Spring naar bijdragen

Jos-the-Boss

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    217
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Converted

  • Locatie
    Venlo, de logistieke poort van Nederland

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Jos-the-Boss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Waardering in de gemeenschap

  1. prutsbedrijfjes die simpel charter rijden en waarvan de dieselfirma eigenlijk bijvoorbaat al weet dat ze de kerst niet gaan halen bedoel je?
  2. Dat valt toch wel mee? Maar als je lid bent van de bond kun je meer bereiken dan in je eentje. Alleen kom je daar pas achter als het te laat is.
  3. Wil jij als spoedkoerier gaan stoppen om te pissen?
  4. Je vraagt 1 euro voor de advertentie. Dan weet je van wie het geld komt, dus wie de verkoper is (heb je geen last neem ik aan van oplichters) en die 1 euro stop je in de pot voor de barbecue. Iedereen tevreden.
  5. Jos-the-Boss

    2x van het zelfde...

    Vind het, aangezien de overtredingen, ook wel meevallen. Zelfs in Nederland zou je wel wat duurder uit zijn, zeker met dat op andermans kaart rijden. Dus zo duur is noorwegen dan toch niet
  6. Jos-the-Boss

    Omscholen

    Ik zag de laaste dagen heel veel auto's met engels kenteken rondrijden. Bij de pomp had ik het er over met een collega. Ik wist niet dat er zoveel engelsen hier kerst kwamen vieren zei ik. Dat zijn geen engelsen zei hij, dat zijn polen die in engeland werken en met de kerst naar huis zijn geweest en nu weer terug gaan. Hoe hebben die polen dan zulke baantjes in engeland gevonden? in de regel best leuke auto's waar ze mee rijden. dus het kan wel. aan de andere kant denk ik: hun hebben nu baantjes die vroeger voor ons wel konden, maar nu niet meer, omdat de baantjes nu bezet zijn (door hun). weer aan de andere kant denk ik: waarom zou ik iets anders willen doen. ken maar weinig beroepen waar je zoveel mee kunt verdienen als laaggeschoolde als in het transport. alleen merken we allemaal dat de baantjes in het transport niet meer voor het oprapen zijn.
  7. Ach paar keer failliet gaan is volgens bepaalde ex-werkgevers ook hard werken en de kop boven water houden. Mijn idee: weer eentje minder die we kunnen missen. Je leest wel eens dat oosteuropeanen kakkerlakken zijn (je kan ze doodtrappen, maar ze komen gewoon weer terug), maar met sommige werkgevers heb ik dat idee toch ook wel
  8. Ja Shompie, dat is goed dat Van Loo pleitte is, net als Rompen. Weg ermee. Dan heeft de sector nog kans om gezond te worden. Maar probleem is Rompen is niet weg. Rijdt lekker door met litouwers op een cyprus contract. En van loo start ook weer gewoon door, let maar op. En dan kunnen ze lekker weer met elkaar gaan concurreren wie het het goedkoopste kan. tot de litouwer te duur is, dan moet er weer een nieuwe oplossing gezocht worden, nog goedkoper. en alles over de rug van de chauffeur. of denk jij dat de familie rompen en de familie van loo met de kerst het met minder hebben moeten doen? eerlijk zeggen.
  9. Dan laat je die het goedkoper kan failliet gaan en je gaat zelf iets anders doen. Maar nee, het gevecht aangaan wie het het goedkoopst kan, daarmee kom je er wel.
  10. Maar bij supermarkten parkeren wordt ook steeds minder mogelijk. En op industrieterreinen ook. En in de Waalhaven in Rotterdam ook. En in Raamsdonkveer. En-en-en. Zo kun je nog een hele tijd doorgaan. Het wordt tijd dat er iemand een opblaasbare vrachtwagen uit vind. Dat als je je rij-uren erop hebt zitten, je hem leeg kunt laten lopen en als je rust erop zit, je hem weer op kan blazen. Want verder is de vrachtwagen maar een vies ding vinden de meesten heb ik het idee. Overal willen ze je weg hebben.
  11. Dus als de andere transporteurs uit je regio het kanaal springen spring jij er ook in? Hij moet gewoon zorgen dat hij normale prijzen krijgt waar hij Nederlanders van kan betalen, en als dat niet lukt, zijn autootjes verkopen en lekker iets anders gaan doen, maar niet verder de transportsector blijven verzieken.
  12. Lijkt mij ook Shompie. Als je begint met een dikke lening bij de bank, sta je al meteen met 1-0 achter.
  13. Ja maar via Rovaniemi is toch meer dan stukje finland. met Willem heb ik niet meegekregen wat die uitgespookt heeft. Vind het wel jammer dat hij nu in ban heeft. Niet dat we het altijd met elkaar eens waren, maar hij zegt wel wat hij denkt, en dat mag ik wel.
  14. In Nederland en belgie mogen ze ook wel eens wat parkeervakken extra maken. is af en toe ook een misère als je hier even 3 kwartier moet maken om nog wat te vinden.
  15. wat doe jij nu mark, heb je nu nog wel of niet een transportbedrijf, want dat begrijp ik niet zo uit je berichten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden