Spring naar bijdragen

Rob1970

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    11
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Rob1970

  • Verjaardag 09-03-1970

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Rob1970's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Het vermoeden was dat de veroorzaker koffie aan het zetten was... http://www.youtube.com/watch?v=r7AoOZXgtPw
  2. Denk je goed bezig te zijn met 2 tacho's, mag dat ook al weer niet.... (je hebt toch ook een reservewiel?)
  3. Rob1970

    foto's vergane glorie

    Klopt, ik heb van 1988 tot 1991 veel op het oostblok gereden. Mooie tijd! (alhoewel, slecht voor mijn gezondheid, drank en vrouwen) Daarna dus op een koeler, Italië, Duitsland, Frankrijk. Als eigen rijder begonnen, sinds 2005 helemaal gestopt in het transport na 3 berovingen en 2 messteken. Maar het transport trekt nog steeds zoals je merkt.. Superleuk al die oude foto's.. Ik ga ff spitten of ik er ook nog wat heb.
  4. Rob1970

    foto's vergane glorie

    Het was als citaat bedoeld van een foto op pagina 32 bij een oude foto van Hannink. Aangezien ik vrij 'nieuw' ben op deze site, weet ik nog niet hoe alles werkt..
  5. Rob1970

    foto's vergane glorie

    Hannink Winterswijk, geweldige tijd gehad op een vleeswagen. (1990-1997) Toen gingen we allemaal samen in 1994 (dacht ik) Hannink Winterswijk, Booij twello, van den Elzen, Schoonen. RSB, daarna ging het allemaal bergafwaarts....
  6. Rob1970

    Rijden op Scandinavië

    Nou, hoe bevalt het na 4 jaar?
  7. Gelukkig heb je er geen problemen mee. Verhuren van vergunningen is streng verboden. (boete 2750 euro) Tenzij je een VOF begint... niet aan te raden.
  8. Klopt, ik ben ook voorzien van alle verzekeringen CMR/AVC. Magneetborden laten maken voor de auto. (logo en bedrijfsnaam) Totaal zelfstandig dus, alleen geen eigen auto. (zelfs de brandstof/tol/maut word betaald door de opdrachtgever, dus ook weinig investeringen)
  9. Rob1970

    waarschuwing

    Gelukkig valt er altijd te onderhandelen met de Polizei..
  10. vanaf 21 juli 2012 is permanente trajectcontrole op de A2 actief. De hele poespas met kentekencontrole!
  11. Investeer in jullie zelf en haal zelf je ondernemervakdiploma's, zo heel erg moeilijk is het ook weer niet! De wet moet niet veranderd worden, je mag dan wel een vrachtwagen kunnen besturen maar daarmee ben je nog geen ondernemer. Het is echt noodzakelijk alle regels te kennen. Volgens mij was ik in 2000 de eerste ZZP'er met een NIWO vergunning, en nog nooit spijt gehad. btw, ik had altijd een verhuurcontract van de opdrachtgever in de auto, nog nooit een probleem gehad.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden