Spring naar bijdragen

chauffeurtjenuenen

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  94
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

30 Excellent

Over chauffeurtjenuenen

 • Rang
  Senior Forumlid
 • Verjaardag 15-04-1986

Converted

 • Locatie
  nederwetten

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Daar heb ik al via de app contact mee gehad.
 2. Zo vandaag even bij vice-versa in Oss geweest. Om een sollcitatie formulier te halen. Ik weet niet of ze chauffeurs zoeken. Maar dat merk ik vanzelf. Van het weekend even invullen en maandag inleveren. En dan weer afwachten. Komt vast goed. En willen jullie de verhalen over het bedrijf achterwegen laten. Heb me vandaag suf gebeld en geappt om informatie over het bedrijf te krijgen. En het fifty fifty met de verhalen. Dus ik wacht even rustig de proceduren af. En dan zie ik wel.
 3. Zo daar ben ik weer. Tja er is niet veel gebeurd in ruim een half jaar ook saai. me postroute is Veghel industrie stelt ook geen bal voor. Ben en blijf in me hart toch chauffeur. Verder hobbel ik op Zondag nog steeds naar Barendrecht. Maar goed de wil om weer fulltime op het grote spul te gaan rijden blijft. Dus vandaag maar weer een keer in de foon geklommen. En een bedrijf uit Oss gebeld. Weer mis. Maar gewoon blijven proberen heb niet voor niks een plank voor me kop.
 4. Er is weer nieuws onder de horizon. Sommige hebben het miss al wel via facebook meegekregen. Maar vanaf maandag start ik als pakketboer/postbezorger. fultime. weliswaar met een busje maar het begin van fulltime is er ook. Het zal vooral regio schijndel worden. Dus knippert er een geel busje naar 1 van jullie dan ben ik het. Me pendels Barendrecht gaan trouwens ook gewoon door. Maar dat is elke week de zelfde rit dus zal ik jullie ook niet mee vermoeien.
 5. Dan ben je ook niet echt dat ik zeg slim bezig. Het is wel zo netjes om eerst je werkgever op de hoogte te stellen en het dan pas het www op te knallen.
 6. Goedenmiddag. Daar straks ff gauw 2 trailers geladen voor collega chauffeur's 1 voor de pendel Heerenveen de andere voor de Pendel Zwaag. En ik mag morgen nog ff gauw met de bakwagen er achter aan naar Zwaag. Daarna heel snel me Barendrecht rit laaien. En nog ff de pendel Barendrecht rijden. En als het goed is ben ik dan om 22 uur klaar.
 7. Scouting is zeker leuk. Alleen kinderen die niet willen slapen zijn niet leuk.
 8. Goedenavond daar ben ik weer. Wel een raar weekje achter de rug. Afgelopen vrijdag werd ik me bed uit gebeld of ik een distririt Belgie wou doen. Nou prima. Het een aantal adressen kruitvat. Dis was een bekend transport bedrijf van me, waar ik via de vakopleiding had gewerkt. Dus begonnen in Gent en toen via diest naar komen. Lekker ritje. Maar ij zelf liever supermarkten makkelijker om te komen. En gisteren me pendel Barendrecht. Was behoorlijk gaar want had de nacht daarvoor me scouting een nachtje door gebracht in de dierentuin. Of te wel meer achter kinderen aan rennen dan slapen.
 9. Nou gisteren me eerste ritje gehad naar Barendrecht. Gewoon een lekker pendel ritje. Geen gekkigheid auto geladen. Lekker anderhalf uur gereden naar Barendrecht. Daar gaat het zoals altijd lekker vlot met lossen. Fust terug geladen. Toen terug. Onder weg nog even 10 minuten stil gestaan I.V.M. de dodenherdenking. Nou dat was me eerste ritje weer. Kijk nu al uit naar volgende week.
 10. Er is al een update. Vanaf Zondag rij ik wekelijks een pendel barendrecht. Het is een begin. Dus gaat helemaal goed komen. Ik ben er blij mee Het begin is er. Ik ga het eerst met een schijf auto doen ja ze bestaan nog. En als ik me pas heb. Ga ik met verschillende auto's rijden. Het is een bakwagen rit. Ik ben er zeer blij mee.
 11. Hey allemaal. Ben er weer. Zoals velen van jullie weten heeft me ongelukje van 2 jaar geleden me de das omgedaan. Dus terug bij af letterlijk en figuurlijk. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Dus afgelopen Zaterdag toch maar weer de knoop doorgehakt. Ik ga weer proberen de auto op te komen. Via het voor mij al bekende uitzendbureau. Maar het het eerst gewoon bij een aantal bedrijven geprobeerd die voor AH Tilburg rijden. Waarom AH Tilburg. Omdat daar heel oud collega's van me rijden de salvesen tijd zeg maar. Dus het is weer ff afwachten me chauffeurs pas is aangevraagd. Dus nu wachten tot ik weer voorlopig alleen op Zondag weer aan de gang kan.
 12. Pierre het is natuurlijk niet de bedoeling om onze elite eenheid te beledigen. Maar zo hoor ik het nu eenmaal altijd. Ik vind bijvoorbeeld ook dat ze gewoon en in van houck horen in doorn en niet in Vlisingen. Als je de koffers moet pakken doe dan maar niet he.
 13. Pierre. Volgens mij kan je een boek schrijven over de vissticks uit doorn Miss ene leuk idee voor nog een verhaal lijn.
 14. chauffeurtjenuenen

  Daf-af

  Maar Hendrik eerlijk is toch eerlijk. Eens daf man altijd daf man. En geen bekerhouder in de auto zoal;s ik las op facebook. Dat vind ik slecht. En die meter langer is niet echt idiaal als je altijd in dat leuke centrum zit te klooien.
 15. Je doet nu het nu wel zo voorkomen. Maar dat is mijn gevoel. En als je zo ergens binnen komt dan snap ik dat ze je links laten liggen. Dus je iets minder gefrustreerd op het werk komen. En een grote big smile hoeft ook niet.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...