Spring naar bijdragen

Dokus

Reclamevrij
 • Aantal bijdragen

  3187
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  14

Over Dokus

 • Rang
  ɹǝʞınɹqǝƃɯnɹoɟ ǝsdoʞǝsdo
 • Verjaardag 1 januari

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  : ʞɹǝʞɹǝǝɯ

Converted

 • Locatie
  ʞɹ�ʞɹ��ɯ
 • Beroep
  ɹn�ɟɟn�ɥɔ

Recente profielbezoeken

16748 profielweergaven
 1. Dokus

  forumgebruikers gespot

  Op de A5 in de buurt van de A9 Danny Op de A7 in de buurt van Purmerend. Fg2200 in zijn nieuwe bolide
 2. Dokus

  wist je dat

  Juist als advocaat kan je bij een zaak als deze je nut bewijzen. Je hoeft er niet vrij te pleiten maar je moet er wel op toezien dat er een eerlijk proces volgt. Want ongeacht wat iemand gedaan heeft, heeft iedereen recht op een eerlijk proces.
 3. Dokus

  wist je dat

  @ Leeuw Wanneer ik weet dat iets niet klopt wat ik post zal ik er een bron bij zoeken om te bewijzen dat ik toch gelijk heb, al weet ik zelf best wel dat het niet zo is Je weet namelijk heel goed dat voor elke bewering wel een bron te vinden is.
 4. Dokus

  wist je dat

  antwoord stond hier al En ik zing geen twee keer voor een cent
 5. Dokus

  Nieuws in plaatjes

  Dat de media erbij is is niet zo raar, die zijn er nog niet weg geweest. Volgens mij is het gewoon een standaard procedure dat de premier zijn medeleven betuigd Kijk maar eens naar het gebeuren in Alphen aan den Rijn dat betrof een vergelijkbare actie.
 6. Dokus

  wist je dat

  Dat hij vrij rond liep was puur omdat er geen wettelijke basis was hem langer vasthouden. Het probleem met die populistische propaganda is dat je alleen het gedeelte verteld wat je past. Zou je een reëel beeld wil schetsen vertel er dan ook bij dat hij de maximale straf die voor deze vergrijpen staat al in voorarrest was doorgebracht. Dat hij voor die verkrachtingszaak niet langer vast gehouden kon worden komt omdat er onvoldoende bewijs tegen hem was om hem langer vast te houden Dat zowel de PVV als het Forum voor democratie proberen om garen spinnen bij deze aanslag vind ik in een woord walgelijk
 7. Dokus

  Waar gaat de reis heen...???

  Naar het stembureau
 8. Aangezien het hier een zelfstandige betreft mag de tacho gewoon op pauze tijdens zijn werkzaamheden. Pauze is de tijd waarover je vrij kan beslissen en laat een zelfstandige nou zelf kunnen bepalen of hij werkt of niet. Er is wel eens een rechterlijke uitspraak geweest waarbij een eigenrijder een boete aanvocht omdat zijn tacho allen maar op rijden of rusten stond, en werd door de rechter in het gelijk gesteld.
 9. Misschien had hij gewoon haast.
 10. Dokus

  forumgebruikers gespot

  Ik was vandaag vrij, dus ik was het niet. Mijn wagen had vandaag route Zeeland en staat nu vol met een vracht die geladen is in Antwerpen, dus mijn wagen was het ook niet.
 11. Dokus

  PVV, Wilders enzovoorts

  Een pannenkoek is rond. Een pannenkoek is plat. De Aarde is bolvormig [emoji2957]
 12. Dokus

  forumgebruikers gespot

  Vanmorgen op de A 28 bij Nunspeet, Mebo net terwijl ik een collega van Leeuw inhaalde.
 13. Dokus

  ADR-Transit verbod?

  Kun je het niet met elkaar eens worden of de noodzaak er is zal de rechter uiteindelijk beslissen of er wel of geen noodzaak was. Dit is de gebruikelijke manier, omdat je niet alle gevallen apart in een wet kan vastleggen.
 14. Dokus

  Voorruitfoto's!!

  Verkeerseducatie wordt gepromoot door mensen die zelf niet snappen dat het niet handig is om de weg te blokkeren wanneer je in je tuintje gaat werken
 15. Dokus

  Dubbele stopcontact

  Stickertjes
×
×
 • Nieuwe aanmaken...