Spring naar bijdragen

FastMover

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  31
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

2 Neutral

Over FastMover

 • Rang
  Chauffeursforum Lid

Converted

 • Biografie
  Bouwjaar 1963
 • Locatie
  Provincie Zeeland
 1. FastMover

  Ongeluk A61 Boppard

  Ik geef niemand de schuld, maar vroeg of iemand meer weet.... Jouw lezing blijkt trouwens niet uit beide artikelen, en lijkt me ook niet erg logisch, afgaand op de foto's. Sent from my SM-N9005 using Tapatalk-Pro.
 2. FastMover

  Ongeluk A61 Boppard

  Traveo Oudelande, zo te zien. Helaas een dodelijke slachtoffer. Iemand die iets meer weet? Hoe is het met de chauffeur? http://www.abendzeitung-muenchen.de/gallery.unfall-auf-a61-bei-boppard-wohnmobil-von-lkw-zerquetscht-frau-stirbt.7299dfc4-4237-4d34-80e4-a3f26b27e785.html Sent from my SM-N9005 using Tapatalk-Pro.
 3. FastMover

  Even keren.

  Koos, ik zie hier een middenberm met een diepe greppel, en wil die gebruiken om te keren. Mag dat....? http://www.hvzeeland.nl/nieuws/25362-files-n256-door-geschaarde-vrachtauto/?foto=56272 Sent from my SM-N9005 using Tapatalk-Pro.
 4. Een kennis van me zoekt een ervaren chauffeur in de regio Midden-Zeeland, die af en toe of regelmatig (in overleg) een oplegger weg wil brengen. Alles overdag, meestal een ritje in de regio heen, circa twee uur wachten op locatie, en weer terug. Geen laden of lossen, het betreft een in een oplegger gebouwde demonstratie-/instructieruimte. Parkeren en klaar. Ideaal voor een oud-chauffeur die het leuk vind af en toe nog iets om handen te hebben, denk ik. Mocht je iemand kennen of zelf interesse hebben: laat maar weten. Sent from my SM-N9005 using Tapatalk-Pro.
 5. Zie de foto's in de kranten van vandaag, en je weet het antwoord. Een mensenmassa langs de weg, en vrijwel iedereen knipt met smartphone of camera wat 'ie knippen kan. Hoezo respect....? Sent from my SM-N9005 using Tapatalk-Pro.
 6. FastMover

  Van Woerkom = Graaier!!

  Als je de pers mag geloven is hem vorig jaar vriendelijk maar dringend verzocht om vrijwillig op te stappen. Sent from my SM-N9005 using Tapatalk-Pro.
 7. Tussen 81 en 84. Waren mooie ritjes. 's-maandags 01:00 vertrek met twee chauffeurs, en dan doorkachelen tot de 1e of (als het meezat) 2e Wienerwald. Dinsdag door naar Joego (soms Zagreb, meestal KRK). Blikjes bier of een stuk kaas mee voor de douaniers, bovenaan de Loibl, dat scheelde een hoop gedoe. 1984 was het in een keer afgelopen omdat de klant z'n vestiging sloot. Sent from my SM-N9005 using Tapatalk-Pro.
 8. Wat een patser zeg. :) Ben nog met 190 pk naar Joegoslavië getuft, via de oude Loibl. Die 1419 was toen net nieuw. M'n toenmalige maatje/mentor was er helemaal lyrisch over, want die had dezelfde rit al regelmatig gemaakt met een LP1113. 130 pk dus. Sent from my SM-N9005 using Tapatalk-Pro.
 9. Tevreden. Ook positief... Sent from my SM-N9005 using Tapatalk-Pro.
 10. We gebruikten ze eind jaren 80 van de vorige eeuw al. Alleen zonder merknaam en eigen fabrikaat. Zijn inmiddels ook al jaren te koop via een Belgische leverancier. Niets nieuws, dus. Sent from my SM-N9005 using Tapatalk-Pro.
 11. De FNV is simpelweg verworden tot "een instantie", en past moeiteloos in het rijtje UPC, UWV, KPN, Belastingdienst en welke andere van-het-kastje-naar-de-muur instantie dan ook. Geleid door een zakkenvullende directie, en met een personeelsbeleid dat ook al probleemloos aansluit bij dat van genoemde instanties. En inderdaad, de jeugd heeft dat door, en heeft geen behoefte hun belangen te laten "verdedigen" door zo'n papieren tijger. Resteren dus een paar overgeschoten bejaarden die qua denkbeelden in de jaren 70 zijn blijven steken, en dorgaans zelf al lang niet meer deelnemen aan het arbeidsproces. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
 12. FastMover

  Ingehaald door mijn eigen wiel.

  Maar goed, paar €€ voor de sleepdienst, even langs de onderdelenshop, paar uur kachelen, paar uur sleutelen, en je kunt weer verder.
 13. FastMover

  Ingehaald door mijn eigen wiel.

  Ja, anders krijg je dit.
 14. Het kon erger. Stel je voor: een arts die zich uitgeeft voor chauffeur.... Ik moet er gewoon niet aan denken.
 15. Inderdaad, dat lijkt de oplossing. Gewoon ervan uitgaan dat de chauffeur hersenloos is, en alles voorkauwen. Gelijj ff de fuwa erbij pakken..... :-)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...