Spring naar bijdragen

erwin75

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  95
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

237 Excellent

Over erwin75

 • Rang
  Chauffeursforum Lid

Recente profielbezoeken

6533 profielweergaven
 1. erwin75

  Waar gaat de reis heen...???

  Lossen bij de mobiele centrale van Heijmans?
 2. Niet alleen vanuit heteren. Uit Valkenswaard of Almere van een ander merk is het ook niet beter. Verkopen wel service nul🤔
 3. erwin75

  Route vraag

  Wordt er ook niet gewaarschuwd voor een drukke ochtendspits i.v.m stakingen in het openbaar vervoer ?
 4. erwin75

  Tuinkabouter on tour

  Deze was vandaag bij ons op de werf, kwam onderdelen laden. De mannen die erbij waren kon ik niet verstaan. Leek in ieder geval niet op brabants.
 5. Dat de zaag er niet helemaal doorheen komt. Is misschien een delitatie voeg zo worden de meeste betonwegen in Nederland gezaagd ter verkoming van scheuren. En die weg is in Nederland op provinciale en rijkswegen gemiddeld 25 cm dik. In b.v de a50 tussen Eindhoven en Oss zit doorlopend wapening en worden geen voegen gezaagd wat wil zeggen dat de beton vrij kan scheuren, er overheen zit een laag van 8 cm zoab. Zal eens kijken of ik nog een foto heb van de opbouw van de a50 aangezien ik daar 6 jaar lang voor de paver gestaan heb. 2000 tot 2200 kuub beton per dag en er ging 3 kuub de strekkende meter in op een breedte van 12 en een halve meter dus gemiddeld haalden we 700 meter per dag. De beton werdt in 3 centrales gemaakt die op een strategische plek opgesteld stonden op het traject langs de a 50.
 6. erwin75

  forumgebruikers gespot

  Bij mij heeft het precies 4 maanden geduurd. Ik heb het niet dagelijks nodig, maar is gewoon belachelijk dat het zo lang duurt.
 7. erwin75

  Waarin rij je nu eigenlijk?

  Geen vrachtwagen maar mijn kantoor voor de komende jaren.
 8. Wil hij niet, staan er genoeg. Maar hij heeft liever kale banden in het zand. Sta je niet zo vlug te springen met de machine.
 9. Zaterdag de tijd om te ontspannen en een collega machinist het werk laten doen.
 10. Kun je het beste doen Ron. De bouwvakkers zien het vaak als geintje , maar overzien de gevolgen niet. Heb zelf een kraan aan 1 kant van zijn stempels af zien komen . De machinist kon er niet mee lachen pakte meteen in. Toen was er toch paniek onder de bouwvakkers en is toendertijd hoog opgelopen.
 11. Machinistje pesten in 1 keer de kubel opentrekken.
 12. Dat heb ik persoonlijk ook. Zit al zoon 25 jaar in de grondverzet wegenbouw wereld. En daar is het er ook niet leuker of beter geworden. B.v de tijdsdruk wordt steeds groter, alles had gisteren al klaar mogen zijn. De jonge theoretische uitvoerder die weet hoe het op papier werkt, maar buiten niet. Tegen je grenzen aanlopen omdat je collega chauffeurs volgens een pasje aan hun uren zitten etc. Ach zo is het leven en we leren er maar mee leven. Maar ik krijg er ook nieuwe uitdagingen voor terug. Jonge jongens opleiden die nog wel willen. Mee beslissen, kijken bij aanschaf nieuw materiaal. Stukje uitvoering. Het zijn de dingen die voor mij mijn beroep en alles wat erom heen hangt zoals transport. Interessant houden. En vroeger was toch alles beter.
 13. erwin75

  Waar gaat de reis heen...???

  Dat heb ik nu ook aan de hand. Krijg ook een nieuwe machine, en overal mee over na mogen denken. Zijn hem nu aan het opbouwen zoals ik het wou hebben. Was eerst bij ons ook wel anders maar de laatste jaren hebben we er een grote zeggenschap in.
 14. erwin75

  Het leven van een Botschauffeur

  Rob denk niet dat je die knijper van jou kunt vergelijken met een sorteerknijper aan aan graafmachine. Als ik met de sorteerknijper aan mijn machine iets oppak laat hij echt niet meer los. Of het moet zo zwaar zijn dat ie door de overdruk gaat, maar dan is het toch te zwaar.
 15. De 27mc is bij ons in het grondverzet, toch wel het meest gebruikte communicatiemiddel. De meeste bedrijven hier in het zuiden hebben meestal een vast kanaal wat bij iedereen wel bekend, die in die branche werkzaam is.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...