Spring naar bijdragen

105.510

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  291
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

449 Excellent

Over 105.510

 • Rang
  Senior Forumlid
 • Verjaardag 20-06-1990

Profile Information

 • Gender
  Male

Recente profielbezoeken

7805 profielweergaven
 1. Tja en zich dan afvragen waarom er zoveel arbeidsmigranten ‘hun’ werk komen doen, nou ik snap dat wel.
 2. Over een nieuwe next gen S580 piept geen mens over een treetje extra en is het helemaal super een gladde vloer. En een actros vallen we allemaal over dat extra treetje🙈🤪
 3. Tja wat is veel voor een interieur, de één vind een set gordijnen al te duur, de ander laat heel de hut compleet sauzen en behangen. Maar als je het doet en het gaat vervolgens fout, en je krijgt ruzie of iets dergelijks moet je achteraf niet miepen. Ik ken een paar mensen die jaaropgaves sparen en bij iedere baas die auto bijna compleet aanpakken en vervolgens na een half jaar weggaan want het is toch het werk niet wat ze wilde, ja dan word het een dure hobby 😂🙈
 4. Nou is dat pimpen toch niet zo’n probleem? Thuis zit je er toch ook netjes bij? Mooi sausje en behangetje in de cabine vind ik nooit misstaan hoor.
 5. Onzin, als je ook hele dagen die bulktrailer op en af moet klimmen maakt dat ene treetje de cabine in en uit ook niet meer uit. Die chauffeurs moeten eens wat minder zeiken en doen waar ze voor aangenomen zijn: gewoon rijden, en heel wat minder noten op der zang hebben!
 6. 105.510

  Waar erger jij je aan?

  Erger me dood aan auto met caravan die op vrachtwagenparkeerplaatsen staan. Snap wel dat hun die dingen ook niet in der zak kunnen steken, maar ik vind het bloed irritant.
 7. 105.510

  Kirk 24volt koffiezetter

  Hierbij bied ik mijn Kirk koffiezetter aan, half jaar gebruikt. Doe een leuk bod en hij is voor jou. Gaat weg omdat ik nu een Nespresso apparaat in de auto heb.
 8. 105.510

  waar sta jij vanavond??

  Venlo de grens over, de 40 op, ‘vroeger’ de eerste ervanaf, nu is het de 2de afslag over de grens Straelen staat erop. Onderaan rechts, snelweg onderdoor en dan zitie al op de hoek van de kruising aan je rechterhand. Stoplicht recht en dan linksaf de parking op
 9. Tja, straks word er nog paniekeriger omgegaan met de tacho, om naar geen minuut teveel gereden te hebben. Parkeerplaatsen overvol, en de controles steeds strenger. ze mogen in eerste instantie nog niet bekeuren op afstand, maar let op mijn woorden. Straks gaat dat gewoon gebeuren, komen naast je rijden en de bekeuring word zo naar de zaak gestuurd. Zo is dat toen ook gegaan met die 28 dagen regel, eerst alleen om de weekendrust te controleren en nu word je bekeurd voor een half uur teveel 27 dagen geleden. Achja slikken het maar weer als zoete koek, en gaan vrolijk door.
 10. 105.510

  waar sta jij vanavond??

  Straelen bevalt me altijd goed
 11. Niet meer van deze tijd, heel de dag op een parking staan, vervolgens om 22:00 gaan rijden en zich dan afvragen waarom er zoveel ongelukken gebeuren.
 12. Dat geloof ik zeker! In drukke gebieden en spitstijden heeft het zeker geen nut en geeft het vele malen meer stres als je hard rijd.
 13. Gasje bij maakt wel degelijk wat uit. Gister gereden terugkomend uit italie, in duitsland begonnen, 40 ton totaal gewicht en in 4.25 390km gereden. Heerlijk, geen getob voor je en lekker rijden. En dan toch die enkele duitser inhalen en thv de palletkist gaan ze gas bij geven, dat noem ik dan weer triets volk. @Pierre ik snap niet waarom iemand die ingehaald word altijd maar van ze gas af moet. Diegene die inhaalt zou toch ook dat beetje inzicht kunnen hebben door te denken: dit heeft geen zin met 1km/h, ik blijf er wel achter.
 14. Ja, was er vaker geweest maar vandaag vielen ze me pas echt op en ging ik het me afvragen. Trouwens laatste keer dat ik hier was is weer 5 jaar geleden😂🙈
×
×
 • Nieuwe aanmaken...