Spring naar bijdragen

diklin

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  224
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 1. Wegrestaurant Mendel, Beekbergen

  Dus, de soep................
 2. DC aanleverings hel!

  ja die 10 was wel een oud beestje, dus was alleen ophalen die duifjes, ik heb dat ook geregeld gedaan, kwam je trug van een rit kon je nog ff ophalen in het westland en daarna overladen op de zaak in de wagens die ze wegbrachten, ook ik bracht ze wel eens weg o.a. Stroombeek bij Brussel en Chantily bij die paardenrenbaan en kasteeltje, was niet echt mijn ding, altijd haaste als die krengen gelost waren, ze maakten er altijd een soort sport van wie het eerste thuis was (en dan bedoel ik niet die duiven), stelletje zenuweleijers.
 3. DC aanleverings hel!

  Wist niet dat die Italiaanse zooi ook uit lichtenstein kwam, ik zag wel veel wagens van De Waard uit N.Scharwoude bij ons lossen, maar die laden terug uit Italie.
 4. DC aanleverings hel!

  O ja, op welke wagen reed jij toen?
 5. DC aanleverings hel!

  Ik heb er van 1987 tot 2006 gereden, eerst een beetje stadswerk, toen vaste route,s Grongingen en Twenthe met een citytrailer en de laatste jaren gewoon trailer werk, heb dus zat van die grand italia weggereden,
 6. DC aanleverings hel!

  Bij wie heb jij gereden dan hit?? want Gordijn was de huisvervoerder van Grand Italia.
 7. Winkeldistributie lading

  Heb een tijdje charter gereden voor Selman, moest je bij de plantenkwekers karren ophalen voor de veiling, had je ook 2 verschillende maten karren, de Deense en nog een ander maat wat breder waren die, die moest je door elkaar ophalen, was ook nog een gepuzzel om dat goed geladen te krijgen.
 8. Te zwaar

  Omdat ze ook te zwaar is?????
 9. Te zwaar

  waarom nou fanatieke ambtenaar, gewoon een kwestie van je spullen op orde hebben, we worden roch allemaal wel een keer aangehouden en moeten dan ook onze papeiren bij ons hebben.
 10. automaat of schakel

  Ik zou altijd voor schakelbak kiezen, kan je tenminste allekanten op. Heb de laatste jaren we het meest met auromaat gereden, maar daarvoor jaren met schakelbak gereden, waarvan de laatste 6 jaar met Daf XF bak met hoge en lage groep en splitter, heb dit nooit als vermoeiend of belastend gevonden ondanks ook veel distributiewerk meet meerdere adressen op een dag. (had wel zo,n bak met pneumatische bekrachtiging) dus ging niet zo zwaar.
 11. Je zal ze maar voor je deur hebben staan...

  Ja mooi he bericht is van meer dan een jaar geleden, lekker veel aan gedaan ondertussen.
 12. The big rid

  Dus er is daar al rekening mee gehouden
 13. The big rid

  Op de weg kunnen ze nog wel aardig wat zien. Wat dacht je als ze voor een kruispunt staan te wachten met stoplichten die boven de weg hangen?
 14. wie is hier schuld ?

  ik denk allebij, wisselen allebij van rijstrook, dus maken allebij een "uitzonderlijke beweging" of zo iets?
 15. Waar gaat de reis heen...???

  ik heb er 20 jaar geleden ook een caravan gehuurd, er stonden toen maar 4 stacaravans en stonden er eigenlijk alleen maar italianen met vaste camping plaatsen, was erg gezellig. weet nog wel dat er 3 vlotten bij de camping in het meer lagen we zwommen dan met onze 2 honden (jack russel en eng. cocker spaniel) naar zo,n vlot en dan kwam er geen italiaan meer op, lekker rustig. Vond het een van mijn lekkerste en relaxte vakantie.
×