Spring naar bijdragen

105.510

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  243
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over 105.510

 • Rang
  Senior Forumlid
 • Verjaardag 20-06-1990

Profile Information

 • Gender
  Male

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. 105.510

  waar sta jij vanavond??

  Geiselwind
 2. 105.510

  waar sta jij vanavond??

  Rheibollen
 3. 105.510

  waar sta jij vanavond??

  Rheinbollen
 4. 105.510

  waar sta jij vanavond??

  Geiselwind
 5. 105.510

  waar sta jij vanavond??

  @Pierre tuurlijk heb je helemaal gelijk in. Overal kan het gebeuren, daar ben ik me echt wel van bewust. Maar als er 3 reacties in korte tijd staan lijkt mij dat het meerdere malen voor komt daar, der zijn nou eenmaal plekken waar wat soort dingen meer gebeuren. Tja waar ik gister gestaan heb is ook 0 controle en kan het zeker ook gebeuren. Maar het was voor mij meer, dat ik zat te twijfelen en toen ik de recensies las de keus snel gemaakt was, ik sta niet graag langs een doorgaandeweg waar ze de veters uit je schoenen rijden, daarbij kwam het dieselverhaal eroverheen, keuze snel gemaakt toch? Trouwens een goed tentje waar je goed kunt eten, vriendelijke man, nette prijzen. Voor herhaling vatbaar! @schoenenreus naief tja jij zal het ongetwijfeld beter weten met al je ervaring.
 6. 105.510

  waar sta jij vanavond??

  Nee dat is die aan de andere kant van de afslag, hauconcourt. Staan slechte recensies over dieseldiefstal op truckfly. Als je dan toch de keuze hebt 😉
 7. 105.510

  waar sta jij vanavond??

  Maizières lès metz, veel goede verhalen gehoord dus vanavond maar eens proberen.
 8. 105.510

  Verblijfskostenvergoeding Boot

  Ik denk dat het wel degelijk betaald moet worden, zoals ik al zei: je bent van de standplaats en denk niet dat de keuken aan boord gezien word als een bedrijfskantine. Ook moetie de uren doorbetalen, dus lijkt me ook de onkostenvergoeding. Maar gelukkig heb ik daar nooit een discussie overgehad als ik lang moest varen, alles word doorbetaald, nachtvergoeding en netjes 12 uur per dag. Denk ik wel netjes als je met de colorline oslo-kiel vaart die 19 uur duurt, en je hebt hem zowel heen als terug.
 9. 105.510

  Verblijfskostenvergoeding Boot

  @Danny je kan de vraag ook anders stellen: waarom zijn er zoveel baasjes die moeilijk doen om gewoon normaal netjes te betalen?
 10. 105.510

  Verblijfskostenvergoeding Boot

  @Zalmpje artikel 26a 2.a. Alle diensturen worden uitbetaald onder aftrek van de pauzetijden conform de staffel welke is opgenomen in bijlage III en onder aftrek van de aaneengesloten rust, met als minimum de in de EG-Verordening 561/2006 voorgeschreven rusttijden (zie bijlage III). Bij boot- en treinuren gemaakt in een periode van 24 uur mag maximaal 11 uur aan aaneengesloten rust worden genoteerd met inachtneming van de staffel van de pauzetijden conform bijlage III.
 11. 105.510

  Verblijfskostenvergoeding Boot

  Je bent toch van de standplaats af? Dus als jou baas je 5 maaltijden meegeeft aan het begin van de week, hoef jij je onkostenvergoeding niet te hebben?
 12. 105.510

  Truckers NCRV 1998

  Haha, nee daar rijd ik niet meer op, helaas. Jazeker waren daar kosten aan verbonden, ik meen €30 per dvd. Ja kweet het, tis veel geld maar ik heb ze nu zo’n 12 jaar denk ik en eens in de zoveel tijd kijk ik ze.
 13. 105.510

  Truckers NCRV 1998

  @Snow das wel gaaf gedaan! Ik heb een aantal jaar geleden die serie opgevraagd bij stichting beeld en geluid, heb ze allemaal op dvd thuis gestuurd gekregen. Hans de Pianoman heeft overgens wel gelijk gekregen, hij dacht dat het toenal binnen een jaar of drie helemaal afgelopen zou zijn met nl chauffeurs op die route. De beste man die voor Holleman uit breda rijdt, kwam ik een jaar of wat geleden tegen op autohof Sinsheim. Hij rijdt nu bij vd Vlist met tram’s. Ook intressant om te zien dat de problemen van toendertijd alleen maar verergerd zijn. Overgens zit ik toch bijna elke dag met plezier op de weg, en zou ik voor geen goud wat anders willen doen. Zou trouwens ook niet weten wat.
 14. Klopt @shompie, dit zijn inderdaad ook de mensen die er eigenlijk weinig tot niks mee van doen hebben. Gekke vergelijking: je koopt de ene week in de supermarkt voor €56 boodschappen en daar zit alles bij wat je nodig hebt. De week erop ben je verplicht het te doen met €34, hoe ga je diezelfde boodschappen doen met dat geld? Zouden diegene het dan misschien begrijpen? Of roepen ze dan ook: dit is wat in te besteden heb deze week, ze kijken maar thuis, donderdag en vrijdag is er geen avondeten?
 15. Ja dat zal ongetwijfeld zo zijn, maar ik geef alleen maar aan dat ik pierre zijn stanpunt begrijp. Nergens zegt hij datie er niet genoeg aan heeft.
×