Spring naar bijdragen

Rallyfanaat

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Rallyfanaat geplaatst

  1. Om even terug te komen op mijn verhaal, ik zat er wat te kort op. Maar het was alleen tijdens het knipperen, gelijk daarna heb ik een gat laten vallen. Ze hebben het in mn procesverbaal over ' notigung im strassenverkehr '
  2. Bedankt voor de tip, kenteken was iets met oef en volgens mij daarna cijfers idd. Ik had trouwens geluk, analoge schijf. Daar is op te zien dat t niet onder de 75 kwam, die agent zei ook ja dan ga je toch lekker 80 rijden ipv 85/90.
  3. Ik ben nog redelijk nieuw hier, ben al 5 jaar chauffeur. Maar heb toch even jullie hulp/ ervaringen nodig. Vorige week reed ik tussen oberhausen en arnhem op de 3, was net weer wat opgang gekomen en reed netjes rond de 80. Vrachtwagen voor me loopt bij me weg en er zit een BMW 5 voor me. Begint die bmw te sukkelen tussen de 75 en 80. Dus ik kruip er, vanzelf, wat dichter op en knipper een keer met groot licht. Waarna de bmw remt en nog langzamer gaat rijden. Dus ik knipper nog een keer, ja hoor polizei volgen. Ik aan de kant, nadat ze de papieren gezien hadden. Moest ik gelijk betalen, kreeg een brief in mn handen gedrukt waar het een en ander over een borg word uitgelegd. Boete was 750 euro en 28 euro administratie kosten. Ik zelf, en mijn omgeving vinden dit bedrag best hoog. Is dit normaal? Of had ik helemaal niet te maken met echte agenten. Ze hebben zich gelegitimeerd en hebben hun namen op de bon gezet. Als het goed is krijg ik papieren van de officier thuis gestuurd. Graag hoor ik wat jullie ervaringen zijn!
  4. Die had ik zelf ook al gevonden. Mailtje is bijna de deur uit maar toch bedankt!
  5. Hallo Ik ben nieuw hier, heb 3 jaar ervaring in het vak. Met citytrailers, 13.60 opleggers, motorwagen, gestuurde 13.60 trailers. Omdat mijn contract niet verlengt is ben ik nu op zoek naar werk. Kan iemand mij helpen??
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden