Spring naar bijdragen

Landy101fc

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    188
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Landy101fc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Waardering in de gemeenschap

  1. Het enige wat mijn concentratie weg neemt als ik rij zijn sporen richting de greppels. het is niet de eerste keer dat ik uren later thuis kom vanwege een ongeluk, omdat de weg glad was en ze de greppel in doken, een hert overstak en iemand een meter lager tegen de boom aanzat. op de betere wegen let ik veel op anderen, ik weet waar ik mee rij en wat de technische staat is. op de snelweg is het rustig aan met 80km per uur.
  2. of neem ze in huis :-) we hebben in de uk al zat kanslozen, in en buiten het parliament.
  3. Landy101fc

    Sunset route

    Het probleem was een scheurtje in de giet ijzeren kop van cylinder 1 tot 3, boven het water kanaal. gaf een bende... niemand die er om gaf.
  4. Landy101fc

    Sunset route

    Naast alle producten die in America voor een groei markt zorgen, is er ook een product wat olie en water mix weer omzet tot bruikbare olie? Het zelfde voor dopes om 80 w90 wat beter te maken voor een splitter bak?
  5. Landy101fc

    illegale immigranten

    Onderhand mag er met scherp worden geschoten, het is een invatie... niets anders. hoe krijgen ze dan alles? wij krijgen niets, geen geld, toeslagen of hulp... niets. eerst voor het eigen land zorgen, dan Europa en als laatste de geluks zoekers.
  6. Ik heb moeite met slopen van goede/werkende materialen, als de K30 rot had geweest geen punt. de 5 liter buick diesel is ook een optie :-) http://en.wikipedia.org/wiki/Rover_V8_engine
  7. een export bedrijf Ibo? tja, ook voor onderdelen? 6,2 gmc diesel blok niet geblazen en een set buick 314 kleppen deksels...
  8. Landy101fc

    Met miss J naar de west kust

    Dat is een voordeel van een invalide bij je hebben, ruimere kamers, betere service, parkeer kaarten en speciale sleutels voor een invalide toilet in de drukkere plaatsen. Dat miss J wel eens verschoond moet worden, het hoort er bij. Steak en cola gaan er in, moet er ook eens uit. Geniet, we zien het rit verslag wel verschijnen zeg het niet verder... ik heb het een tijdje druk gehad met rijlessen. het omgaan in een rolstoel, heuvels op wielen en voorkomen dat je omvalt.
  9. Landy101fc

    illigale immigranten

    Corner farm, Rotten Row, Theddlethorpe, Mablethorpe LN12 1NX Lincolnshire. is het adres van de buurvrouw.
  10. Gijsbert, misschien is het tijd om te stoppen. Als je niet aan de bak kan komen als chauffeur dan is ander werk goed genoeg om brood op de plank te krijgen. ik ken het uwv goed genoeg om te begrijpen dat mensen de auto door de gevel rijden van frustratie. ik zit zelf in de puree, in engeland voor mijn medische behandelingen, mijn wia is 400 brutto dus geen geld om iets te kunnen doen. geen bijstand vanwege woonachtig in engeland, zelfs scholing krijg ik niet. ik jaag voor vlees, soms rijd er iemand een hert aan en dat eten we ook. vanuit een diepte punt komt hoop en handigheid om de hoek kijken. straks word mijn verleden opgerakeld over mijn klote jeugd, wederom een onderzoek en wederom diepe stinkende wonden open.. je ben niet alleen, via pb kan je altijd praten, mijn geloof verplicht mij mensen te helpen.
  11. het valtnu onder MEH. geef het tijd, komt vast goed :-)
  12. pvv en de sp, laat ze het maar bewijzen hoe het beter kan. den haag plat? banden stapel op het binnenhof en de fik er in. brussel ditto, het is wachten tot de eerste moord word verricht, een eu lente..... een burger oorlog? waarom niet, alles zit al aan de kook dus laat de vlam er maar inschieten.
  13. gefeliciteed Grietje. en mocht je ooit als op de foto terecht komen, kom ik die bom wel opruimen. leuk, in de tuin, kleine krater waar een bom uitsteekt.
  14. volgende vraag, is er koffie??
  15. ook nog foto's van BQ bij Schakel & Schrale? sinds 2003 bij de agathakerk te beverwijk tot de vitus in hilversum, met de mannen van BQ slechts 1x een oepsje gehad, een reclame bord wat niet goed vast zat brak op de snelweg. ik had nog op sbs6 gekeken wie hem op de vooruit had gekregen maar helaas... de uitvoerder ging tekeer tot ik hem bleef vertellen dat volgens de wet de verantwordelijke bij de afzender had moeten controleren of het goed zat. tot groot vermaak trapte hij er in :-)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden