Spring naar bijdragen

Allstar

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    11
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Allstar

  • Verjaardag 31-10-1971

Converted

  • Biografie
    Prettig(?) gestoord
  • Locatie
    Lelystad - Flevoland

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Allstar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Opgeven is geen optie, de aanhouder wint! Komkommers plukken zal mij een zorg zijn, zolang ik mijn doel uiteindelijk maar bereik.. maar geef mij die twee van 20 nu dan vast, kunnen ze mooi helpen plukken
  2. Butter, Koopman en Koops ben ik door afgewezen.. Simon Loos heeft nog niet gereageerd, maar daar heb ik pas afgelopen week gesolliciteerd. Wij hebben hier inderdaad "Heembeton" daar heb ik een sollicitatie naartoe gestuurd, Driessen had ik nog niet geprobeerd die ga ik gelijk even aanschrijven.. Wederom bedankt voor de tips
  3. Ab Texel gaat momenteel niet best als ik alle nieuws artikelen op google zo zie..
  4. Dankjewel voor je input AB Texel ken ik niet, dus die zal ik inderdaad even opzoeken. De melkfabriek werkt met ST v/d Brink daar ben ik afgewezen Post & Haveman heb ik nog geen reactie van terug ontvangen. Frigo group rijd voor Mc Cain maar ook deze mensen heb nog niet de moeite genomen op mijn sollicitatie te reageren.
  5. Daar heb je opzich wel gelijk in, maar als het mij niet lukt een baan garantie te vinden gaat de gehele opleiding CE niet door en zijn de kosten voor de keuring helaas weggegooid geld. ( Een WWB uitkering is geen vetpot)
  6. Helaas ben ik nog geen stap verder, aangezien ik afhankelijk ben van een baan garantie als ik die niet weet te vinden houd het hele verhaal op. Dus nog even door ploeteren... op naar sollicitatie 148 :)
  7. Bij het traject gelden alle voorwaarden die ook bij een normaal contract van toepassing zijn, dus uiteraard ook de proeftijd. De voorwaarden voor dit traject zijn momenteel heel gunstig aangezien er voor de werkgever totaal geen risico aan vast zit.. - Contract voor bepaalde tijd (minimaal 6mnd) inclusief proeftijd - Geen opleidings kosten voor de werkgever - Word de arbeidsovereenkomst verbroken is er voor de werkgever geen boete clausule.
  8. Hoi Dribbel, Zolang je een baan hebt zal geen gemeente de opleidingskosten vergoeden. Ik heb mijn bedrijf begin dit jaar beindigd, en val nu dus in een wwb uitkering. Mij een opleiding CE geven is voor hun uiteraard stukken voordeliger dan mij misschien nog 2 jaar elke maand 1300 euro te moeten betalen... Maar.... Verkijk je hier niet op... Het lijkt mooi.. maar de gemeente betaald Alleen als ik een baan garantie weet te krijgen. Ik heb inmiddels 147 sollicitaties gedaan, maar geen succes... Het blijft een lastige situatie
  9. @ Almerefrans: Bedankt, ga vanmiddag even contact opnemen :) @ Gijsbert: Dusseldorp heb ik al geprobeerd, maar tot op heden niets meer gehoord..
  10. Verschil moet er zijn, ik zou ervoor tekenen :)
  11. Via de Gemeente mag ik mijn C+E & code 95 halen. Zij vragen daarvoor in ruil een Baan garantie (1 jarig contract) Geweldig natuurlijk, een droom gaat in vervulling.. Maar helaas blijkt het een nachtmerrie om daad werkelijk een werkgever te vinden. Na 93 afwijzingen te hebben ontvangen probeer ik het nu maar via oproepen.. Wie weet een transport bedrijf in een straal van pakweg 50km rondom Lelystad die mij aan zou willen nemen? (60km is richtlijn)
  12. ah, na een zoektocht in het gedeelte forum beheer zie ik nu inderdaad de wijziging van 3 naar 5 berichten... had dus beter eerst even goed op het forum kunnen zoeken ..
  13. Dankjewel Maarten, dat maakt een hoop duidelijk. De info die het forum verstrekt verteld nog steeds "3 berichten" vandaar de verwarring
  14. Ik weet dat de eerste 3 berichten die je plaatst eerst bekeken worden voor ze zichtbaar worden. Maar hoe zit dat met overige opties op het forum? Ik kan namelijk mijn eigen berichten niet wijzigen, "jouw berichten" geeft aan dat ik geen toegang heb.. Heeft dat ook met een bepaald aantal berihten te maken?
  15. @ Joostje, dat moet haast wel anders is het onmogelijk. @ HIT: Mijn gezondheids verklaring mag geen probleem zijn, ik heb totaal geen gebreken. En voorgaande keuringen ben ik altijd glansrijk doorgekomen. Blij te horen dat de 6 weken geen vast gegeven is. @ Piet30: Daar ben je mooi klaar mee.. Als de documenten niet tijdig binnen zijn kan het rijbewijs dus niet verlengt worden... Hoe dan verder?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden