Spring naar bijdragen

bolle Jan

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    157
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door bolle Jan geplaatst

  1. ik dacht dat het goed ging in het transport. nieuwe chauffeurs krijgen bij de opleiding een baangarantie. bij jou werkgever?
  2. hier veel mensen met korte termijn geheugen., en als je dingen ziet waar je geen foto van hebt gemaakt, geloven ze je niet. jij hebt hem onthouden. het was nogal een boef.
  3. begin jaren 90 failliet, en rond 2010 toch ook. https://drimble.nl/bedrijf/woerden/16131851/transportbedrijf-gh-kuijf-bv.html
  4. https://drimble.nl/faillissementen/noord-brabant/den-bosch/60709685/4you-logistics-bv.html heb ik iets over gelezen hier dat het geen fijne werkgever was. toch lang volgehouden
  5. Kool rijdt veel oost-duitsland. Daar hebben ze wat vast werk terug naar belgie en nederland. enkele keren met chauffeur gesproken, niet over loon, dat zijn mijn zaken niet. Nooit iets slecht over gehoord uit de mond van de mensen die er werken.
  6. die man? geen verstand? de enige op aarde? nee jij bent Hollands Hoop in bange dagen zeker?
  7. bolle Jan

    Poolse APK

    hij heb er gewoon voor de apk een nieuwe rem opgezet, en die de dag erna weer naar de winkel teruggebracht en zijn oude er weer op.
  8. waarom noemt hij zich dan grunninger? kan beter bad bentheimer noemen. maar als we op een nederlands forum over ons praten, is dat niet over duitse wegenbelasting lijkt mij, we zitten hier in nederland, niet in duitsland
  9. een trampoline mee voor langs de oplegger voor als je er zelf afvalt met ijs eraf halen op 4 meter hoogte.
  10. Nieuw model scania? verkocht aan een roemeen? dat zal het zijn geweest. dat ik daar zelf niet op kwam
  11. Catwalk? Standaard ladder? In je uitklapbare weekendtas of wat?
  12. waar altijd een oostblokker staat, zodat je er nog niks aan hebt? en dan heb jij een bezem bij van 2,5 meter lang om het ijs er af te bezemen?
  13. die zet je om de hoek van de hoek. weet je hoeveel er in gebroken wordt in auto's in frankrijk, en al helemaal bij de formule-1 dingetjes. dus maandag heb je je tank leeg of de helft van je lading weg als je pech hebt. want de dieven zijn ook niet achterlijk.
  14. netjes zo'n kamer. maar je schrijft 27 euro per nacht, niet per persoon. formule-1 hotel is voor 3 man per kamer. moet jij de kamer dan delen met 1 of 2 andere collega's? hoevaak dit jaar heb je in een hotel moeten slapen?
  15. afgelopen week zag ik een auto van Hendriks berging uit Lottum rijden met een dieplader erachter en een apparaat van Boels erop. dus geen bergingsauto maar een trekker. zat roemeens kenteken op, beginnende met IF. kan er geen foto van vinden, wel 2 witte platen op google maar dat zijn duitsers. maar nu dus ook de roemenen die hier de berging gaan doen? wanneer starten ze in de supermarktdistributie?
  16. goedkoop is tegenwoordig belangrijker dan kwaliteit. nu ik erover na denk, waarom maken ze in het oosten geen trucks voor hier? alle industrie is naar het oosten gegaan, maar trucks (en auto's) maken ze er amper.
  17. De afslag Duisburg Hafen. Straat; Am Brink. Afslag, dan links, dan zit aan de rechterkant een griek, kunnen wel een aantal trucks staan.
  18. Meestal wel aardig, net als de turkse ford. alleen pk's kunnen ze nog niet zo goed leveren in china. denk de grote jongens hoeven zich in europa nog niet bang te maken.
  19. De B6 is 90% 2 baans, laten we zeggen ongeveer 90 kilometers van de 100 kilometers. je mag daar dan ook gewoon 80 rijden met de truck. en je moet er ook duitse tol betalen. Even ter informatie voor de leden die denken dat de B6 een karrespoor is.
  20. ik ga weer verder met mijn leven mensen. kijk in september wel weer een keer naar de reacties. en hou die positieve sfeer erin hier aub.
  21. hotel national belgrado bedoel je? ik heb er geen foto's van en ook geen argumenten voor de bijdehandjes hier. maar ja, daar moest je wel gaan staan. ook weinig keuze verder op die route. waar praat je over? eind jaren 80?
  22. jij was dat forumlid dat hier schreef dat bij die ladingdiefstal van de tv's de chauffeur wel in het spel betrokken was, toch? lekkere gedachte, oordelen zonder dat je de chauffeur of het verhaal kent. Weet je wat ik toen dacht: je kan het mooi vertellen, tot je zelf ooit in die situatie komt. verhoek met J&S vergelijken? jij durft.
  23. Ben ik verplicht hier elke dag te reageren? Ik schrijf over een bedrijf waar je ontslagen wordt als je go#verdomme zegt, maar die wel schijnheilig met roemenen aan het rijden zijn om de prijs te kunnen drukken. en nu moet ik met argumenten aan komen omdat ik een stempel ergens op probeer te zetten? Joh. daar kan ik dan verrekt slecht tegen. maar hoelang werk je er nu dan? of is dat ook beroepsgeheim? Je laat het overkomen alsof je er al lang werkt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden