Spring naar bijdragen

Never come backline

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  857
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Never come backline

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster
 1. goedkope d chauffeurs

  18000 mij te weinig zoek nu in het regenwoud bij vreemde stammen als daar nog stuurvasthouders zijn, voor drie geiten en een kip per maand moet het nog rendabel zijn toch ?
 2. Zomaar een week (de belevenissen van Shompie)

  Ik had bij ron toch meer een wijnvat verwacht
 3. Peanut jarig

  van harte man
 4. Langzaam aan acties?

  Ook weer zo dom antwoord, waarschijnlijk om antwoord te geven want de inhoud van het antwoord zegt meer over de persoon dan over de groep waarover hij het heeft
 5. Langzaam aan acties?

  Jan ik stuur wel een paar opruim
 6. Langzaam aan acties?

  Kijk Jan dat waardeer ik, wonen in een mooi land, veel tijd over hebben voor je gezin en het werk laten doen door een ander. Vind dit super en krijg steeds meer respect voor je. Aangaande die 5 roemenen, heb er inmiddels 45 rond rijden, ja zolang het goed gaat moet je aan schaal vergroting doen toch ?
 7. Langzaam aan acties?

  En trouwens gelijk heb Jan
 8. Langzaam aan acties?

  Routier heb het inmiddels 1000 keer geschreven, het ligt niet aan die chauffeur, het ligt aan de verladers en expediteurs die geen normaal tarief meer willen betalen en de Hollandse vervoerders gewoon opgeeft om met dit soort chauffeurs te gaan rijden. Daar zit het probleem, en dan makkelijk zeggen poot stijf houden en vast houden aan je tarief staat gelijk aan naar de klote gaan. Echter hoor en lees ik daar niks van, alleen maar over een chauffeur die hier een paar honderd kan verdienen dan in zijn eigen land, neem Jan Putter hij vertrekt naar Canada om het weer ? Of om een beter leven voor hem en zijn gezin ? Wat is het verschil ?
 9. Langzaam aan acties?

  Kakerlakken ? dat is de nieuwe naam voor deze groep chauffeurs ? Hoe zullen hun ons dan noemen, stumpers die denken dat ze beter kunnen rijden en beter opgeleid zijn dan hun ?
 10. Langzaam aan acties?

  Hebben wij wel een hoop collega's
 11. Langzaam aan acties?

  Ik wel
 12. Gé-- (met streepje) jarig

  Van harte
 13. Corydon

  Ibo de beste wensen man
 14. Tijsen Ameide

  Theo heb dan wel zijn papieren nog maar net, maar een schat aan ervaring al, doormiddel van dit forum. Nou zien jullie wat dit forum voor toegevoegde waarde heeft
 15. Reiziger in Canada

  van mij ook
×