Spring naar bijdragen

Dokus

Reclamevrij
 • Aantal bijdragen

  2976
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  12

Over Dokus

 • Rang
  ɹǝʞınɹqǝƃɯnɹoɟ ǝsdoʞǝsdo
 • Verjaardag 1 januari

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  : ʞɹǝʞɹǝǝɯ

Converted

 • Locatie
  ʞɹ�ʞɹ��ɯ
 • Beroep
  ɹn�ɟɟn�ɥɔ
 1. Waar gaat de reis heen...???

  Den Bosch Berkel Enschot Zwijndrecht Zwijndrecht Dordrecht Dordrecht Dordrecht Numansdorp Maasdam Strijen Zwijndrecht Weekend
 2. wist je dat

  Je denkt dat je het beter weet, maar in de berichten die je zelf hebt gepost heb je al meerdere keren laten zien dat dat het tegendeel waar is.
 3. wist je dat

  Moeilijk hè een artikeltje goed lezen. Je mag in Engeland best in de auto 45 uur maken mits de auto op een daarvoor geschikte locatie staat. Op een industrieterrein of op een parking langs snelweg wordt het inderdaad verboden en in mijn ogen helemaal terecht.
 4. Waar gaat de reis heen...???

  Rotterdam Zwijndrecht Ulft Haaften Tienhoven Zwijndrecht
 5. Waar gaat de reis heen...???

  Gorredijk Drachten Leeuwarden Minnertsga Dokkum Uithuizermeeden Utrecht
 6. Vrij veel oud materieel. Strakke normering. Veel personeelswisselingen. In de tijd dat ik van Leeuwen werkte heb ik veel chauffeurs van vd Wal gesproken. Sommigen waren positief andere negatief. Persoonlijk zou ik het niet uitkiezen om daar te gaan werken. Al weet ik dat er ook chauffeurs zijn die er al jaren naar volle tevredenheid werken.
 7. Waar gaat de reis heen...???

  Zaamslag Vlissingen Middelburg Sint Maartensdijk Middelharnis Middelharnis Zwijndrecht Weekend[emoji41][emoji106]
 8. Waar gaat de reis heen...???

  Utrecht Nieuwegein Leerdam Gorinchem Andel Hardinxveld-Giessendam Papendrecht Streefkerk Zwijndrecht
 9. Waar gaat de reis heen...???

  7:00 Kaatsheuvel Oisterwijk Tilburg Tilburg Gilze Gilze Dongen Teteringen Breda Zwijndrecht
 10. Liefhebbers?

  Goed onderhoud doet inderdaad wonderen. Bij Verspui waren de wagens met 800.000 km op de klok echt op. Bij mijn huidige werkgever hebben we er een paar met ruim het dubbele op de klok, en dan ook nog altijd lossen op de PTO. Deze ouwetjes zijn in stukken betere conditie dan de meeste bij Verspui waren.
 11. Waar gaat de reis heen...???

  Lopik Groot Ammers Nieuw-Lekkerland Zwijndrecht Ulft Haaften Andel Zwijndrecht Eerste rit met Kooiaap Tweede zonder[emoji56]
 12. forumgebruikers gespot

  Weet je wat schijnheilig is? Eerst voor je kijken alsof je niet ziet, dan op het laatste moment toch nog even kijken en daarna zeggen dat je niet weet dat ik het ben omdat ik normaal een kooi-aap achter heb. Net of je dat in de tegemoetkomen al kon zien.
 13. wist je dat

  Geen dakkapellen meer? In de kleuren van de klant?
 14. forumgebruikers gespot

  Ik heb het idee dat je wel wat uitleg kunt gebruiken, dus reageer toch maar even. Kooiaap: Klopt, maar wanneer ik die met een rit niet nodig heb blijft die op de zaak staan. Dat spaart brandstof en rijd beter. Fantast: Dat is een invulling die je zelf geeft Praatjesmaker: Klopt helemaal. Ondanks dat ik jou manier van communiceren op het forum absoluut niet kan waarderen kan ik wel het fatsoen opbrengen om je vriendelijk te groeten. Wanneer je schijnheilig om dingen vraagt waar je zelf het antwoord wel op weet, en dit dus alleen doet om een reactie uit te lokken dan reageer ik niet, of op een manier waar jij niet blij van wordt. Op diezelfde manier wil ik ook nog wel eens mijn mening geven wanneer je weer zit te roeptoeteren. .......
 15. forumgebruikers gespot

  Die iemand was voor de file de weg af. Maar eh, Volgende keer mag je best terug knipperen en zwaaien. [emoji41]
×