Spring naar bijdragen

Bella62

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  316
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutral

Over Bella62

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster
 • Verjaardag 20-05-1949

Converted

 • Locatie
  tien km van Hulst
 • Interests
  transport, mini vrachtwagens verzamelen

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Bella62

  forumgebruikers gespot

  zie het inderdaad de hele dag verschijnen. Weet precies waar mijn broer de hele dag uithangt, interessant hoor, maar niet heus!
 2. Bella62

  forumgebruikers gespot

  tja, nog geen idee, ben het niet eens met het beleid daar, dus ben vertrokken zal eerst nog een lang gesprek moeten komen voordat ik terug kom. Ben dus de zoveelste die het afbolt daar!
 3. Bella62

  forumgebruikers gespot

  ben nie meer te spotten bij KTN..........
 4. Bella62

  forumgebruikers gespot

  zeg!!! je bepaald toch zeker zelf waar je wilt zitten? Wat en idiote tent, voor welke "andere" gasten waren die tafeltjes? Ik bedoel dan: watvoor "andere" gasten dat zijn? Zag jij er anders uit, of zie je er "anders-anders" uit? Hadden ze ook plaatjes opgehangen van hoe "andere" gasten eruit zien? Naar zo'n tent zou ik dus inderdaad ook nooit meer gaan, wat en kapsones zeg!
 5. Bella62

  Waar gaat de reis heen...???

  Nare plekken??? Superplekken!!! Veel plezier!
 6. Bella62

  De asociale chauffeurs

  ik ben ook tegen geweld, maar weet dat het inderdaad vaker gebeurt dat je een vuist in je gezicht krijgt als iemand het in het verkeer niet met je eens is. Ook zoiets waar je het nooit met elkaar eens over wordt: de èèn vindt dat je rustig met 70-80 door een dorp kunt razen, de ander wordt daar gek van en is op den duur zo wanhopig dat ie zelf allerlei akties verzint, kijk naar die man met zijn eigenbouw flitspaal. Discussies over het verkeersgedrag van anderen is net als een discussie over politiek of geloof, daar word je het ook nooit over eens
 7. Alsnog gefeliciteerd Ger, maak er een leuk feestje van! Met de vakantie in het vooruitzicht zal dat zeker lukken toch?
 8. Bella62

  Nieuw lid

  nou......dat viel vorige week behoorlijk tegen, ook in Luxemburg zijn de prijzen snel gestegen!
 9. Bella62

  Nieuw lid

  Eenmaal hier in de Ardennen had ik eerst helemaal geen tijd voor een hobby:eek: Maar een goed jaar geleden kwamen de kribels te boven en wilde toch eens wat gaan doen.Ja je ben hier van alles verlaten en speciale winkels voor modelbouw zijn hier niet.Wel in Losheim (D) en in Luik maar lang niet alles hebben ze daar en ben je op het internet aangewezen. Is er 1 bijna om de hoek bij jou: in Strassen, MBS-L, suuuuuuupermooie winkel! We waren vorige week nog bij je in de buurt, hebben de National4 gereden om de file's te ontwijken tijdens de werkzaamheden. Die N4 doet me altijd aan de Route66 denken, overal verlaten wegrestaurants etc, zonde eigenlijk!
 10. Bella62

  wist je dat

  ..............misschien denkt mevrouw fleur daar wel heel anders over
 11. Bella62

  Nieuw lid

  Hallo Wim, allereerst welkom! ik ben Ned., getrouwd met (ex-) belg uit Gent, we wonen in Zeeland-NL, mijn man rijdt containers en ik werk bij Katoen Natie in de Waaslandhaven. Mijn man en ik hebben als hobby: 1:87 vrachtwagens verzamelen (hebben er rond de 4000), modeltrein (vooral Märklin H0) en modelbouw. We verzamelen ook truckfoto's en mijn man heeft voordat ie dockchauffeur werd altijd internationaal gereden en veel foto's gemaakt onderweg. Wij kopen veel modelvrachtwagens via Ebay en ook containers zijn daar te koop (gaan helaas vaak weg voor idiote prijzen), maar afgelopen weekend hebben we toch een paar erg mooie containers gekocht! Onze grote droom is om ooit een museum te beginnen (de bouwvergunningen zijn allemaal rond). Afgelopen weekend waren we naar familie in Duitsland, we rijden dan via Luxemburg/Ardennen, hadden we kunnen zwaaien Ik wens je veel plezier op dit forum! groetjes Bella
 12. waarbij ik me dus telkens weer afvraag waar zij hun informatie vandaan halen. Ik spreek de taal en begrijp de helft niet, als ik de taal niet zou spreken/verstaan zou het nog meer stress opleveren. Hoewel.....soms is het wel "makkelijk" om je dom te kunnen houden
 13. nee, je schiet er niks mee op, helaas niet. Ik werk zelf sinds april dit jaar als Ned. bij een Belgisch bedrijf, mijn man is van oorsprong Belg, woont sinds 1986 in Nederland en is altijd in België blijven werken, de voordelen die hij heeft/had worden steeds meer "uitgekleed". Salarissen in België zijn lager (sommige denken dat ze hoger zijn), en er zijn veel regels totaal anders. Het is dat ik een vaste baan, met een aanstelling voor onbepaalde tijd dus, kon krijgen, anders zou ik niet in België zijn gaan werken. Er is 1 voordeel: je ziektekostenpremie: in België betaald je ca. 7 euro p/mnd, maar je eigen bijdrage (nu nog 220 euro) blijf je houden. Het is een gigantisch geregel dat je moet doen voordat je alles rond hebt, het levert veel stress op. Als ik alles van tevoren geweten had zou ik gewoon in Nederland zijn gebleven, ik heb de voordelen tenminste nog niet kunnen ontdekken. O ja, komt ook nog eens bij dat je in België eerst een jaar gewerkt moet hebben voordat je vakantie (betaald) op kunt nemen en voordat je recht hebt op vakantiegeld, dat is in België inderdaad hoger, maar daarvoor krijg je dan weer niet doorbetaald als je vakantie neemt. Er zijn echt veel verschillen en ik ben er zelf nog niet helemaal achter hoe het allemaal precies zit. In België heb je (nadat je het eerste jaar geen rechten hebt), na 1 jaar werken wel een eindejaarsuitkering en als je lid vd vakbond bent krijg je ook (na het 1e jaar) aan het eind van het jaar bijna je gehele betaalde premie terug in de vorm van een eindejaarspremie. Kortom: als je in Nederland een goede baan hebt en er geen noodzaak is om een baan in België aan te nemen, doe het dan vooral NIET! Ik wil niet opnieuw alles moeten gaan regelen, met alle stress vandien, anders zou ik allang weer in Nederland een baan aangenomen hebben.
 14. Bella62

  forumgebruikers gespot

  Ik ben niet meer te spotten bij het centraal loket van KTN, wel bij het EXXON loket, dus........
×
×
 • Nieuwe aanmaken...