Spring naar bijdragen

busje komt zo

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

busje komt zo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. mijn baas hoeft niet tedenken ik heb mijn tijd gehad ben gepensioneerd, maar weet verdomt goed wat er loos is in het transport dan kom jij net kijken denk ik !!
  2. even opheldering ,simon zijn opa daar was de VEB van DAT HETE, VERENIGD EXPEDITIE BEDRIJVEN, en zat op de brink in beverwijk ,simon zijn vader jan is ook failliet geweest dus ze hebben er allebij niet veel van gebakken ,de VEB was een groot bedrijf en werkten voor van gelder papier in velsen noord en voor meer bedrijven, en internationaal transport ,was in die tijd een groot bedrijf ,maar als je zoon het overneemt is het vaak kl....n,ik weet het want ik heb er gewerkt bij opa adriaan kooiman de op richter van de VEB. nu ben ik allang gepesioneerd en over de 70 jaar
  3. goed organiseren. naar boekhouders luisteren, teveel directie, inkrimpen als nodig is ,niet extra matriaal aan schaffen van kijk hoe groot ik ben,het is vaak de opvolging van het bedrijf van oprichters teveel laese is makkelijk, maar o zo gevaarlijk, ook op een paard wedden je ziet de gevolgen.
  4. inderdaad lambiek veel bla bla en maar afgeven op anderen ,ik denk dat je mijn begrijpt !!ze willen alleen maar veel lampen op dak en veel pk,s ik hoor ze nog wel eens in het koffie huis en zeker op de boot naar scandinavia wat een babbels die mannen ,ze kunnen nog geen ketting leggen heb ik allemaal megemaakt ,en de baas maar denken wat een goede chauffeurs heb ik !!
  5. ik lees veel over onslagen enz, niet leuk maar we doen allemaal wel eens domme dingen om aan het werk teblijven, ik denk dat je vragen moet stellen aan boekhouders dat zijn de mannen die hun mond houden over het berijf enz ,als chauffeur ben je qets baar je rijd en doe je werk, en denkt mijn baas !!gaat het goed ,veel nonsens praat op topic over mensen die iets over komen is ,en hoe het moet ,nederland is failliet in transport hoe goed je ook bent ,bedankt de oost blokkers maar met een zak geld van europa die nemen het werk over, ik zelf ben nog van de tijd dat we naar het midden oosten reden dus lang geleden maar kijk en zie hoe het nu gaat ook onder elkaar als chauffeurs geen colegiale tijd meer, erg jammer !!ook erg mans achter het stuur vooral op de N 213 cloppenburg ze proberen je daar van de weg af terijden ,en vooral de groente rijders met veel lampen en wijnig geduld deze mensen hebben een her opvoeding nodig ,dat noemt men moderne chauffeurs ,veel bla bla bla ,ik wens jullie veel veilige km toe en doe normaal dan doe je al gek genoeg .
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden