Spring naar bijdragen

diklin

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  231
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 1. Dubbele bemanning en tachograaf

  Code 95 op je rijbewijs, wil natuurlijk nog niet zeggen dat je beroepschauffeur ben.
 2. Dubbele bemanning en tachograaf

  omdat je altijd wel kan zeggen dat je voor de fun mee rijdt, weet niet of een buitenlandse controleur dat wel begrijpt of tolereert.
 3. Dubbele bemanning en tachograaf

  "Vorige week was het zover en konden we eindelijk aan de slag, na een goed begin van de dag waren mijn collega en ik in discussie geraakt over het feit dat de bestuurders kaart van allebei in de taco moet zitten? " Dit stond ook in de eerste vraag. Dat moet zeker, poosje terug moest een chauffeur mee als bijrijder en had zijn pas niet bij hem, kon aan de zaak blijven, mocht niet mee want als je een pas heb, of je hem nou bij je heb of niet, hij moet echt in de tachograaf.
 4. wist je dat

  Dat die vandaag geen lekker bakkie voor je gaat halen, (of deed dat toch al niet?)
 5. wist je dat

  Oei oei, misschien zit die hier wel op het forum.
 6. Lees net is een samenwerking tussen Baartmans en Vlot verhuizingen, voor bezorging in de stad.
 7. Middelpuntvliedende krachten / Centrifugale kracht

  Eigenlijk net zo iets als je centrifuge thuis dus, daar vliegt het water door die kracht via gaatjes in de trommel naar buiten.
 8. De winter is weer begonnen...

  Misschien al eens geplaatst, de website van Vegvesen met webcams van de actuele toestand op de wegen in Noorwegen. https://www.vegvesen.no/trafikkinformasjon/Reiseinformasjon/Trafikkmeldinger/Webkamera
 9. Wegrestaurant Mendel, Beekbergen

  Dus, de soep................
 10. DC aanleverings hel!

  ja die 10 was wel een oud beestje, dus was alleen ophalen die duifjes, ik heb dat ook geregeld gedaan, kwam je trug van een rit kon je nog ff ophalen in het westland en daarna overladen op de zaak in de wagens die ze wegbrachten, ook ik bracht ze wel eens weg o.a. Stroombeek bij Brussel en Chantily bij die paardenrenbaan en kasteeltje, was niet echt mijn ding, altijd haaste als die krengen gelost waren, ze maakten er altijd een soort sport van wie het eerste thuis was (en dan bedoel ik niet die duiven), stelletje zenuweleijers.
 11. DC aanleverings hel!

  Wist niet dat die Italiaanse zooi ook uit lichtenstein kwam, ik zag wel veel wagens van De Waard uit N.Scharwoude bij ons lossen, maar die laden terug uit Italie.
 12. DC aanleverings hel!

  O ja, op welke wagen reed jij toen?
 13. DC aanleverings hel!

  Ik heb er van 1987 tot 2006 gereden, eerst een beetje stadswerk, toen vaste route,s Grongingen en Twenthe met een citytrailer en de laatste jaren gewoon trailer werk, heb dus zat van die grand italia weggereden,
 14. DC aanleverings hel!

  Bij wie heb jij gereden dan hit?? want Gordijn was de huisvervoerder van Grand Italia.
×