Spring naar bijdragen

Doornekamp33

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  2495
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

Over Doornekamp33

 • Rang
  Prutser

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Hier of daar.

Recente profielbezoeken

14062 profielweergaven
 1. Doornekamp33

  12V stekker Mobicool koelbox open maken. Hoe?

  Kan ook bij Bol.com, maar dan kun je thuis niet voorkoelen. Gewoon terugsturen en later een nieuwe bestellen.
 2. Doornekamp33

  Wel of niet kopiëren van forum?

  Echt wel, maar op zo'n stompzinnig opmerking vraag je erom, net als ik soms doe in jullie ogen.@Leeuw, zo anoniem ben ik niet hoor, zeker niet voor Valkje, die mij ook kent, ik gebruik gewoon mijn eigen naam.
 3. Doornekamp33

  Wel of niet kopiëren van forum?

  Dus nu zeg je eigenlijk, ik lok een reactie uit en negeer het dan, dan handel je lekker volwassen zeg.[emoji106][emoji106]
 4. Doornekamp33

  Wel of niet kopiëren van forum?

  Klopt, ik zal zeker geen lange nacht in dat hok maken, maar een uurtje gaat prima, je kan ook alles naar je bekkie lezen he, want daar ben je goed in, ik heb je al eens gezegt dat jij geestelijke hulp nodig hebt, of is het een cursus begrijpend lezen en schrijven dat je nodig hebt,[emoji848][emoji848][emoji848]nee, toch het eerste.
 5. Doornekamp33

  Wel of niet kopiëren van forum?

  Eet smakelijk en spoelse met de cola, ik ga zo lekker maffen in mijn eigen tijd, want dat moet van shompie, mag namelijk niet in de baas zijn tijd, ook al zegt die baas van wel.[emoji16][emoji16] @Shompie, lees die andere PB nog even door, je zou nog wat postings van mij terug zoeken en bij elkaar zetten om mijn ongelijk aan te tonen, en daarop zou ik gelijk mijn excuses maken als jij dat gedaan had, o wacht weer zo'n ingetrokken keutel. UIT.
 6. Doornekamp33

  Wel of niet kopiëren van forum?

  Klopt, je hebt het woord moord niet gebruikt, maar de toon waarin jij het schreef en dan nog zonder enige aanleiding omdat ik in een tekst "ervaren verrijker machinist" plaatst sugereerden dat of het moord en doodslag was, dit omdat het jou vriend was, iets waar ik toen niks vanaf wist maar ondertussen wel, en hij was verschillende keren gewaarschuwd, maar Ron Valk rijd een voor jou onbekende dood, en dan is het een fout, nou zal je zeggen, iedereen die met drank op rijd mogen ze van mij standrechterlijk tegen de muur zetten, of ze nu wel iemand het graf inrijden of niet. En vanaf nu zal ik je geheel negeren, want dreigen kun je als de beste, maar idd, je ben een kleuter die elke keer als het zover komt je keutel intrekt, slap als een vaatdoekje in mijn ogen.
 7. Doornekamp33

  Wel of niet kopiëren van forum?

  Plaats maar, kunnen ze gelijk zien hoe zielig jij bent, je mag mijn antwoorden ook plaatsen, wel alles doen he.
 8. Doornekamp33

  Wel of niet kopiëren van forum?

  Kan niet, mag geen PB openbaar maken, dus die mag je zelf teruglezen, je hebt hem namelijk zelf gestuurd. PS, vrienden zoek ik zelf uit, en daar val jij niet onder, jammer Joh.[emoji33]
 9. Doornekamp33

  Wel of niet kopiëren van forum?

  Geen idee[emoji12][emoji12]
 10. Doornekamp33

  Wel of niet kopiëren van forum?

  Ach gossie, nu is het een foutje, en toen ik iets zei over een verrijker chauffeur was het moord. Wat ben jij toch een super chauffeur zeg zielig.
 11. Doornekamp33

  Wel of niet kopiëren van forum?

  Laat ik het zo zeggen, ik ken hem persoonlijk een beetje te goed.[emoji848]
 12. Doornekamp33

  Wel of niet kopiëren van forum?

  Misschien was die weer bezopen.[emoji16][emoji16]
 13. Doornekamp33

  12V stekker Mobicool koelbox open maken. Hoe?

  Klopt wat je een stukje terug zegt, de 12/24 volt heeft geen 230 volt aansluiting, heb ik ook niet nodig, hij staat altijd in de vrachtwagen. @Pierre, de mobicool is idd geen koelkast, is een box, en hij koelt prima de blikjes voor overdag, de mijne gaat tot 20 graden onder de buiten temperatuur meer dan genoeg.
 14. Doornekamp33

  12V stekker Mobicool koelbox open maken. Hoe?

  @Durashift, staat er duidelijk op de aanstekerplug dat het 12 volt is, meestal zijn ze 24 volt en een telefoon of navigatie plug kunnen zowel 12volt als 24volt gebruiken. Om deze reden heb ik de 12/24 volt van mobicool genomen, kan het nooit fout gaan.
 15. Doornekamp33

  45 uur buiten de cabine slapen. Maar waar?

  Toch wel, je mag 90 zuivere uren per 2 weken rijden, dus rij je week 1 34 uur, kun je week 2 er 56 rijden en week 3 mag je er dan maar weer 34.
×