Spring naar bijdragen

Gast geworden

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  0
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

Waardering in de gemeenschap

3 Neutral

Over Gast geworden

 • Rang
  Newbie

Profile Information

 • Gender
  Male

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Klopt, maar de regels gaan niet over de lengte van een discussie of klagen van tere zieltjes die iets niet willen lezen, het topic waar dit een gevolg van is gaat over de discussie die steeds op een ander spoor komt en daardoor wat langdradig word, ben ik het mee eens, grof taalgebruik, elkaar beldedigen discrimineren is volgens de regels niet toegestaan, kan er dus in een bepaald topic al veel weg, iets waar ik me aan stoor, maar ik denk laat ze maar, ze weten niet beter en niet mijn pakje aan, zijn mijn uitspraken niet.
 2. Het waarom, als men mij om mijn uitspraken een ban geeft lijkt dit op sencuur, en daar wil ik mijn naam niet aan verbinden, dus weg is dan 100% weg, en niet de uitspraken maar de link naar mijn persoon.
 3. Ja beetje laat, en nee, ik heb niks van Ger gelezen of een LOI cursus gedaan. Er is een uitspraak van de rechter geweest dat alle berichten geanonimiseerd moeteen worden, niet verwijderd en dat vraag ik ook niet Pierre, alleen dat mijn naam word verwijderd van het forum. En als er ge-quotte word staat mijn naam er ook boven.
 4. Och man, een bos heeft nog niet genoeg hout voor me, kom lekker klompjes op de treeplank en vlammen, is beter voor je. En voor je weer reageert, ik ga nu pitten, en ga eens lekker dromen of ik morgen wel zin heb om hier rond te hangen, als het nog kan.
 5. Dat laatste kun je ook zelf doen, want ik laat het zeker niet door jou bepalen wat ik zou moeten doen. En de mods weten nu wat ze kunnen doen, flikkeren ze mij er af prima, maar dan wel helemaal, laat de keuze aan hen.
 6. Ik zal er eens over nadenken om hier te vertrekken. De grootste kleuters zijn volgens mij degene die achter de rug om klagen bij de meester. En ja Danny, als iets je niet aanstaat hoef je het niet te lezen, als je tegen zo'n opmerking niet kunt ben je zeker kinderachtig bezig. PS, aan de moderatie, mocht deze post in jullie ogen gevolgen mogen hebben voor mij in de vorm van een tijdelijke of volledige ban, prima, maar dan wel mij en mijn naam volledig van dit forum verwijderen inclusief in de postings waar ik vermeld word, dit op de wet privacy en het recht om al mijn berichten geanonimiseerd te laten staan, dank.
 7. Vind je dat traag, moet je dat karrespoor eens rijden vanuit China, dan vind je het nog snel.[emoji16]
 8. Gelukkig niet, ben 1 keer daar geweest, wat een drama land, doe mij de spanjaarden maar, veel relaxter volk.
 9. De verbinding van het bleutooth helemaal verwijderen, zowel de van de telefoon en de DAF, allebei opnieuw opstarten en dan opnieuw verbinding maken, loste het bij mij op, ik heb wel een nokia en iveco.
 10. Yup diepvries, lekker auto vol en dagje uitrijden op het gemakje, dus lekker stress loos, en dan rijd ik niet eens bij Simon.[emoji16][emoji16]
 11. Boeiend, ging er om of nachtdienst nu wel of niet de gezondheid schaad. Niet of men het graag wil, dat is een keuze, gezondheid kies je niet, je bent het of niet, maar kun je het verbeteren.
 12. Uhm Ron, jij bent degene die er niet aanwil dat nachtwerk slecht voor een mens is, en uitzonderingen bevestigen de regel, dat is het enige waar deze discussie over ging, en ja dan word er door het "ik heb er geen last van" kamp er van alles bij gehaald, waar word er door het "nachtwerk is niet goed voor de gezondheid" gezegt dat er geen nachtwerk meer gedaan mag worden, ik lees dat nergens namelijk, maar ja ik lees ook slecht.[emoji849][emoji849][emoji849] [mention=804]Danny[/mention], als je het stoort lees je het toch niet, of word je gedwongen.[emoji847][emoji847] En elk onderzoek is discutabel, men neemt over het algemeen een steekproef onder de bevolking, of lijd het uit de cijfers die er liggen, zoveel man in de nacht die werken, is zoveel % ziekte of vroegtijdige uitval, op de dag is het zoveel % minder. Ik heb voor de gemeente reiniging gewerkt, daar werd je gek van de P90 norm, tot een bepaalde leeftijd mocht je x aantal containers legen, daarboven een stuk minder en vanaf 50 mocht je er nog minder, dit om te zorgen dat 90% van de beladers hun pensioen zonder lichamelijke problemen konden halen, eerste wat ik toen vroeg en die andere 10% dan, ja die hebben pech gehad.
 13. Nee hoor, ik lees alles en heb het bericht van schoenenreus heus wel gelezen, en daar zit een kern van waarheid in voor mij naar jou toe, jij presenteerd je ook als een super mens, dat andere zal ik gezien '40-'45 maar niet herhalen.
 14. Jij post rechtstreeks onder mijn post, dus niet duidelijk zonder quote of verwijzing naar de persoon.
 15. Was dit naar mij toe???[emoji849][emoji849] Want mij zal het matriaal een worst zijn, als dat mij intereseerde had ik nu geen iveco op gas gereden met links en rechts wat gebruikers sporen die ik ge-erft heb en daaracher een trailer die ook al heel wat meegemaakt heeft op schade gebied. Ik vind 2/3 dingen belangrijk, 1: nette werkgever die wel om zijn personeel geeft en niet alles van zijn kant bekijkt. 2: werk wat ik leuk vind, mag best ook wel eens wat minder zijn. 3: salaris netjes op tijd en dat het klopt. V V V 3 vinkjes, ik zit dus prima, en de volgorde klopt in orde van belangrijkheid voor mij, als punt 3 het belangrijkste was geweest had ik geen transportbaan gehad.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...