Spring naar bijdragen

oldtimer54

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    103
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Converted

  • Biografie
    Ben reeds meer als 35 jaar getrouwd 2 kinderen en 3 kleinkinderen.
    Geboren Rotterdammer maar van af een jaar door heel Nederland gewoond.
    Daar die oudeheer van mij beroepsmilitair was.
  • Locatie
    Wageningen
  • Interests
    oldtimers
  • Beroep
    chauffeur

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

oldtimer54's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Waardering in de gemeenschap

  1. Probeer het eens bij Heebink in Veenendaal rijden dagelijks op Engeland
  2. Zoals gewoonlijk wordt het cao voor ons afgewezen en wat gaan we NU doen.Een grote bek op zetten en daarna gewoon weer aan het werk.Wacht met spanning af wanneer er nu eens echt akties komen en de boel plat gaat dit is naar mijn mening het laatste wat wij als chauffeurs willen maar er zijn werkgevers die hier gewoon om vragen.Moet echter ook toegeven dat er ZEER VEEL chauffeurs zijn die een grote bek hebben maar verder niet durven te gaan.Kijk maar naar de akties die geweest zijn het zijn altijd de zelfde die hier bij aanwezig zijn en zich ook laten horen.Nee dan moeten ze boodschappen doen of met de vrouw op visite bij de schoonouders tot ze de zak krijgen en dan is het te laat.Wat dat betrefd heb ik respect voor de chauffeurs uit Frankrijk , Duitsland , Italie die doen wat maar hier in Nederland is het veel geschreew maar weinig daden.
  3. oldtimer54

    DAF Autoradio

    Vier passende spijkers in de gaatjes steken en dan trek je hem er zo uit .Wel aan de spijkers trekken .
  4. Misschien dat er nu eindelijk eens een goede wet komt zoals in Nederland en je alleen via een erkende rijschool je rijbewijs kunt halen en niet zoals nu gebruikelijk in Belgie dat pa of ma dit doet. Lijk soms wel op de MOE rijders die het rijbewijs op een trekker hebben gehaald of hebben gekocht. Echter ook hier zitten goede chauffeurs bij maar uitzonderingen bevestigen de regels. Heb verder veel respekt voor die chauffeur die toch nog heeft geprobeerd die gewonden te bevrijden hij zal hier toch zijn verdere leven mee moeten leven. En inderdaad het is in triest .
  5. Maar hij zal toch eens uit en in de auto moeten en dan is hij niet beschermd door kogel vrij glas . Wel misschien met een kogelvrijvest maar of dat zal helpen? Als hij mij geld schuldig zou zijn zocht ik hem toch een keer op en of het nu linksom of rechtsom moet meer ik weet wel dat ik mijn geld kreeg en met rente. Zo niet dan kreeg hij toch een gratis ritje en vloeibaar eten.
  6. Wettelijk mag er geen kopie van je paspoort of id kaart gemaakt worden maar wordt door bedrijven gewoon gevraagd anders kom je het terrein niet op.Of bij uitzendburo,s wordt dit ook gedaan anders schrijven ze je niet in.Spreek uit ervaring heb mij eens in willen schrijven bij een uitzendburo en had zelf kopies gemaakt en de idnummers verwijderd maar men nam daar geen genoegen mee toen heb ik maar gezegd dat ik er van afzag.Echter bij overheids instanties zoals het UVW moet je ook je id-kaart of paspoort laten kopierenanders wordt je niet geholpen en wordt je uitkering gestopt.Wordt tijd dat de heren en dames in Den Haag en Brussel daar nu eens tegen optreden doen ze eindelijk eens iets waar ze zwaar voor betaald worden.
  7. Zoals op dit forum al blijkt is er nu al onenigheid of het helpt of niet. En inderdaad maandag is geen goede dag maar beter iets dan niets. Ik ga in ieder geval of moet echt verhinderd zijn(ziekenhuis) ben benieuwd wie er allemaal komen zal wel weer de vaste kern zijn.En niet geschoten is altijd mis. Hoop in ieder geval dat er een grote opkomst is .Wat dat betreft kunnen we een voorbeeld nemen aan de Fransen die gooien gewoon een paar snelwegen dicht zouden we hier in Nederland ook moeten doen BV in maart als hier een atoom conferentie is in Den Haag. Dit kost de belasting betaler weer een gods vermogen daar half Den Haag hier voor wordt afgezet door politie en andere beveiligings mensen.Kunnen wij niet alle toegangs wegen naar Den Haag dan niet afzetten kom je allemaal op TV in binnen en buitenland.Wij kunnen ook de vliegvelden blokkeren door op de uitvals wegen een blokkade op te werpen. Gegarandeerd dat men dan in het nieuws komt in binnen en buitenland en Brussel en de dames en heren in Den Haag eindelijk wakker worden. Maar dit zullen wel dromen blijvenen dromen mag van Brussel en Den Haag maar verder je bek houden. Ik en met mij vele andere zouden de bonden en TLN en andere op een lijn willen zien.
  8. oldtimer54

