Spring naar bijdragen

danny04

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  9
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

7 Neutral

Over danny04

 • Rang
  Junior Lid
 • Verjaardag 04-04-1991

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recente profielbezoeken

5172 profielweergaven
 1. danny04

  Een week van een koetelaar

  Ja en zo ziet het tegemoet komende verkeer iig wel dat je wat breder ben dan normaal🙃
 2. Ik ben op zoek naar rode zwaailampen, voor op het dak van de cabine. Zelf ben ik al aan het zoeken geweest, maar dat is niet eenvoudig te vinden. Het enige waar ik op uitkom zijn van die goedkope prul dingen. Dus weet er hier misschien iemand een leverancier, of heeft iemand toevallig een setje te koop? m.v.g. Danny
 3. Normaal word je niet zo heel veel aangehouden (zo lang je buiten de randstad blijf). Maar met de Zwarte Cross is de kans op controle wel erg groot. Chauffeurspas is geen probleem, die heb ik. Met deze informatie kan ik wat! Dat aantonen tijdens controle zal wel lukken (kaartjes staan op mijn naam) en er staat heel groot zwarte cross op de container die we mee nemen. En de controle waar ik op doel zijn meestal juist de vrachtwagens die richting de zwarte cross gaan.
 4. Een vrachtwagen die privé staat is inderdaad geen probleem. Maar het wordt onduidelijk als je een vrachtwagen privé ga gebruiken, die bedrijfsmatig op naam staat. Aan die vrachtwagen kom ik wel. Maar ik vraag mij alleen af hoe dit met de regelgeving zit. 2 jaar terug heb ik dit ook zo gedaan, maar toen mocht je nog 12 uur rijden zonder code 95. Binnen de 50 kilometer maak ik me er ook nog niet zo'n zorgen om, maar in dit geval is de zwarte cross 200 kilometer verderop.
 5. Goedeavond, Ik ben Danny en wij gaan dit jaar mee doen met de zwarte cross. Nu ben ik in het bezit van het rijbewijs CE, zonder code 95. Om alles te kunnen vervoeren willen wij een vrachtwagen lenen (trekker/oplegger combinatie), maar weten jullie of dit wel toegestaan is? Ik wil dus eigenlijk een bedrijfsvoertuig privé gaan gebruiken (meer dan 500 km). Zal ik daar bij controle problemen mee krijgen, i.v.m. het niet hebben van de code 95? En is dit uberhaupt wel toegestaan voor het transportbedrijf, waar ik de vrachtwagen van wil lenen? Ik hoop dat jullie mij hier verder mee kunnen helpen.
 6. Dat de tunnel gebouwd werd, zat er geluidsisolatie tussen de ribbels. Deze isolatie werd afgedekt met brandwerende asbest platen. Tegenwoordig zitten er andere platen in, welke ook geluidsisolerend zijn, waardoor de ruimte tussen de ribbels overbodig zijn geworden. Al met al was het nog een heel werkie om een gipsen plafond van 1700 meter lang en 10 meter breed te slopen.
 7. danny04

  Eindelijk gevonden!!!!

  Hier de Scania Longline 4 Serie van Nierop. (Foto van Facebook).
 8. Die aanhanger is nieuw zeker? Deze heb ik nog nooit achter de Volvo zien hangen.
 9. danny04

  Advies gevraagd !!!

  Ik zou voor een camper gaan. Met een camper heb je vaak toch iets meer ruimte en campers rijden vaak comfortabeler dan een caravan achter de auto. Om je evengoed makkelijk te kunnen verplaatsen zou ik een scooterdrager achterop de camper laten bouwen. Er is een zeer mooi bedrijf, gevestigd in Schagerbrug, wat hier in is gespecialiseerd (ARLI bv Schagerbrug Machine & apparatenbouw, LMB, reparatie en constructie. Website 2010).
×
×
 • Nieuwe aanmaken...