Spring naar bijdragen

105.510

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  263
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over 105.510

 • Rang
  Senior Forumlid
 • Verjaardag 20-06-1990

Profile Information

 • Gender
  Male

Recente profielbezoeken

6790 profielweergaven
 1. 105.510

  waar sta jij vanavond??

  Dat is een prima tentje! Wel eten wat de pot schaft als ik het me kan herinneren. Of je had de keuze uit 2 dingen. Sanitair super daar. Heb er vd zomer nog gestaan.
 2. 105.510

  Transportcenter Meppel

  @schoenenreus misschien een idee om nu eens goed na te denken wat je wel wilt? Klinkt allemaal erg tegenstrijdig, altijd commentaar hebben op degene die strak rijden en zoveel mogelijk uit de dag willen halen. En nu verkondig je zelf dat je je ouwe lullen leventje zat ben? Nog een tip: kijk even goed je loonstrook na, wat er onderaan betaald word is niet altijd het juiste bedrag. Bruto netto afdragen van premies etc. Als dat allemaal klopt weet je dat je het juiste bedrag krijgt.
 3. 105.510

  waar sta jij vanavond??

  Kanters
 4. Was ook meer sarcastisch bedoeld. Zit de zaak maar een beetje op te naaien. Niks aan de hand.
 5. Ja diverse optie’s voorheen toen ik net chauffeur was kon je het via de sigarettenaansteker doen, in een scania 4 serie. Nu tegenwoordig gewoon een schakelaar op het dashboord. Zal het sterker vertellen, dit moet zelfs van mijn baas!
 6. Ik ook niet, kwam laatst een half uurtje te kort om in een leuk tentje te eten. Klok uit en rijden maar 😂
 7. Door wat meer naar de oorsprong van de wet te kijken. Voorbeeld: in den beginnen was de 28 dagen controle in het leven geroepen om de weekendrust te kunnen controleren. Nu word hij gebruikt om een bekeuring te geven als jij 20 dagen geleden een kwartier over je dagelijkse tijd heen gaat omdat je het verdomd om op de vluchtstrook te parkeren. Nu niet met verhalen komen van, dan moet je je tijd maar anders indelen, dat weet ik allemaal wel.
 8. 105.510

  waar sta jij vanavond??

  Kesteren
 9. 105.510

  waar sta jij vanavond??

  Geiselwind maar weer eens voor de verandering😍
 10. 105.510

  waar sta jij vanavond??

  Geiselwind
 11. 105.510

  Hond mee wat zijn de ervaringen.

  Lekker in het dierenasiel gaan werken als je het mij vraagt!
 12. 105.510

  Hovo trans

  Vertel op?
 13. 105.510

  Hovo trans

  Heb je 100% gelijk in
 14. 105.510

  Hovo trans

  @Pierre nee klopt, wij weten indd niks van de financiele situatie. Maargoed, ze gaan ook niet voor niets failliet. Buiten alles om blijft het de eigen keus van de chauffeur of je er solliciteert of gaat werken. Niemand verplicht je daartoe neem ik aan. Nogmaals, ik vind het knap spul wat er staat en scania is ook helemaal mijn merk, maar ik blijf er toch mijn vraagtekens bij hebben.
 15. 105.510

  Hovo trans

  Indd, als het ‘gewone’ normale auto’s waren geweest had het veel minder bekijks gehad. Maar iedere simpele ziel weet wat voor vermogen daar staat wat toch weer terugverdiend moet worden lijkt me? En dat voor een ‘net’ opgestart bedrijf uit een faillisement is nogal opmerkelijk als je het mij vraagt. Of spreek ik nou echt wartaal, dan moet je het ook zeggen.
×