Spring naar bijdragen

VBart

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    32
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over VBart

  • Verjaardag 04-01-1994

Converted

  • Locatie
    Heumen
  • Interests
    Veel interesses
  • Beroep
    Vrachtwagen Chauffeur

VBart's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Ze rijden gewoon nog, kwam vandaag nog een vuilnisauto tegen van Bowie. Is dit uit een doorstart of zijn ze nooit failliet geweest?
  2. Blijft achterlijk dat uitzonderlijk transport niet over de snelwegen mag in belgie!
  3. VBart

    Scania

    Voor een dag buschauffeur haha.
  4. VBart

    Vier op een rij !!

    Kwam er vanmiddag langs ja, Idd denk je de Kennedy tunnel te vermijden is het ook al file op ring 2 bij de liefkenshoektunnel. wat een ellende haha
  5. Die foto is niet vandaag genomen
  6. Volgens mij begrijp je me verkeerd. De directeur van Fresh Cargo is bij het laatste faillissement van Europe flyer aangesteld door de banken om alles in de gaten te houden. Nu ging dat blijkbaar goed denk ik want hij heeft het werk overgenomen en werkt nu onder de naam Fresh Cargo.
  7. Fresh Cargo is niet van de familie Selman. Fresh Cargo is het werk van het oude europeflyer + de opleggers. Met als directeur de man die door de banken is aangesteld om de zaken bij Europe flyer in de gaten te houden sinds het vorige faillissement. Selman rijdt ook voor Fresh Cargo onder de naam Frigoline.
  8. Dat ben ik het mee eens dat staat ook in de rest van mijn reactie.
  9. Ik ken mensen die er ook mee gemoeid zijn dus ik vind het een spijtige zaak. Maar hier moest ik toch wel stiekem om lachen: '' De Bas Selman Transport Groep B.V. is een doorstart van het in februari 2010 failliet verklaard Bas Selman Transport B.V., dat was op zijn beurt weer een doostart van het in juni 2009 failliet verklaarde Europe Flyer Logistics B.V., dat op zijn beurt weer een doorstart was van het in 2006 failliet verklaarde Europe Flyer B.V.'' Kan ook alleen in Nederland zoiets..
  10. VBart

    DAF topic

    Gevonden. Danku
  11. VBart

    DAF topic

    Onder deze naam krijg ik geen facebook pagina en ook geen afbeeldingen op Google. Zijn er meschien foto's? wel leuk om aan de oude chauffeur te laten zien, en vind het zelf ook wel intressant. Was echt een super auto. Fijner als die nieuwe euro 6.
  12. VBart

    DAF topic

    Wat voor werk doet de daf nu?
  13. VBart

    DAF topic

    Die BX-NP-55 is echt een top auto! alle optie's en nog maar 350.000km gelopen. Net ingereden Super tijd mee gehad.(niet vaste chauffeur)
  14. VBart

    DAF topic

    Een paar generaties Daf's: (tussen de 95.530 en de 105.510 heeft nog een Scania r580 gezeten)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden