Spring naar bijdragen

rayke73

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

rayke73's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. rayke73

    psoriasis

    heb sinds een jaar of 8 last van dit godsgeschenk, heb toen van dermatoloog diverse zalven en cremes gekregen, denorex-schampoo voor hoofd, en nog uvb kuurtje,aangezien mijn lichaam flink bezaaid was...na eerste kuur helemaal schoon,maar helaas van korte duur...2e uitbraak liet niet lang op zich wachten en was ook hardnekkiger.dus weer uvb kuur en zalven, gelukkig moest ik onder dwang van werkgever verplicht ziek vieren !! weer helemaal schoon,heb levenstijl drastisch veranderd, 50 kg afgevallen,veel water drinken( zeker 3,5 liter per dag,dus m'n nieren zijn volop bezig om afvalstoffen te verwijderen) en stress en drukte zoveel mogelijk(als dit al kan in ons beroep) vermeden, werk nu 5 jaar bij ander bedrijf en moet zeggen dat alles lekker gaat, heb alleen nog op beide onderbenen last van psoriasis. dit hou ik onder controle met DERMALEX REPAIR van het kruidvat... 2x per dag dun opsmeren en thats it, zalf trekt vlug in huid en is niet vet zoals zalf van ziekenhuis... wat ook helpt is veel zon en uiteraard NIET pulken of krabben,want dan wordt het weer erger... dit is mijn ervaring met deze zalf,hoop dat het voor jou ook zal werken als je het gaat gebruiken, maar het kan ook zijn dat jouw lichaam er anders op reageert....en als je eventueel capsules voorgeschreven krijgt,hou er rekening mee dat er kans is op nierfalen en leverstoringen(volgens dermatoloog), met zalven kun je veel bereiken als je concequent voor jezelf bent!! succes
  2. rayke73

    truckwash parkstad heerlen

    vorige week weer het complete spul laten wassen in heerlen,na 5 jaar gewassen te hebben bij hameleers simpelveld. aangemeld om 16.00 uur,collega van me stond voor me in washal dus ff wachten... jongens en sjef washal waren lekker vriendelijk en hebben hun werk naar behoren gedaan...misschien dat een slag dom auwhoeren een beetje helpt????
  3. 5 jaar sturen met een xf 430 sans problem, enkel nieuwe startmotor en nieuwe standkachel, heb ik dan de pech dat ik met een goeie daf rij?????
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden