Spring naar bijdragen

buster

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  98
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutral

Over buster

 • Rang
  Senior Forumlid
 • Verjaardag 09-02-1976

Recente profielbezoeken

2350 profielweergaven
 1. buster

  De Sluis - Keldonk N279

  Ik ben hier donderdagavond inderdaad geëindigd. Inderdaad best tentje, goed gegeten lekker gedoucht en rustig geslepen
 2. buster

  De Sluis - Keldonk N279

  Is dit restaurant nog open voor chauffeurs en ook nu in de vakantietijd? Ik moet morgen namelijk vroeg lossen in Veghel en wil vanavond bij dit restaurant een hapje eten en overstaan voor de nacht. Alvast bedankt voor reactie.
 3. Alleen tussen 18h00 en 19h00 sluiten ze de bus al
 4. buster

  Autohof Flöthe

  Gisteren geweest toen ik onderweg was naar ilsenburg. Ongezellige tent bij balie moet je belletje drukken en komt er iemand uit de keuken en kan je bestellen wat je wilt eten en gelijk betalen. Eten pleuren ze ongeïnteresseerd neer op de balie en kan je het op eten en 20 minuten later zit je weer in je wagen. Eten was redelijke kwaliteit, douchen daar niet gedaan en toiletten waren smerig. Voor mij in ieder geval niet voor herhaling vatbaar.
 5. buster

  Verspui.....

  Dokus en andere collega's veel sterkte de komende tijd. Verspui mooi bedrijf waar helaas de stekker uitgetrokken wordt.
 6. Daarom stond er bij Nederlandse ook een vraagteken omdat ik het ook niet wist.
 7. volgens mij alleen (nederlandse?) pinpas, creditcard en dkv tankkaart. In ieder geval niet met shellpas.
 8. dat was heel vrugah met paard en wagen ;-) Het waren toen iig geen oostblokkers
 9. Zoals in bericht stond er elk weekend wel minimaal 150 ( oostblok) vrachtwagens geparkeerd in Vlaardingen. Meeste die voor de Norfolk terminal rijden en hoop vrachtwagens die uit Rotterdam geweerd werden en hun toevlucht zochten in de randgemeenten van Rotterdam om daar gratis te overnachten. Hele industrieterreinen in Vlaardingen stonden er vol mee met die gasten en met alle smerigheid erbij, want waar denk je dat ze naar toilet gaan of hun afval deponeren? Juist op het industrieterrein maar niet in de vuilbak. Vindt het niet zo gek dus dat ze in Vlaardingen paar en perk stellen met die gasten. Helaas moeten de goeden onder de kwaden lijden
 10. buster

  rit naar Opole Polen

  Oké we gaan het beleven morgen en vrijdag. Staat nu bij autohof Geseke aan de 44 vanaf hier is het nog een goede 11 rij-uren naar Opole. Bedankt voor alle tips 😊
 11. buster

  rit naar Opole Polen

  Oké bedankt voor de tips, ik begrijp er dus uit dat ik dus geen vignetje voor achter het raam hoeft te kopen?
 12. buster

  rit naar Opole Polen

  Hallo morgen 11 februari moet ik laden in Zwijndrecht voor Opole Polen. Ben nog nooit Polen geweest wie kan of wil mij vertellen hoe en of wat in zijn werk gaat en evt adviezen geven? Ik vermoed de grens over bij Görlitz en snelweg de E40 op richting wroclaw en Gliwice. Is dat vanaf de grens snelweg en moet ik een tolkastje kopen en/of een vingetje voor op het raam? Alvast bedankt voor alle hulp.
 13. Ik heb ze in ieder geval nooit met een tankje gezien van Den Hartogh of H&S Foodtrans ;-)
 14. Tja die Geert kon/kan goed lullen en gouden bergen beloven. Maar ik ben daar alweer 12 jaar geleden weg gegaan in het 3F tijdperk wat toen kort duurde was het elk weekend vechten om thuis te komen. Maar wat denk je van de banken,vrachtwagendealers, trailerbouwers, etc om toch elke keer met Geert Vos in zee te gaan??
 15. Weer een bedrijf waar Geert Vos aan verbonden is geklapt, en Geertje zal er niet armer van worden. Vroeger voor Foodtrans gereden bij een baassie die toentertijd 5 wagens met de bekende kleuren en bekende velgen voor Eurovos-Foodtrans reed. Toen Eurovos-Foodtrans omviel is Geert Vos 3F food facilities formula begonnen. Tankcontainers met levensmiddelen ging mijn baassie ook voor rijden maar ging met een half jaar alweer failliet. Nu dus alweer zoveelste bedrijf wat van hem klapt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...