Spring naar bijdragen

Doornekamp33

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  2390
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

Over Doornekamp33

 • Rang
  Prutser

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Hier of daar.

Recente profielbezoeken

13100 profielweergaven
 1. Doornekamp33

  zij instromen

  Tja, zo kun je het ook bekijken, ik heb het 1 keer aan de hand gehad, mijn planner had mij ingedeeld op een halve dag, andere planner had de ochtend een kwaaie chauffeur die met hem had afgesproken op tijd thuis te zijn, ik kom een half uurtje later had die mijn rit meegegeven aan die jankerd, prima, ik hem gevraagd waarom mijn rit was veranderd naar een lange rit, Tja hij moest op tijd thuis zijn, ik zei mooi, ik ook, geregeld met mijn planner en gister avond om 21 uur nog even doorgesproken, en dat ritje paste prima en deze niet, dus tot maandag, zie maar hoe je hem weg krijgt, prettig weekend. Nooit meer wat van gehoord, en is bij mij ook niet meer voorgekomen. Moet wel zeggen, hoef zelden op tijd thuis te zijn, neem weinig een snipperdag, 3 weekjes vakantie als het mij uitkomt, en de rest plan ik op mijn vrije woensdag. Maar heb nu ook een prima werkgever, soms vraagt die wat extras, is eigenlijk nooit een probleem van mijn kant, tenzij die met de zaterdag komt, om en om is genoeg en in te passen in de RTW, nu werk ik in augustus een extra zaterdag, kost hem een vrije maandag voor mij, niet omdat ik dat wil maar omdat de RTW verlangt dat ik geen 3 wekelijkse rusten kan verkorten, en later de 45 te laat is.
 2. Doornekamp33

  Fnv in zwaar weer.

  Ja toch, het FNV strijd toch tegen of was het nu voor oneerlijke concurentie op de arbeidsmark waardoor de NL chauffeur niet meer zover komt, en daardoor zitten ze volgens sommigen diep in de problemen.[emoji1][emoji1][emoji1]
 3. Doornekamp33

  Domitra stopt in eens

  Goed voorbeeld doet volgen, word dit de nieuwe trend in Transportland.
 4. Doornekamp33

  Voorruitfoto's!!

  Zal morgen even kijken of ze je weer losgelaten hebben.[emoji16][emoji16]
 5. Doornekamp33

  Zomaar een week (de belevenissen van Shompie)

  Nee, hij test of die het wel goed doet, voordat jij er op mag, veiligheid voor alles.[emoji39][emoji39][emoji39]
 6. Doornekamp33

  Berekening uren

  Nope, eerste 5 uur op zaterdag 100% + 50% toeslag. Uren op zaterdag zijn altijd 150% totaal, en op zondag 200%.
 7. Doornekamp33

  Berekening uren

  Dat gaat het misschien worden.
 8. De meeste trekhaken mogen zo'n 60 kg hebben, de drager inclusief kale electrische fietsen zitten daar zo ongeveer aan, heb je een goede drager voor die fietsen dan gaat het wel, maar hoe vaak zie je dat er nog een paar tassen aan hangen, dat vangt een hoop wind waardoor de boel te zwaar belast word, en dan heb je zo een afgebroken onderdeel.
 9. Doornekamp33

  wist je dat

  @Pierre, het hoe en wat is mij nooit echt duidelijk geworden, wel dat Piet er aardig mee heeft gezeten, en daarom dit drastiche besluit nam, en dit is niet het enige bedrijf waar het niet meer mag.
 10. Doornekamp33

  wist je dat

  Ben ik het helemaal mee eens Pierre, doe wat je leuk vind. En even terug te komen op het moment dat Bakker, ik bedoel dus met jou woorden Ome Piet, ik mocht toen gewoon Piet zeggen als ik hem tegenkwam, er is een zwaar ongeval geweest in de jaren 90 waarbij een kind is betrokken, dat is de hele reden geweest toenertijd.
 11. Doornekamp33

  Berekening uren

  Klopt, las even over het zaterdag werken heen,mijn fout, dus 32 uur verlof en op zaterdag de uren tot 8 a100% met 50% toeslag en de rest 150% betaald. En welke dagen je werkt maakt niet uit, men gaat uit van de contract uren in de 7 dagen die de week telt, van maandag tot zondag.
 12. Doornekamp33

  Berekening uren

  Ja en, zeg ik dat dan, ik geef een voorbeeld voor het geval hij in die 4 dagen niet aan de 40 uur zou komen.
 13. Doornekamp33

  Berekening uren

  40 uur, hetgeen in zijn contract staat, en die 40 uur worden 100% berekend.
 14. Doornekamp33

  Berekening uren

  Klopt zeker, kom je op dinsdag t/m vrijdag niet aan de 40 uur dan worden de resterende uren op zaterdag 100% uren met een toeslag van 50%
 15. Doornekamp33

  wist je dat

  Dus weet je het niet.[emoji849][emoji849] Alles wat je schrijft, daarom de quote niet ingekort, slaat wel op de huidige tijd bij Bakker misschien, maar de regel is er gekomen voor de overname, nog voordat Bakker vertrok uit Bunschoten en is van in jou woorden Ome Piet zelf, toen er nog geen hotemetoten rondliepen, die zijn aars likten.
×