    Haast

    Nou Valkje ik vindt dat je best even het ho ijzer had mogen intrappen die man heeft haast misschien dat zijn schoonmoeder hem achterna zat of hem opwacht thuis.En dat grotelicht was gewoon omdat hij nog even moest kijken of de verlichting wel aan was want als je haast heb kun je wel eens je verlichting vergeten toch.:banaan:
  9. Meen dat de Telegraaf die al een jaar of 25 geleden al op de wagens had zitten ken er misschien een paar jaar naast zitten. Chauffeurs die ik toen gesproken heb waren er te vrede mee maar dit waren ook heren chauffeurs met een net pak en stropdas is nu wel anders.
  10. Zijn het volgens mij aan het leeghalen misschien spullen van klanten daar BVA de boel gaat veilen kijk maar bij BVA.Zonde van zo,n mooi bedrijf.
  11. Kwestie van afstand houden of de achterste vrachtwagen wou hem aanduwen en dat is mislukt hoop dat de chauffeur van deze auto,s er goed vanaf zijn gekomen.
  12. Volgens mij komt dit door dat er veel druk van uit de werkgever staat en je dus vragen zo snel mogelijk naar de volgende vracht te rijden en ja als je je laat op jagen ga je fouten maken.
  13. Tegenwoordig zijn er nog maar weinig chauffeurs die kaart kunnen lezen want ze rijden blindelings op hun navigatie apparaat en als het dan fout gaat is het.Ja maar mijn navigatie zei hier moet ik in en staan dan bv ergens vast omdat de weg te smal is of er een viaduct te laag is. Ook gebeurt het regelmatig dat ze hier gewoon tegen aanrijden want de navigatie zij het.Iemand die moeilijkheden heeft met lezen en schrijven let volgens mij beter op en rijd niet zomaar ergens in.
  14. oldtimer54

    humor op de weg

    Ge hoe wil jij ze dan noemen ook ik heb het probleem met volle parkings gezien en maak het nog wel mee alleen zal ik NOOIT op de vluchtstrook gaan staan zoek dan een parkeerplaats op een industrieterrein of Dorpje.En indien ik over de RTW ga dan zet ik dat netjes op de uitdraai of achter op de schijf.Bij eventueele controle ziet men dat ik een rustplaats heb gezocht.
  15. oldtimer54

    humor op de weg

    Mooi laten staan die idioten die op de vluchtstrook parkeren.Onze grote vrienden met die blauwe lampen moeten gelijk een ticket schrijven en zeggen dat ze door moeten rijden naar een fatsoenlijke parkeer plaats.Nog even en ze staan gewoon op de weg stelletje idioten.Kijk maar eens op de A76 van Eindhoven naar Venlo parkeren op de vluchtstrook en net voorbij Meiel grote parking GRATIS die zowat leeg staat.Wet niet of dit nog zo is ben er al lange tijd niet meer geweest.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden