vinden wij vakantie.
 6. Ron Bronsveld

  Even lossen in Stad

  Wat denk je hiervan in Amsterdam op de Haarlemmerdijk.
 7. Hallo, ik heb even een vraagje hoe laat begint bij jullie de dag. Die van mij begint tussen 4.30uur en 6.00uur en het lijkt of het steeds meer gaat tegen staan. Hoe zit dat bij jullie.
 8. Ik vraag mij af wie er wat van merkt dat deze wet/regel is ingegaan. Ik merk er weinig van. mijn weken tellen gewoon 55/60 uur.
 9. Ron Bronsveld

  trailer foto,s..

  Ik hoop dat het wat is.
 10. Hallo, ik heb een vraagje weet iemand waar de truckstar scania is ontworpen en geveild is het gaat om de geel paarse truck want ik zie hem nooit rijden.
 11. Dan is het in ieder geval een "slimme eigen rijder' toch?
 12. Politiewoordvoerster Esther Naber: " Volgens de betreffende agent heeft hij één boete uitgeschreven voor herhaaldelijk claxoneren. Dat gaf geluidsoverlast en dit werd als hinderlijk ervaren. Een aantal mensen keek er van op, op een manier van: Wat een kabaal! Volgens de agent was er ook geen aanleiding tot claxoneren. Misschien dat de chauffeur reageerde op een bekende, want de agent zag kinderen geen gebaar in de lucht maken. Omdat het om een doorgaande weg ging, kon hij de bestuurder er niet persoonlijk op aanspreken om de bekeuring uit te leggen." Dat kan die agent nu wel zeggen maar misschien zag de chauffeur 1 kind zwaaien en dacht ik toeter ff.
 13. en dan de toeter van de nieuwe axor is ook niet om aan te horen.
 14. bij verhuizen is het toch niet echt de bedoeling dat je je huisraad niet eerst moet afbreken. Want ik zie veel gebeuren maar niet dat er een linnenkast in gaat toch?
 15. Ik heb het idee dat het geen beton is wat er op ligt maar stalen of aluminium buizen maar ook dit wil wel doordouwen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...