Spring naar bijdragen

doortje

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    67
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

doortje's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

49

Waardering in de gemeenschap

  1. Dat laatste klopt ook hoor Shompie. Maar bij dat bedrijf is echt veel aan de hand geweest de laatste jaren. Eerlijk gezegd interesseert het me verder niet zoveel. En wat ik schreef over die chauffeur, het is op het eind -verbaal- geëscaleerd en ik ben ook een van die mensen die kunnen begrijpen dat bij iemand zó het bloed onder de nagels vandaan wordt gehaald, dat er dan misschien iets wordt geroepen wat niet helemaal netjes is. Ik ben ervan overtuigd dat die chauffeur nooit iets zou hebben gedaan, Die wilde alleen zijn geld onderhand eens krijgen na 1 jaar wachten.
  2. Ik zeg juist niet dat je iets weet. Shompie, stel: je bent het niet eens met iemand en je gaat verhaal halen. Stel: er komen 3 man op een behoorlijk intimiderende manier om je heen staan en schreeuwen van alles naar je hoofd.. Stel: je zou terug schreeuwen dat ze op moeten donderen omdat je er anders een z'n hersens inslaat. Zelfs de politie die erbij was geroepen vond het allemaal niet de moeite waard. En de chauffeur heeft de rechtszaak gewonnen en heeft nog steeds het geld tegoed. Dus...
  3. Je reactie op de eerste zin is helemaal fout. Met je tweede zin ben ik het helemaal eens. Maar dat laatste 'een paar gefrustreerde ex chauffeurs' slaat weer nergens op. Als je niet weet waar je over praat, kun je beter niks zeggen. En ja, ik weet heel goed waarover ik praat.
  4. Ik zou zó graag..... Maar helaas Jammer dat een goedlopend bedrijf met een goede naam, in zo'n korte tijd kapot is gemaakt door een ventje wat zichzelf een paar maten groter ziet dan ie is.
  5. Dat is altijd daar op Nu.nl Ze zouden eens 3 dagen mee moeten rijden, dan zouden de ogen misschien open gaan. Hoewel er ook genoeg beroepschauffeurs rondrijden die dringend een cursusje sociaal gedrag nodig hebben.
  6. doortje

    Werken in zweden

    Ik begrijp niet zo goed waarom jij Nederland een apenland noemt, want jij en je hele familie komt hiervandaan. Dus.... daaaag aap.
  7. Dan mogen ze ook de douanekantoren eens goed onder de loep nemen.
  8. Kan het dit zijn? Geplaatst door RobNiat aan 18 september 2014 - 06:08 Edonista, op 13 Sept 2014 - 10:41 PM, zei: O.... Ben JIJ het..? Hehe...
  9. doortje

    oeps

    Die rare acties zie je best vaak. Gauw nog wat vrachtwagens voorbij knallen en hoppa ervoor en meteen naar rechts. Maar ja, als je haast hebt..... Net zoals via de oprit meteen 3 banen naar links. Ook zo 'n stomme handeling.
  10. doortje

    de week van rubberduck

    Ahhh, wat 'n lieffie.... en ook nog de goede kleur. Babyblue.
  11. doortje

    de week van rubberduck

    Die doen graag klusjes voor je. Wist je dat niet?
  12. Eergisteravond stond het parkeerterrein bomvol. Even binnen vragen naar een oplossing. Geen probleem, het personeel zette hun auto weg en de vrachtwagen kon op de leeggekomen plekken tegen het gebouw geparkeerd worden. Top service toch? Bij Kees is het net zo goed geregeld als destijds bij zijn ouders . Als je een keertje was 'doorgezakt', kwam pa je 's morgens in alle vroegte wakker kloppen, zodat je op tijd kon vertrekken. Dat is al heel lang geleden en ik weet niet of die wekservice nog bestaat, maar vond het toen wel uniek. Het eten en de voorzieningen zijn prima bij de Gouwe. De prijzen zijn oké en het personeel is vriendelijk.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden