Spring naar bijdragen

diklin

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  240
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

167 Excellent

Over diklin

 • Rang
  Senior Forumlid

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. In Amsterdam wel, die kosten volgens mij tegenwoordig een Godsvermogen. Ook dus ff laten zien dat je wat te makken heb.
 2. diklin

  Parkeer plaatsen België

  Wordt meer "kwijlen met de kraan open" met die waakhonden.
 3. diklin

  EO-ers vrijen vaker!

  De pastoor kwam vroeger ook bij mensen thuis die weinig kinderen hadden, om even te vertellen dat daar hard aan gewerkt moest worden, "misschien deed hji er zelf ook wel wat aan" je hoort zoveel rare verhalen tegenwoordig.
 4. diklin

  Wie het kleine niet eert...

  Erg mooi Leeuw, wel veel werk maar leuk om te doen, ik heb altijd vrachtwagens gebouwd 1:25 schaal. Was er ook vaak uren mee bezig, lekker met een baco,tje er bij, en het verfspuiten in de douche want daar was vaak het minste stof. Hoop dat je nog geregeld wat laat zien van je spoorbaan in aanbouw.
 5. Waar los je die dan, als je genoeg fietsen gevangen heb??
 6. diklin

  Islam vs Christendom

  Zullen wij dit maar ff niet onder "normen en waarde" rekenen.
 7. Ik weet niet of dit in dit topic verder mag. Maar met die parkeerbonnetjes door je baas te laten betalen is niet handig als het van je van je maaltijdrekening wordt afgetrokken. Bij mijn vorige werkgever gingen ze een soort lijndienst op Furth in Duitsland rijden, dan gingen ze door de weeks omkoppelen in Ransbach meestal tussen 18.00 en 20.00 uur, dus gelijk ff eten daar dan ging de een weer terug richting Z.Duitsland de ander naar Nieuwegein aansluitend lossen. Die moesten dus ook parkeren betalen en dat werdt dus van de etensbon afgetrokken, maar leverde toch die bonnetjes in bij de zaak, tot men er achter kwam dat ze dat terugkregen bij het eten, toen zijn dat uit gaan zoeken en moeste die gasten het van haast 1 jaar terugbetalen, en dat was niet zo weinig hoorde ik.
 8. Ik dacht ook al dat je dit onderwerp niet speciaal bedoelde maar meer in het algemeen. Dus mensen je niet meer zo persoonlijk aangesproken voelen. Verder allemaal een prettige jaarwisseling, en pas op voor illegaal vuurwerk "levensgevaarlijk" we hebben zeker in ons beroep onze ogen hard nodig.
 9. Ik las laatst een artikel van een afvalverwerker die zei dat zij het afval veel beter kunnen scheiden dan de pariculier zelf. Hij pleite ervoor om het afval ongescheiden aan te bieden zodat de mensen maar 1 bak nodig hebben(sommige hebben 4 bakken, ikzelf 3 thuis staan) ook hoeven er dan minder vuilwagens te rijden. Het enige nadeel wat op den duur weg zal vallen i.v.m. besparing op het transport is dat deze machines nog erg duur zijn.
 10. Zoals ik al zei, naar de dokter misschien slijmbeursontsteking of zo, maar neem geen risico want als er onderweg wat gebeurt ben je verder van huis.
 11. ff naar laten kijken door de dokter, kan ook wel een ontsteking zijn.
 12. Code 95 op je rijbewijs, wil natuurlijk nog niet zeggen dat je beroepschauffeur ben.
 13. omdat je altijd wel kan zeggen dat je voor de fun mee rijdt, weet niet of een buitenlandse controleur dat wel begrijpt of tolereert.
 14. "Vorige week was het zover en konden we eindelijk aan de slag, na een goed begin van de dag waren mijn collega en ik in discussie geraakt over het feit dat de bestuurders kaart van allebei in de taco moet zitten? " Dit stond ook in de eerste vraag. Dat moet zeker, poosje terug moest een chauffeur mee als bijrijder en had zijn pas niet bij hem, kon aan de zaak blijven, mocht niet mee want als je een pas heb, of je hem nou bij je heb of niet, hij moet echt in de tachograaf.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...