Spring naar bijdragen

the duke

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  2202
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over the duke

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster
 • Verjaardag 08-04-1980

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. the duke

  Wat je (niet) wil weten over Nagamiji

  Wow! Heftig, dat zeker! Maar wat een positiviteit man/vrouw! Geweldig! Ik hoop dat je nog lang niet dood gaat!
 2. the duke

  Luik

  Zeker wel! Lees maar...... Er zijn in principe vijf voorwaarden waaraan voldaan moet worden om in aanmerking te komen voor een Darwin Award: De genomineerde moet gedood of onvruchtbaar geraakt zijn. De genomineerde daad moet een geval van een verschrikkelijk slecht inschattingsvermogen zijn. De dood of verminking moet zelf toegebracht zijn. Iemand anders doden of verwonden is niet geldig. De genomineerde moet een volwassene zijn zonder psychische handicap of achterstand. De gebeurtenis moet te verifiëren zijn. Er bestaat enige discussie over genomineerden met nakomelingen. Wanneer de genomineerde nakomelingen heeft, dan is er een kans dat de fatale genen zijn doorgegeven en dus nog aanwezig zijn in de genenpoel. De organisatie voert de volgende redenen aan om dergelijke nominaties toch goed te keuren: De genomineerde kan het fatale gen niet meer doorgeven aan nieuwe nakomelingen. De kans dat het fatale gen is doorgegeven aan een nakomeling is 50 procent. De nakomelingen hoeven dus niet per se de genen te hebben. Indien nakomelingen het fatale gen zouden hebben, zouden ze zichzelf uiteindelijk ook uitschakelen. Voor een groot deel is gedrag aangeleerd. De kans is groot dat kinderen dankzij de fatale actie van hun ouder juist extra voorzichtig zijn. Ze overrulen het fatale gen door genen die hen voorzichtig maakt. Omgekeerd leren deze kinderen juist dom gedrag als de ouders zichzelf niet verwijderen uit de genenpoel. Het kind kan dan ondanks dat het zelf het fatale gen ontbeert via opvoeding toch fataal gedrag vertonen. Het is nooit met zekerheid uit te sluiten dat een genomineerde nakomelingen heeft.
 3. the duke

  Luik

  Nee, dat klopt. Het waren tussen de 10 en 20 man met zwarte truien, capuchons en bivakmutsen op. Dit zijn geen treurige gele hesjes demonstranten maar oproerkraaiers en relschoppers. En als rechtgeaarde Belg-uit-de-goot heb je dan natuurlijk iets tegen Nederlanders en zeker als het dan nog een vrachtwagenchauffeur is, een working-class-hero net als de meeste gele hesjes. Toen hij stopte werd zijn zijruit ingeslagen en vrolijk begon men aan zijn voorruit. Na verklaring van de gele-hesje 'we tikten met een sleutel op het raam'....... We tikten met een sleutel op het raam.... Nee, ze sloegen er een gat in! Dat is wat er gebeurde. Dan probeerde men ook nog een band tussen zijn wiel en instap te proppen. Je kunt je eigen voorstellen dat er een enorm gekrakeel om zijn auto gaande was. In dat krakeel ontgaan je dingen, je wordt bang en je instinct zegt dat je ervan tussen moet, weg uit het geweld. Dan springt er iemand voor die als heldendaad de truck wil stoppen of er valt iemand van de catwalk omdat hij erop klauterde om de slangen los te trekken. Wellicht trachtte men de schotel los te trekken en is diegene daarbij gestruikeld, immers reed de truck en is zo onder de trek-as gekomen. Het is waar, de meeste helden zijn dood. Voor wat? Omdat men zo graag die chauffeur wilde treiteren? Of zijn auto wilde vernielen? Ik begeer niemands dood laten we dat voorop stellen maar in dit geval moet ik toch wel heimelijk lachen, Roger, wat ben jij toch een nozem. Een stomme vernielzuchtige oliedomme dode demonstrant. Onderdeel van een treurige campagne. Halfdronken, verblind door geweld met zijn allen proberen een vrachtwagen te stoppen. Ik zeg: De eerste Darwin-award is gewonnen door Roger B. Chapeau!!!!!
 4. the duke

  Waar gaat de reis heen...???

  of wat later vertrekken en dan door tot je er bent. In Kehl is sowieso een berg plek om te staan overal. Echter zal hij ervoor moeten zorgen dat zijn rust ertussen staat
 5. the duke

  Zomaar een week (de belevenissen van Shompie)

  Aan die dikke kop te zien wel😂
 6. the duke

  Vrachtwagenchauffeur verongelukt op A15

  Ja man. Het was heftig toen. Ik denk regelmatig nog aan C. Het was toch diegene die het meest contact zocht met mij. Moeilijk mens voor zich zelf, een moeilijk mens voor zijn collega's en een moeilijk mens voor zijn omgeving. Maar desondanks was het wel mijn maatje bij DJZ.
 7. the duke

  De Don® stel zich voor.

  Ja dit is Erik... Ja herkenbaar, je moet nogal voor jezelf opkomen daar maar dat kan jij wel. Aan de andere kant is afdwingen ook niet echt een fijn gevoel! Maar nu heb je wel werk wat beter is voor je lichaam denk ik. Ik ben na een tijd in het zwaar transport te hebben gezeten na DJZ weer in de aannemerij verzeild geraakt. Ik zit op een rijplatenauto en rij alleen maar op de eigen werken. Hard werken, altijd tijd te kort maar super naar het zin!
 8. the duke

  De Don® stel zich voor.

  Hey Martijn! Altijd leuk om weer eens een ex-collega te treffen. Wat voor promotie had Hehehehenk je aangeboden?
 9. the duke

  Hovo trans

  Dokus vind het sowieso prettig om ongefundeerd dingen te roepen. Hij is al jaren bezig een forumlid te zieken bijvoorbeeld door vergelijkbare dingen te roepen. Je gaat waarschijnlijk geen bewijs krijgen, zelfs antwoord geven zal moeilijk zijn. Jaaaaaren geleden had men een drieletterige afkorting voor dit type mens. Nu Hovo: Nieuw type Scania érg mooie auto echter in de Hovo-uitvoering wanstaltelijk. Maar das smaak.
 10. the duke

  Hovo trans

  Oja................😢
 11. the duke

  Hovo trans

  Zoals Freddy Borghuis?
 12. Midden in het dorp, boven de supermarkt en vlak bij je laatste rustplaats. Goud!
 13. the duke

  Voorruitfoto's!!

  ik noem dat een 'reetgewei'. Afknapper eerste klas!
 14. the duke

  Tuinkabouter on tour

  Prachtig ding. Alleen die cabines zijn zo verschrikkelijk klein. Ik heb gelukkig een wat meer volwassen hok, zo'n anderhalve cabine van Scania. Een G-serie bouwvoertuig. Ik weet wel dat je als argument kunt aanvoeren dat je toch niet in dat hok slaapt maar een beetje ruimte voor je tas, koelbox en afstandbediening is wel erg fijn!
 15. the duke

  Valutrans BV

  Dat klopt ten dele echter is die Facebookpagina heel wat serieuzer geworden met als noot af en toe een foto van een BigMac. Niet door mij want ik gruwel van fastfood. Het jammere van de Facebookpagina is dat het zo vluchtig is, een forum is wat 'blijvender'.
×