Spring naar bijdragen

Erik-dL

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  2525
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutral

Over Erik-dL

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster
 • Verjaardag 21-06-1968

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Heb laatst een simpele vraag over de CAO gemaild naar deze club. Om bepaalde reden alleen mijn naam eronder gezet. Willen ze eerst vanalles van me weten, NAW gegevens enzo.. Nou doei, dan niet... Ik stel een voor hen eenvoudige vraag, en wil niet zo nodig in een of ander bestand terecht komen met mijn hele hebben en houwen!
 2. Erik-dL

  positief nieuws

  Ik zag er laatst anders nog 100.000 carpoolen LOLLOL
 3. Helaas is het echt zo inderdaad.... We snappen er nog steeds niks van, maar ja We hebben nog niks anders, maar dat komt wel Thnx!
 4. Erik-dL

  gezocht

  http://www.chauffeursforum.nl/showthread.php?t=20355 ???
 5. http://www.ontslag-krijgen.nl/berekenen/ww-uitkering.html Volgens de mensen van het UWV klopt deze berekening vrij aardig...
 6. Allemaal of niemand! Dus idd, ook de werkgevers op een lijst die zich niet aan de regels houden! En anders niemand...
 7. Maar wel slim van Mondial... ze komen weer gratis in het nieuws... Ondanks het feit dat het bedoelde geval meer een besteluitvoering is van een brommobiel dan een vrachtwagen..
 8. K&K :eek::mad::hamer: Dat heette daarvoor CDR toch? GRMBLLLLL Wordt nog boos als ik daar aan denk! :hamer:
 9. Erik-dL

  mn colega de dierenvriend

  Zo maak je nog eens wat mee! :tu::tu:
 10. Gouden bergen beloven hè... Simpel eigenlijk... Ik heb iets dergelijks in loondienst ook meegemaakt. 22 werkdagen gehad, toen ik het voor gezien hield. En toen ruim 3500 guldens te weinig uitbetaald gekregen. Mooi naar kunnen fluiten.. En maar mooie praatjes verkopen, terwijl hij weet dat hij glashard staat te liegen... :hamer:
 11. Dit soort zaken, of liever mensen, moesten ze opsluiten en nooit meer een bedrijf laten oprichten, wat voor bedrijf dan ook! Er zijn er veel te veel die op deze manier werken, en steeds maar weer onder een nieuwe naam hetzelfde geintje flikken
 12. Erik-dL

  Normaal loon???

  Maf zeg, zelfs 30 uur per week levert meer op! :mad: Dat dat zomaar kan?? Heel raar....
 13. Deze man blijft verantwoordlijk voor het ongeval, dat is wel duidelijk. Maar of hij ook verantwoordlijk is voor de dood van deze kinderen is wat anders. Als die niet deugelijk vast zaten, zijn ook de ouders voor een deel verantwoordelijk daarvoor. Hoe lullig ook. Of e.e.a. in het onderzoek staat durf ik niet te beweren. Het zou zomaar kunnen dat grondig onderzoek is gedaan naar de toedracht, maar dat de betreffende zitjes helemaal niet in het onderzoek zijn betrokken?
 14. Erik-dL

  Gefeliciteerd Belinda

  Ik vind Belinda-(H)express toch mooier...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...