Spring naar bijdragen

105.510

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  277
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

420 Excellent

Over 105.510

Profile Information

 • Gender
  Male

Recente profielbezoeken

7505 profielweergaven
 1. 105.510

  waar sta jij vanavond??

  Schwegenheim
 2. In één woord: Geweldig!
 3. Mooi is dat he, zeker als ze bijna happen uit der stuur nemen en middelvingers de lucht in gooien 😂😂😂😂 ik verdom het om in een lkw stau te staan, ga der ook altijd voorbij!
 4. 105.510

  waar sta jij vanavond??

  Daar bij die BP pomp sta je nou? Met de scania dealer ernaast? In de shop kan je goed eten indd, en bij dat soort grill-imbisachtig tentje op de hoek ook prima. Heb der ook een paar keer gestaan. Moet eerlijk zeggen dat ik verbaasd ben over hoe net en schoon het allemaal is daar in dat land.
 5. 105.510

  Waar gaat de reis heen...???

  Ligt eraan welke tt je hebt. Ik heb de 6300 professional, die doet continu up to date file info geven. En geeft ook goeie alternatieve routes, kost wel wat maar dan heb je er wel veel aan vind ik zelf.
 6. 105.510

  Truckers onder invloed

  ik weet nooit zo goed wat ik moet geloven van dit soort berichten, zijn nogal vrij onduidelijk. Wat verstaan ze onder fraude, en rijden onder invloed
 7. 105.510

  Doe eens blij...

  Alles en iedereen maakt het goed 💪👍
 8. 105.510

  Doe eens blij...

  Mij maakt me blij, dat vorige week m’n 2de gezonde dochter geboren is!
 9. 105.510

  Waar gaat de reis heen...???

  Zo ist @matthieu lekker knetteren met die geit, nu het allemaal nog kan en je er plezier in hebt! 👍👍💪💪💪🚚💨
 10. 105.510

  wist je dat

  Man man man, Olaf heeft heel veel geluk gehad. Goed datie gewoon weer aan het rijden is! Hoop dat die lucht een beetje snel uit de auto trekt
 11. Snap zowiezo niet wat je hier komt doen als het je allemaal niet aanstaat @Dokus pak je biezen en ga door met je leven. Niemand verplicht je hier te komen, ben dat gezuig en constant die confrontatie zoeken echt beu om te lezen.
 12. 105.510

  wist je dat

  Ik krijg hier altijd een beetje een weeig gevoel van, van dit soort berichten. Want wie is hier nu dom in dit verhaal? Kijk rijden is echt hartstikke leuk en zou niet weten wat ik anders zou moeten doen waar ik netzoveel plezier uit haal, maar er zijn wel degelijk grenzen.
 13. en dat komt weer omdat niemand elkaar maar een cm ruimte gunt bij het invoegen
 14. Ze zijn der allemaal veel te laat aan begonnen. Maar als ik naar de link kijk van zoetwatermatroos, lijkt het er niet veel beter op te worden. Aan de grootste knelpunten word weinig gedaan geloof ik. Kijk nou naar de liefkenshiektunnel die weg naar de havens 1700 1742 etc een gigantische terminal gebouwd, maar een infrastructuur van lik me vestje! Denk dat Antwerpen altijd een knelpunt zal blijven.
 15. Eigenlijk denk ik, als je intresse hebt in een ander bedrijf je de keus al een beetje voor jezelf gemaakt hebt. Je ben der klaar mee en tijd voor wat nieuws, even zwartwit gezegd. En bij je huidige baas is het lullen tegen een muur, alstie te belazert is om je spul goed uitterusten dan gauw opzoek naar wat anders. Maarja zoals vaker gezegd, tis overal wel iets, maar vaak als je eenmaal in die negatieve spiraal zit kom je der niet zo snel meer uit, en zie je vaak alleen maar de negatieve dingen nog. Nogmaals succes met de keuze!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...