Spring naar bijdragen

deMoer

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  121
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

25 Excellent

Over deMoer

 • Rang
  Senior Forumlid
 • Verjaardag 02-07-1970

Converted

 • Locatie
  Boven de rook van Zaandam
 • Interests
  Korte rokjes en minimaal cup C. Of bedoel je dat niet?
 • Beroep
  Int Chauffeur bloemen/ koeltransport
 1. Een ex collega van mij rijd sinds een jaar op iemand anders zijn vergunning. Heeft zelf geen papieren uiteraard. Ik weet het, dat is verboden. Nu zit hij in de volgende constructie, het bedrijf met de vergunningen is een vof, volgens zijn zeggen is hij nu mede eigenaar van die vof, heeft iets getekend weet ik verder niet. Mag het dan ineens wel? Iemand die een transportbedrijf heeft kan toch niet zomaar ineens meerdere mede eigenaars krijgen? Hij heeft dus ook zijn eigen trekker aangeschaft (lease), op naam van die vof. Dit is puur nieuwsgierigheid, ik weet verder ook niet van de hoed en de rand, maar hij laat het allemaal heel rooskleurig overkomen. Heeft ook de betreffende papieren bij zich om het aan te tonen onderweg, combinatie mede eigenaar/vergunning.
 2. Ik ben de weg kwijt, begin hier te lezen over een stilgelegd bedrijf, en enkele reacties verder blijkt het over het slopen van toiletruimtes te gaan
 3. En dan heb je stom toevallig een reclame van consolid detachering in je reactie staan! Of ben ik de enigste die dat ziet :-)
 4. Moet je als 46 jarige beroepschauffeur met een goede staat van dienst, eens gaan kijken naar ander werk omdat je wat anders wilt. Kom je van een kouwe kermis thuis, wedden? Dus dat chauffeurstekort lijkt mij nogal mee te vallen hier in NL. Tenzij je erin trapt voor een fooi te gaan werken, of een uitzendbureau met payroll praktijken.
 5. deMoer

  Drama in Frankrijk.

  Dat jullie het voor elkaar krijgen om bij zo'n triest ongeval te gaan discussiëren over het meenemen van een kind. Verstuurd vanaf mijn SM-N9005 met Tapatalk
 6. Er verrijst een groot pand in Nieuwegein langs de A27 voor Dentressangle dus daar zal ook wel xpo op komen te staan dan. Het wagenpark veranderd rap in naam, ik zie ze continue in Frankrijk en de wijziging gaat echt snel. Wist eerst niet wat ik zag maar nu word het me allemaal duidelijker.
 7. Ik deed regelmatig holyhead - dublin en vice versa, bij aankomst op rust, bootje invoeren en einde land. Dan de boot op, weer op rust en gereden tijd onthouden (bijv. 13 minuten ). Aan de overkant bij afrijden boot begin land invoeren en dan mag je nog 47 minuten rijden om een rustplaats te zoeken, maximaal een uur in totaal dus. Vervolgens de resterende rusttijd volmaken tot een totaal van 11 uur. Ik ben in de UK hier 3 op gecontroleerd en mij werd medegedeeld dat ik het op de juiste manier deed, heb er dus ook geen prenten aan overgehouden.
 8. deMoer

  Tachofraude kost 7400 euro

  Helemaal met je eens hendrik
 9. deMoer

  Tachofraude kost 7400 euro

  Ach, wat is 7400 euro, ze hebben tussen Metz en Nancy afgelopen week een Nederlander uit katwijk ff 21000 euro boete gegeven volgens transport in nood. Dan is volgens mij je winst, voor zover je dat al haalt in deze tijden, de rest van het jaar wel pleite. Dan heb je het volgens mij wel erg bont gemaakt de afgelopen 28 dagen.
 10. Onze tolkasten stoppen niet met registreren, de planner kan via de tolkast inloggen en precies zien waar we uithangen, hierdoor hebben ze carrierweb bij ons afgeschaft, en als de planner het kan.......... Staat toch duidelijk een groen smoeltje naast dat bloemenwinkeltje
 11. ja daarom, dat bedoel ik maar hè, chauffeursverhalen.
 12. Wij hebben nieuwe tolkasten op het raam voor de franse autoroutes, van die grote zwarte kastjes en daar zit gps op. Zijn van eurotoll geloof ik, word je gecontroleerd door de franse inspectie, lopen ze gewoon je tolkast na, kunnen precies zien waar je geweest bent en of dat overeenkomt met je tacho qua rust / lostijden. hey chauffeur, heb jij midden in de stad gepauzeerd? Volgens mij zit daar een bloemenwinkeltje en dat is lostijd Er is bij mij trouwens echt nog nooit naar dat papiertje gevraagd.
 13. Ik kom ze elke keer tegen, hoorde wel van een collega dat ze Engeland niet meer in mogen, maar ja, dat is van horen zeggen hè, zo aan die grote ronde tafel bij Joost ofzo
 14. deMoer

  Gaat Frankrijk weer staken?

  Mwah........... denk dat ik woensdag maar eens ga vertrekken, da's een mooi begin van de week.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...