Spring naar bijdragen

toughrider

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  314
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

2 Neutral

Over toughrider

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster
 • Verjaardag 04-02-1975

Converted

 • Beroep
  Allrounder vrachtwagenchauffeur

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. toughrider

  Verhalen van toughrider

  Is het all zo lang geleden??? Hmmmm...ik zou well later verder met me verhaal maken...
 2. Bij Flex in Uitzendburo kan je proberen. Ze rijden vast wekelijks naar Engeland. Een college van me ook werkzaam bij Flex-In gaat over een paar weken in/naar GB rijden.
 3. toughrider

  Mosselmannen

  Dank u, ger!!!
 4. toughrider

  Mosselmannen

  euh..."pagina niet gevonden" jammer....ik zou graag 'm willen zien.
 5. toughrider

  Operatie "Repo"

  Well een leuk programma... Die kijk ik well af en toe.
 6. Heb je al een NIWO vergunning? Zoniet, dat eerst jezelf scholen als transport ondernemer en dan de vergunningen aanvragen. zie verdere topics hierover. Als je die gehaald heb, dan ga je naar KVK om in te schrijven. Daarna ga je kijken bij de belastingdiest. Belangrijke punten zijn: BTW, Inkomstenbelasting, Borgstellingsregeling MKB, enz... Als je de Niwo vergunning en KVK heb aangevraagd dan kan je kijken voor een trekker oplegger. Neem adviezen aan van leden hier. Als startende ondernemer adviseer ik je voor een korte tijd een trekker te huren eventueel ook oplegger huren. of ga jezelf als charter verhuren aan bedrijven. Die hebben zat opleggers en werk voor je. Kijk ook ff naar de verzekeringen. Er zijn zoveel soorten verzekeringen maar TVM verzekering kan ik je aanraden. Punten zijn waar je ff moet kijken zijn: Arbeidsongeschiktheidsverzekering, Pensioenverzekering, Verzekeringen ondernemer, Vervoerders-aansprakelijkheidsverzekering, Rechtbijstandverzekering, Wegam, Verzekering voertuig en materiel, Container/Trailer-aansprakelijkheidsverzekering, Aanvullende verzekering, enz... Zou je Nationaal of ook over de grens willen rijden? Kijk ook ff hoeveel een Maut kastje kost en de Franse kast, voor alle tollkastjes kan je info vinden op het net. En kijk ook ff naar info voor Diesel pasjes, Meeste landen kan je met DKV pasje tanken. Hou alle bonnen minstens een jaar, belastingpaperassen minstens 10 jaar als ik het goed heb. Hou de boekhouding goed bij!!! Gebrujk Excell sheet. Voor meer info kan je allemaal lezen in de nieuwe truckstar van deze maand...en meer info kan je vinden hier op CF, Internet... Dus maar eerst behoorlijke huiswerk voordat je eraan begindt. Schrijf alles op, maak een lijst, streep door wat je gedaan heb.
 7. mooie chevy!!! V8 Benzine of Duramax Diesel?
 8. Hoi ik vroeg me af of dit ook handig is in de vrachtwagen ivm dodehoek. http://www.dumpert.nl/mediabase/6624403/22e4731a/de_doorzichtige_auto.html Ik bedoel je ziet het meer dan in de spiegels, je kijkt zo door je deur,
 9. Folks, Here ya got a film about how to make yer own prepared frikandel!!! https://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_146275&feature=iv&src_vid=b0h7joB1Lwg&v=GOs4AoJHg0E
 10. toughrider

  'Didi's Vluchtstrook'

  jee...die laatste....dat is mooi geschreven!!!
 11. Well een interesante topic dit.... ok...ikzelf heb nu zon'n Samsung een sort blackberry lookalike tijdje geleden gekocht bij de AH met 50% karting voor 40 euries. dat was om uit te proberen. ik heb tijdlang naar een smartphone gezocht ik wilde gewoon een losse kopen. De bekende merken vondt ik te duur. je betaald die dingen dus de meest recentelijke aparaten boven 300 euros uit. zeker als je met meer dan 2 GB Ram Processor wilt. want die gaan veel sneller dan de 1 GB Ram units. Een maat had een HTC met 1 Ram en Ghz processor...het was heel traag...later had hij een ene Chinese makelaardij telefoon gekocht met 2/3 Ram met 2/meer Ghz telefoon gekocht. Daar is hij superblij mee....want De apps laadt veel sneller op...ook als je gaat internetten. hij kocht ze voor zeer weinig geld...alhoewell hij op de marktplaats gekocht had. hij zei google maar es op. dus inderdaad gekeken. Ik was er verbaasd ervan...duizenden verschillende merken hotsietotsies huppeldepups. Mijn vraag was zijn ze well goed als de bekende merken? JA. Ik heb lange tijd infos over gevonden via de reviews op youtube. Ik ben zelfs naar de Phonehouse gegaan en met de medewerker gesproken over de Chinese hotsietoties telefoons. Hij vertelde mij dat het nu niet veel uit maakt of je bijv. een iPhone of een lg, Samsung....etc of een Chinese hotsietotsie huppeldepup koopt. want de techniek zijn bijna hetzelfde of beter. Dus ik ben veel online opzoek gegaan naar de sites die Chinese maakelaardij telefoons verkopen. Huawei is er een van...die worden overaal verkocht...maar die vindt ik aan de prijzige kant. Dus bij de site: http://www.aliexpress.com/category/5090301/mobile-phones.html kan je voor weinig een geode smart phone kopen. Die leveren ook naar NL...je kan met Ideal betalen...tig mensen zijn er blij mee. Het leuke is zelfs wat de bekende merken niet hebben is de techniek stuk hoger is dan de huidige bekende merken. Wat dacht je van een 7 of 6 inch schermen? Zelfs heb je die met 4 Ram 4 cores of zelfs 8 core processors...De Samsung heft well 3 of 4 cores maar belachelijk duur...bijna 600 euros. en deze zelfs onder 200 euros. zoals deze: http://www.aliexpress.com/item/Big-screen-5-7-smart-phone-1300w-pixels-5-5-6-quad-core-mtk6589t-4-3/1598989895.html dus Angelique BS en anderen...ik adviseer je als je een zeer snelle grote scherm met 1920x1080 hd scherm en opnames wilt hebben moet je naae Aliexpress site gaan kijken. Deze dus: http://www.aliexpress.com/item/Cubot-GT72-Smartphone-MTK6572-Dual-Core-Android-4-2-GPS-WiFi-4-0-Inch-Yellow-Cell/1165331330.html Heeft Android 4.2 Dual core 4 inch scherm 5 mp camera....Waar vindt je die voor 34 euro??? Ik zelf ga voor deze: http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-original-MP-S4-max-6-1-FHD-IPS-mtk6589-Quad-core-2G-RAM-16G/1658686209.html met 8 core...en zelfs 3800 mAh accu.
 12. well gaaf gedaan... En de game watchdogs....die mot ik hebbe!!!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...