Spring naar bijdragen

Doornekamp33

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  2090
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

Over Doornekamp33

 • Rang
  Witgoed Prutser
 • Verjaardag 22-11-70

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Hier of daar.

Recente profielbezoeken

9462 profielweergaven
 1. Nieuws in plaatjes

  Mobilifoon kom je toch verder dan met een bakkie in die tijd.
 2. Nieuws in plaatjes

  Bijna, mobilifoon, een veredelt bakkie.
 3. Petitie "Anne Faber dood door schuld rechtssysteem"

  Tja Leeuw, wat voor de 1 een foutje is, bijvoorbeeld het pakken van een snoepje uit de bak in de snoepwinkel, is voor de ander heel normaal. Wat ik daarmee wil zeggen, wat is je opvoeding geweest, waar word je opgevoed heeft invloed op hoe je uiteindelijk word en bent, kun je dan iemand oordelen op de fout die die maakt terwijl degene misschien geeneens weet dat die fout zit. Daarom, op een paar na, want zoals al gezegd deze is trots op wat die had gedaan, moet je de meeste toch een tweede kans geven, een derde kans mag er van mij uitblijven, je krijgt bij mij 1 kans, hoe rottig het ook kan zijn voor de maatschappij.
 4. Petitie "Anne Faber dood door schuld rechtssysteem"

  Tja Leeuw, een dilemma, mag je 50% opgesloten houden die niet meer in de fout gaan, of die 75% die kleine kogel geven die 1x een grote fout in het leven maken en tot inkeer komen. Keuze is voor mij moeilijk als vader van een dochter van 17. Ik heb ook fouten gemaakt, niet zulke ernstige als deze, maar toch.
 5. Petitie "Anne Faber dood door schuld rechtssysteem"

  Met die bal niet nodig, als het maar diep genoeg is.
 6. Petitie "Anne Faber dood door schuld rechtssysteem"

  Als de cijfers kloppen gaan na de TBS behandeling 1 op de 4 nog in de fout, zonder 1 op de 2, dus TBS heeft zin. Alleen als iemand de tweede kans heeft gehad moet die geen derde meer krijgen.
 7. Foto('s) van je motor

  Als ik mocht kiezen wist ik het wel, doe mij ook maar het tweede handsje hoor, geen schande zo'n mooie fiets.
 8. Foto('s) van je motor

  Dus moeders een nieuwe auto en pappa een mooi speeltje. Je hebt het goed voor elkaar Ger, en zeker met dat zitje er af, heb je ook geen kans dat moeders meewil op de motor, veel plezier ermee.
 9. Petitie "Anne Faber dood door schuld rechtssysteem"

  Misschien wel, maar denk het niet, maar als ik hem per ongeluk in een donker steegje tegenkom en hij had dit mijn dochter aangedaan dan zal die zich dat in ieder geval nooit meer herinneren dat die ubberhaubt wat gedaan heeft of nog een mens is, ik heb dan toch niks meer om zelf voor te moeten doorgaan met mijn vrolijke leventje, ik heb maar 1 dochter waar ik alles voor doe. Zou ik nog meer kinderen hebben dan word het een ander verhaal, dan zou ik door moeten voor de rest. Maar ik zou het niet opzoeken, denk dat ik geeneens naar de rechtszaak toe ga als die voor het hekje staat, want dat ons rechtssysteem rot is op een hoop vlakken is wel duidelijk, maar de politiek zal dat moeten veranderen.
 10. Referendum over de sleepwet.

  Wie zegt dat ik klaag, je kan je er ook in schikken dat het gebeurd. En de belangrijke zaken doen we niks mee en laten we lijdzaam gebeuren, zoals het oprekken van de pensioen leeftijd die in mijn geval nu staat op 69 jaar en 3 maanden volgens de te verwachten levensverwachting. Maar daar doe ikzelf wel wat aan.
 11. Referendum over de sleepwet.

  Je mag toch de koers bepalen door 1 keer in de 4 jaar je stem uitbrengen op de partij die jou het meest aanstaat, ik vind het onzin om dan ook nog eens over elke zaak afzonderlijk mee te praten. Je kan lid worden van de partij en daar stemmen voor de te volgen koers uitgezonderd de PVV dan die geen democratische partij is. Om dan te zeggen dat het niet democraties is omdat je dat niet mag ben je vrij om je eigen partij op te richten en proberen meer stemmen te krijgen dan de ander, dan ben je zelf aan zet om de koers te bepalen. Ik ben voor afschaffing van het raadgevend referendum, blijft het wel bestaan schik ik me daar na omdat de meerderheid het schijnbaar wel wil, ook al twijfel ik daar aan omdat de opkomst nou niet zo denderend is dat het daar op lijkt.
 12. Referendum over de sleepwet.

  Deze keer zal ik ook niet stemmen, bij de vorige wel geweest, maar dit is een onzinnig referendum, ze mogen het van mij invoeren en de referenda afschaffen. En ja, ik heb dingen te verbergen, en daar zal deze wet ook niets aan veranderen, die hou ik wel voor mijzelf, lukt mij ook aardig want op het WWW ben ik onder mijn eigen naam onvindbaar.
 13. waar sta jij vanavond??

  Vlak bij mij om de hoek dus, daar ben ik zo'n beetje opgegroeit, als 5 jarig jochie lliep ik elke vakantie daar naar binnen, onder het toeziend oog van Nico.[emoji16]
 14. Waar om denken bij een wipkarcombi?

  Ik hoop dat het meevalt, maar het schijnt niet echt een goede sfeer te zijn daar onder de eigen medewerkers, dus laat je niet gek maken en succes.
 15. Waar om denken bij een wipkarcombi?

  Dat wist ik niet, weet wel dat er sprake is dat ze in woerden zouden beginnen met die dingen, of er charters al mee rijden geen idee, schijnt in woerden een probleem te zijn om boven te komen, dat heb je in Beilen niet. Maar de werksfeer bij de Gele is om te huilen, zijn al berichten dat er weer wat op stapel staat daar, het rommelt onder het personeel, wat bij de oranje niet aan de hand is.
×