Spring naar bijdragen

Kai

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Kai's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Bedankt, sparen zit er helaas niet bij want ik zit in de sanering anders had ik die €2000,- zo gehad.
  2. Ik heb een aantal jaren geleden de C via reintergratie gehaald, dit was met baangarantie maar nadat de kraan was dichtgedraaid terwijl ik al op 98% zat heb ik destijds een paar duizend moeten lenen vanuit de bijstand om alsnog de C te halen en uiteindelijk geen baan en het aantal banen voor een C rijbewijs valt me vies tegen. Echter zie ik zat en steeds meer vacatures met CE rijbewijs. Ik ben 35, ongehuwd en geen kids en zou dan ook geen problemen mee hebben om in het buitenland te rijden. Ik heb een uitzendburea gevonden die adverteerd dat ze een E vergoeden als je vervolgens een jaar voor hun werkt, ik heb hun iig al een mail gestuurd maar veel meer opties kan ik niet vinden dus misschien dat er hier mensen zijn die meer kennis en weet er van hebben. Ben woonachtig in Rotterdam. Gr.
  3. Aangezien de meeste klachten komen na jaren werk, vroeg ik me af of jullie lichamelijke klachten hadden toen jullie net fulltime begonnen omdat je lichaam niet bepaalde handelingen gewend waren? Ik merk zelf dat ik opeens pijn in me linker elleboog heb.
  4. haha, gelukkig voel ik me na een aantal van deze berichten nog ok, heb inmiddels een zijspiegel eraf geracht van een ondernemer op een bouwterrein ><
  5. Waar het mij omgaat is dat ik geen boete krijg, ik ben van 1980 dus ja heb code 95 nodig en die heb ik ook behaald maar ik heb pas een nieuwe rijbewijs aangeschaft voor C maar daar stond ie door een fout dus nog niet op maar in het systeem waar die dingen registreert staan staat nu wel correct dat ik ibv code 95 ben, als ik nu staande wordt gehouden en geef me rijbewijs riskeer ik dan een boete? Omdat in het syteem wel staat dat ik code 95 heb.
  6. De reden dat ik dat vraag is omdat ze bij mij een foutje hadden gemaakt toen ik me rijbewijs ging vernieuwen voor C, code stond er niet op, nu is het allemaal in orde maar heb nog ff geen zin om gelijk weer een nieuwe rijbewijs te laten maken, zit ff krap met geld.
  7. Kai

    Woede om klaagsite Polen

    Het had beter een klaagsite voor oostblokkers kunnen zijn, hier in Rdam sterft het ervan en die Hungaren, Bulgaren etc zijn net zo irritant. Pas geleden trouwens een poolse chauffeur met oplegger, dacht wel dat ie door de maastunnel heen kon, geluk voor hem net voordat ie erin wou besefte die dat het toch niet ging passen, moest vervolgens keren en stond het stil voor 20 min.
  8. Kai

    Hallo dan,

    Hehe het is geen nieuwe, de rest rijd allemaal op een Man en ik op een ouwuh Mercedes met een klapbak en waar je moet clutchen om em in ze 5 en 6 te krijgen. Van een klapbak had ik nog nooit gehoord en clutchen was me nooit geleerd dus de 1e keer dat ik erop reedt was of teveel toeren of te weinig, maar heb em nu onder controle
  9. Kai

    Even Voorstellen

    Welkom en good luck
  10. Rij nu sinds een aantal weken op een 10 kuub betonmixer wat wel fijn is dat deze meedraaiende assen heeft maar ik merk toch wel dat ik soms echt van die beginnersfouten maak haha. Omdat mijn locaties echt overal kan zijn kom ik veel nieuwe situaties tegen waar steeds weer op een andere manier moet worden ingestuurd, mijn grootste fout tot nu toe was toen ik op een eenbaansweg,midden in de drukte van de stad met fietspad ernaast en van die reclame borden, het bouwterrein bijna direct na het hek paralel aan de weg achteruit moest insteken, heb daar zeker 10 min over gedaan hahaha me collega die over paar maanden met de vut gaat deed het welgeteld onder de 2 min. Moet nog behoorlijk oefenen:D
  11. Kai

    Hallo dan,

    Kai hier, 32 uit Rotterdam, vorig jaar heb ik rijbewijs C +code95 behaald via een reintegratie project en inmiddels werkzaam bij een betoncentrale waar ik met plezier op de mixer rijdt.(al is het momenteel op de bedrijfsslet:D) Gr.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden