Spring naar bijdragen

kalakuski

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  8833
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

-4158

Over kalakuski

 • Rang
  Ter eigen bescherming verwijderd

Recente profielbezoeken

628 profielweergaven
 1. kalakuski

  ff mee met Kalakuski

  Nee Ron, als chauffeurs hier vaker komen kan je het rustig DOM noemen. Voor bv jou is het ontwetendheid. Ik wil het je persoonlijk vertellen, maar niet op het forum. Alles is logica. Echt alles. Een auto die terugglijd is gewoon onkunde.
 2. kalakuski

  ff mee met Kalakuski

  Ik schrijf het helemaal verkeerd. Die huurtrekker doet de weg net als zijn uhum huurtrailer. Tankpaseen zullen ook wel terug gaan. En zijn laatse facture werden betaald a 60% Maar was wel mooi werk he? Charteren uit derde hand. Jammer dat jij de vierde was.
 3. kalakuski

  ff mee met Kalakuski

  Hei Dipso, je leef nog. Had toen maar naar Willem geluistert he. ''Laatste'' nieuws van je ''vriend'' al gehóort? Zelf dubbel bemant kan niet meer uit. Dat hok gaat die verkopen/is verkocht. Hij heeft wel een 'nieuwe' Volvo gekocht, en daar zet die een chauffeur op. E6 hoor En gaat die voortaan vrachten uit besteden.
 4. Waardeerde. Waarheid/mijn mening. Zijn mening is gewoon de waarheid.
 5. Knock knock, aan de deur van de bonden he. Over 2012 0%, 2013 1,5% en straks 0,5%. 2% in 2 jaar tijd. Inflatei is 2,5% per jaar, dus 5%. Jip je leverde als 3% in. Buiten dat alles duurder is geworden. Toen he, toen, had ik al gezegt dat het 10% duuder zou worden. Maar ik was gek he. 10% van 2500Euro is 250Euro he. klopt aardig he? Voor jou al werkende. Die werkelozen zijn ook ''zielig''hoor. Die moeten ook meer gaan betalen van der gekregen geld. Nou die leveren niks in hoor, die krijgen gewoon meer subsidie. Die jij als werkende mag ophoesten. Het zal wel door Brussel of zo komen,
 6. Jaja, pb gehad, en beantwoord. Jij hoef je beeldvorming niet aantepassen hoor. Je vind mij een lul, en dat mag. Ik hoef ook niet teweten van wie ze komen. Ik vind het gewoon prachtig. Op een of andere maniet weet men het altijd weer op mij tedraaien. Omdat ik een uitspraak/posting doe. Inplaats van daar inhoudelijk op tereageren, gooit men het op mij persoonlijk. Die ''aandacht'' went hoor. Het zegt immers meer over die mensen, als over mij. Maar misschien moet ik gewoon weer in NL komen wonen. Want waar je woont is blijkbaar afhakelijk van je mening. Nou geloof mij maar in NL kom ik niet meer wonen. Stel je voor dat ik net als een Aap alles ga nalulllen. Ik ben trots op me eigen meing. Dat heeft mij een 'rijk' leven gebracht. volgens mijn beleving. Maar ik blijf het knap vinden dat ik zoveel ''vijanden'' heb, maar ze toch allemaal benieuwt zijn naar mijn leven. Dat gevoel is iig niet wederzijds. Dit is een Nederlands chauffeursforum. Ik ben Nederlander en chauffeur. Doel berijkt. Maar goed, het gaat weer over mij. Terwijl het eigelijk over Vidizet ging. Gewoon voor gaan werken.
 7. Je behoort nog steeds tot 1 van de rijkste landen. Tot voor de crisis tot de top van de rijkste landen ter Wereld. Maar een stapje terug doen zal vast wel zeer doen. Moet je je eigen eens voorstellen hoe andere der eigen voelen.
 8. kalakuski

  ff mee met Kalakuski

  Echt niet. Ik weet wel gezelliger mensen. En ik ga over Neiden he. zmz. bahbah.
 9. kalakuski

  ff mee met Kalakuski

  Geld Ed. Geld, en niks meer. Murphy had een tijdje terug een topic waarbij ze er een rondom in de sneeuw hadden geschoven. Toen Dvunz mee was, kon die zien dat ze er 1 mee hadden gesleept naar een parking in de klim. Die Russen waren van hetzelfde bedrijf. Degene die nog beneden stond, stond later 'boven' op de parking. Die andere laten ze gewoon staan. Borden erbij, en eerst zal er geld moeten komen. Stel dat die weg mocht komen, (moet je niet vanuit gaan.) dan weten ze waar ze naartoe gaan. het is een heel klein Wereldje hier boven. Het is voor die chauffeur klote zat .Maar die Russen krijgen ritten geld. bv 5000Euro voor een rit, en daar moeten ze zelf alles van betalen, en wat overblijft is hun salaris. Gokje, maar die Viking (sleepdienst.) gaat hem denk 800Euro kosten. Dat is die man zijn Maandsalaris. Hij denk, en zo gebeurt het, ik probeer het nog een keer. Of wacht 3 dagen op collega die kom helpen. Stel je eigen maar voor. Je weet je salaris, betaal je die, of probeer je wat? In Rusland wacht je even, en dan komt er wel een 6x6 Kamaz voorbij, en die geef je wel een rukje. De beelden zal je vast kennen. Maar dit is Noorwegen. Mooi land hoor. Maar het uitzicht is gratis, en voor de rest betaal je gewoon. En dan welkom in zo ongeveer het duurste land ter Wereld.
 10. Je zal mij niet boos krijgen hoor. Waarheid/mijn mening. Streep dat eerste even door. Jij heb jou mening, ik de mijne. Kunnen we ruzie over zoeken, of we discuseren er over. Ik heb op jou posting gereageert, nu mag jij weer.
 11. Als je dan nu bereid zou willen zijn mij een pb testuren, ben ik toch reuze benieuwt waarvoor/waarover je over mij gewaarschuwt ben? Trucker10 zit wel opteletten. Kuusee zegt een hekel tehebben aan dingen die niet waar zijn. Terwijl schreef die wel dat ik gevlucht zou zijn. Nou jullie zouden het verhaal kunnen weten. Kuusee ook als die het gelezen had. Als ik bij kuusee zou komen, want ik niet komt, lul ik hem 6x onder tafel. Maar goed, ik ben reuze benieuwt naar de waarschuwingen over mij.
 12. Hoef je helemaal niet angstig voor tezijn hoor. Dat had je kunnen raden. Actie = Reactie.
 13. Admin's, zouden jullie niet een beetje puin gaan ruimen hier?
 14. Je lult net als een Bond/politicus. Hoop tekst, waarin je eigelijk niks zegt. Mocht je het nog niet weten, chauffeurs zijn werkmensen. Die moeten een stuurvasthouden, en je moet ze vertellen waar A en B is. 600 worden tekst. Kort samengevat: In de cao staat dat scholing op Zaterdag a 100% betaald word. Dat snappen chauffeurs, die lappen tekst van je willen ze niet eens lezen.
 15. En voor dat 'beeld' is nou juist al zovaak gewaarschuwt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...