Spring naar bijdragen

Doornekamp33

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  2335
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

Over Doornekamp33

 • Rang
  Prutser
 • Verjaardag 22-11-1970

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Hier of daar.

Recente profielbezoeken

12471 profielweergaven
 1. Ja, ken je die niet meer dan met die grote lade die er uitkomt waarbij je er een papieren schijf boven in doet, en als je het goed doet zit onder de plaat nog een plek voor een tweede schijf die als het goed is is voorzien van een plastic schijfje om de naald heel te houden.
 2. Dat kan dus idd niet, die kunnen maar 1 tijd aangeven en dat moet de gewone tijd zijn.
 3. Heb je een tacho met lade, de VDO, dan de tweede schijf er ook uit, laadje dicht en als het goed is gaat die dan op de goede tijd staan.
 4. Rijbewijs in de aanbieding.

  Nee, 1 dag is die geldig, op de datum zelf, maar die was al voorbij toen het pasje in handen kwam.
 5. Rijbewijs in de aanbieding.

  Niemand opgevallen dat de geldigheid maar 1 dag was van dit rijbewijs.[emoji16][emoji16]
 6. Weekendrust mag niet meer in de cabine

  Begrijpend lezen is misschien niet mijn sterkste kant, maar de laatste 5 woorden doen vermoeden van wel.
 7. Weekendrust mag niet meer in de cabine

  Dus jij vind dat Tjitze jou mening hier maar moet lezen, droom lekker verder, je bent roepende op de grote oceaan en Tjitze dobbert op het ijselmeer.
 8. Waar bracht jij je diensttijd door?

  Ik ben van lichting 91.3, lekker in de zomer de opleiding gehad van 4 maanden in Vught bij de Genie, eerste poging monteur aggregaat, daarna werd het boordschutter op de YPR om uiteindelijk toch Pontenier te worden bij de vouwbrug, men wist daar in Vugt niet goed wat ze wilden, daarna de laatste 8 maanden volgemaakt bij de 105 vouwbrug compagnie, mooie tijd alleen jammer dat de NAVO besloot een 14 daagse oefening te houden in Duitsland tijdens de vierdaagse van Nijmegen, ons peleton moest daar traditie getrouw de brug leggen , nu mochten de groentjes het doen, en wij een brug over de Donou leggen. Maar mooie tijd, veel op de schietbanen rondgehangen, want van uzi naar pistool en daarna via de fall met de mag en de .50, alle wapens gehad, later ook nog de law mogen gebruiken.
 9. wist je dat

  Wat een plansysteem doet moet je je niet druk om maken, dat is het werk van de persoon die er achter zit en die gaan vaak bewust buiten de kaders om werken. Dat je hebt gebeld is het klaar, je hebt van het op jou afgeschoven hun probleem weer hun probleem gemaakt, en laat ze lekker zanikken, dat is een teken van zwakte.
 10. wist je dat

  Dus die ene minuut over de 10 rijuren gisteren mag dan.[emoji16][emoji16] Lukte net niet.
 11. wist je dat

  Komt wel eens voor dat ik de 9 uur er niet tussen heb volgens planning, zijn er twee keuzes voor de planning, ik ga later rijden, of ze gaan de rit wisselen, maar de rusttijden tussen de diensten zijn heilig, daar word niet aan geklooit. En ze krijgen dit op het laatste moment op hun bordje, ik begin nooit te vroeg te roepen.
 12. Voorruitfoto's!!

  Ooo, benne dat tolkastjes, dacht dat het navigatie systemdn waren, 1 om te navigeren, de tweede om te controleren of de eerste het goed doet en de derde om te controleren of de tweede het wel goed doet.[emoji3][emoji3]
 13. Vakantiegeld over overuren

  De bonden zouden dat best wel willen als dat nodig is, maar dan niet met een paar man zoals het er nu voor staat, want niet de bonden moeten het doen, de werknemers zullen het moeten doen en die durven niet.
 14. Voorruitfoto's!!

  Dan is er een gremlin in je telefoon gekropen zeker.,[emoji16][emoji16]
 15. Voorruitfoto's!!

  Hou je de telefoon rechtop of overdwars, rechtop staan ze normaal ook rechtop.
×