Spring naar bijdragen

Marruk

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  188
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

6 Neutral

Over Marruk

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster
 • Verjaardag 25-02-1981

Converted

 • Locatie
  Berkelland

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Zo, dat gaat nog eens even reëel geld kosten....
 2. Leuk om alle verhalen te lezen! Succes met de witte platen!!
 3. Marruk

  Welke navigatie

  Ik heb een voorkeur voor de Garmin. Rij zelf veel ri Zweden en de tomtom kent daar gewoon soms de weg niet. Kan het adres niet invoeren en als ik er ben kent hij de weg wel, maar staat er 'onbekende weg' in beeld. Garmin werkt daar vloeiend!
 4. Was inderdaad ook wel eens benieuwd hoe met name die nieuwe mx11 het doet..
 5. Wat zouden zeq van mijn 4x2 bakwagentje vinden :-)
 6. Marruk

  Dit kan echt niet

  Nou, iedere avond een van der valkje is toch niet verkeerd??!
 7. Marruk

  Welke motorolie?

  Heb gelukkig nog geen roetfilter... Gewoon euro3
 8. Marruk

  Welke motorolie?

  Dank je europeaan! Genoeg nuttige informatie, maar nog niet echt antwoord op mijn vraag of er verschil in olie zit tussen personenauto's en vrachtwagens.
 9. Marruk

  Welke motorolie?

  Was me eigenlijk al een tijdje aan het afvragen of er nu verschil zit in motorolie voor personenwagens / lichte bedrijfswagens en vrachtauto's? Wie kan me vertellen hoe dit zit? Als ik een litertje moet bijvullen, koop ik die gewoon in de winkel / tankstation. Maar er staat altijd op "voor lichte bedrijfswagens" en niet voor zware... Nu geloof ik wel dat een litertje voor het bijvullen niet zo'n probleem zal zijn, maar vroeg me af of er werkelijk veel verschil in olie zit. Viscositeit is viscositeit, maar het gaat mij om welk doeleind. Is er bijvoorbeeld ook weer een andere olie voor landbouwtrekkers? Of is het eigenlijk allemaal 1 pot nat?
 10. Bij de arbo-arts heb nog nooit iets meegekregen wat ik moest bewaren. Alleen een formulier wat naar het cbr ging en een rekening uiteraard...
 11. Marruk

  bergaf in de sneeuw

  Idd is het dan met kettingen om het veiligst. Nu is dat alleen niet mijn sterkste punt... Heb in t verleden gewoon al eens een Noor aangehouden en hem gevraagd of hij mijn kettingen er niet om wou gooien. Ik met 10min klaar en hij blij met zijn flesje whisky (€6,75 bij de aldi in dld) :-)
 12. Marruk

  bergaf in de sneeuw

  Ja, allemaal leuk. Maar, hoe ga je het beste / veiligste een besneeuwde afdaling af? Heb vaak genoeg meegemaakt, dat je in een hele lage versnelling ineens geen tractie meer had. Je ziet het direct aan je toerenteller die naar "beneden valt". Vaak probeerde ik maar gewoon bij te remmen en de koppeling maar niet aan te raken. Maar wat is de juiste tactiek?
 13. Marruk

  Avonturen uit Zweden

  Leuk verhaal! Kom regelmatig in zweden, dus ik lees dit met veel plezier. Ga zo door!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...