Spring naar bijdragen

raymond_arnhem

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  88
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

4 Neutral

Over raymond_arnhem

 • Rang
  Senior Forumlid

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Had pas geleden weer iets raars,de kachel blies op geen enkele stand lucht meer. dag erna start ik hem om naar de garage te brengen en alles werkt weer zo als het hoort. Hebben ze hem toch maar even nagekeken en tot nu werkt het naar behoren gelukkig.
 2. Weet iemand nog een mooi plekje in de buurt van de zee en restaurants etc om met een combi te gaan stasn overnachten b.v.d raymond
 3. Ik hoop wel dat ze een oorzaak vinden,bij mij koelt die altijd wel iets maar gewoon vaak niet genoeg helaas
 4. Hallo,van de scania waar ik mee rij wordt de airco vaak niet koel genoeg. Soms wordt die wel echt koud maar vaak ook niet. Nu hebben ze het bedieningspaneel met dat display van de temperatuur al vervangen en de airco bijgevuld maar dat helpt beiden niet. Misschien iemand iets soortgelijks meegemaakt? Scania is van 2008.
 5. raymond_arnhem

  Super singles

  Achter ligt inderdaad een 60 serie band. En het is de bedoeling dat voor en achter er "gelijk" uit zien. Maar is het sturen dan zoveel zwaarder,aangezien ze op een verhuiswagen moeten komen? En boe zit het met de spoorvorming maakt dit een groot verschil?
 6. raymond_arnhem

  Super singles

  Hallo, ik ben bijna aan nieuwe voorbanden toe. Nu zou ik voor het mooiere aanzien super singles wilen en dat zou dan worden 355/50/22.5. Of 355/55/22.5 dat weet ik even niet zeker. Maar nu is de vraag zitten hier ook nadelen aan in vergelijking met de standaard band i.v.m rijgedrag of iets. B.v.d
 7. Ben benieuwd,mag zo naar Valencia maar genoeg eten en drinken meenemen.
 8. raymond_arnhem

  Hongarije

  Ze hebben inderdaad online geboekt werkt perfect! Bedankt voor alle info.
 9. raymond_arnhem

  Hongarije

  Hallo,weet er iemand hoe het tolgebeuren werkt in Hongarije. Ik moet er over 2 weken heen maar heb geen idee of er een kastje of iets voor nodig is? B.v.d
 10. Hallo Jürgen,mooie daf waar je mee mag sturen en probeer hem netjes te houden.
 11. Bedankt voor de tips! Daar zal ik de volgende keer zeker iets mee doen want ik was nu wel met de hanger het centrum in gereden en dat is echt geen doen.
 12. Hallo,heeft er iemand een goede tip waar ik mijn aanhanger kan parkeren? Moet zelf in het centrum zijn op de richtergasse. En het schijnt daar nog al krap te zijn dus zoek ik eigenlijk een plek in de buurt bij een bedrijf of iets waar ik de aanhanger af kan koppelen. B.v.d raymond
 13. De startversnelling is heel simpel zelf in te stellen d.m.v de knop door te draaien in de H versnelling.Dan de gewenste startversnelling kiezen ,in mijn geval is dat 2 en dan de knop weer in de D en rijden! Staat ook gewoon in het instructieboekje.
 14. raymond_arnhem

  Super singles

  Ik wil weten wat de juiste maat is om te monteren,zodat zoals je aangeeft ze niet te ver uitsteken of te ver naar binnen staan. Maar ik zal morgen even langs de scania dealer gaan die moeten het ook wel weten denk ik.Zijn er ook nog nadelen van bredere banden op de vooras?Wij rijden met een 60 serie hoogte,misschien is dat nog van invloed?
 15. raymond_arnhem

  Super singles

  Was meer een vraag waar ik gisteravond antwoord op moest hebben.En er zijn waarschijnlijk wel mensen op dit forum die er wel antwoord op hadden kunnen geven.Maar ben jij al bij veel bandenboeren geweest dan? ;-)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...