Spring naar bijdragen

Duco

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  621
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Duco

 • Rang
  Pakkettenboer
 • Verjaardag 26-07-1979

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Duco

  Vrachtwagen beschadigt overkapping

  men wil ook steeds mooiere centra met overkappingen en al waardoor er geen rekening wordt gehouden met laad en losverkeer.
 2. Duco

  De Allerslechtste chauffeur van Nederland is er weer.

  Kijkcijfers; enige dat telt!!!
 3. Zodra de overname rond is blijken de kosten te hoog uitgevallen te zijn waardoor erweer een brief verstuurd gaat worden om er nog maar eens 30 dagen aan te plakken. Maar in deze tijd?
 4. Basje, da's Brabants voor: Wimmeke jj bent een droge , beetje de politie aan het lijntje houden, dat doe je toch niet.
 5. U opent ook zoveel nieuwe topics dat er ook geen bijhouden meer aan is!
 6. Duco

  Soonius Waddinxveen

  http://www.chauffeursforum.nl/transportnieuws/36400-gaat-ie-weer.html Hier was al een topic over!
 7. Duco

  Het Grote Oostblokkers topic!

  Vroeger was Nederlands een verplichte taal in je vakkenpakket. Tegenwoordig geldt dit als een keuzetaal en zijn andere talen verplicht geworden. Maar goed de opleidingen kijken al verder vooruit!
 8. Dat is die grote pakkettenboer die daar zit en dit weekend weer groots tpakt met de sponsering van de formule1 ;-)
 9. Duco

  Eerste LZV op Schaalmodel

  Volvo FH, Mercedes Actros en de DAF XF 105 van de fa. Van Loo uit Kerkrade! Daf XF 105 en ja daar komt 'ie!!! MAN TGX van fa. Limpens uit Elsloo! Volvo FH met Truckstar praktijktrailer. Staat duidelijk aan de onderkant van de modellen: Made in China WSI Collectibles en www.wsi-collectibles.com
 10. Duco

  Eerste LZV op Schaalmodel

  Dan heb ik toch "verkeerd" geproduceerde WSI-modellen thuis. Staat toch duidelijk Made in China op. Zowelop de doos als onder op de modellen!!!
 11. Duco

  Raad Waar

  domme opmerking !!!!!!!
 12. Duco

  Wat wil men liever in het verkeer

  Laat je deze groep weggebruikers overal voor gaan of betreft het ook oversteekplaatsen (zebrapad) ? Stop daar maar voor anders kan het geld gaan kosten : http://www.om.nl/onderwerpen/boetes/?boete_tree=10752,10729,10668,10465,3115#keuzes Maar in andere gevallen hoef je niet altijd te stoppen. Maar dat is de praktijk. De clown van het CBR wil gewoon zien dat jij de regels beheerst en toepast, buiten het feit dat er geld verdiend moet worden bij die Maffia-bende!
 13. Is ook een waardeloze weg daar!!! Aan de foto te zien reed deze weg bij een fabriek. Iedere x als ik daar kom kijk ik 3 x beter uit voordat ik de weg opdraai. Sterkte aan alle betrokkenen.
 14. Duco

  Kaddaffi is dood, olieprijs weer acceptabel

  We moeten gewoon met z'n allen (weer) gaan roken. Op dit moment is het aantal rokers in ons land nog nooit zo laag geweest. En de graaiers in Den Haag moeten toch ergens hun inkomsten vandaan halen, dus maar op de benzine!
 15. Duco

  Man rijdt wiettruck vast in tunnel

  Goh en achter dat tunneltje ligt een hele fijne wijk Maar ik heb daar al een Pool gezien met een oplegger die totaan het tunneltje reed om toch te kijken of het zou passen Achteruit terug en maar kijken hoe hij verder kwam, de meeste straten in deze buurt zijn verboden voor vrachtwagens.
×