Spring naar bijdragen

nippeltje

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    48
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

nippeltje's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Ben met kerst thuisgeweest.:wijn:Vrijdag en zaterdag gewerkt. Lekker rustig op de weg redelijk goed door kunnen rijden. En parkeerplaats genoeg. Je kunt nu uitzoeken waar je de auto neerzet. Morgen weer vertrekken. Oud en nieuw vieren we ergens in het zuiden van duitsland denk ik. Moet dinsdag een anderhalf uur voorbij Munchen lossen. Dus thuiskomen zit er niet meer in. . Maar dat is bekend dus ik maak me niet DRUK. Ikzoek een leuk autohofje of gasthaus en dan ff lekker douchen en dan biertje .En plaats onderweg is er genoeg. Parkeerplaatsen zijn bekand leeg. Dus ik denk dat onze nieuwe collega's ook allemaal thuis zijn. Alhoewel ik er ook nog diverse hep zien staan onderweg. Dus daar moet ook gewoon gereden worden..
  2. nippeltje

    Een week van een koetelaar

    Mooie foto's en mooie verhalen. Is mooi om te zien allemaal. Vraagje??????? Trieftol hep jij ook een hijsbewijs voor grote kranen of mag je dit zo doen. Ik bedoel wat hep je er voor nodig kwa opleiding. Of alles zelf geleerd in de praktijk. :pWel mooi afwisselend werk allemaal.
  3. Nou shompie we wachten op die foto's. Laat maar komen............
  4. nippeltje

    Ondertussen in de VS.

    Je woont mooi Ibo. Lekker vrij en een beetje de ruimte. En je kunt tenminste wat auto's voor de deur kwijt da is goud....
  5. Maar daar moet je je eige niet druk om maken. . Zal er wel bij horen....
  6. Jij maakt mooie dingen mee Shompie. . Het enigste wat ik aangeboden krijg is een grote bek. :mad:.
  7. Mooi verhaal Harry met mooie foto's. Jij komt nog eens ergens. .
  8. Mooie foto's en een leuk verhaaltje er omheen. . Jullie komen nog eens ergens. . Ben best wel jaloers op je. Hahahahahaha:banaan::ok:
  9. Zoooooooo ik neem aan dat die chauffeur nu wel historie is. Jonge wat een piloot zeg:mad:. Zoooooooon mooie auto geeft hem maar ene tank mee daaro. Je baas zal wel blij zijn ibo met zooooooooon goeie chauffeurs.. Kan jullie monteur weer aan de gang of knappe ze hem nie meer op????????.
  10. Ik heb nog steeds overal kaarten van bij me vooral voor de kleine dorpjes waar we wel eens moeten lossen..Maar ik heb en gebruik ook mijn tommie-tommie en we hebben een navigatie op de boordcomputer die we per opdracht kunnen instellen op het adres. Maar die gebruik ik zelden 1 man die praat is genoeg.... En ik hep een hollandse mond als ik iets niet weet dan vraag ik het wel. Ik ben altijd nog overal kunnen komen ook zonder tommie-tommie..
  11. Die auto's zijn gewoon volgeladen. Die laden met een eigen pomp en als het klepje op de trailer dichtvalt dan zit ie vol. Der zijn er ook bij die dan nog doorladen en dat is niet altijd goed maar dit spul gist als een ziekte dus een beetje warm weer en het kan gebeuren. En nee geen ontluchting openzetten want dan weet je zeker dat hij er uit komt. en ja op die tanks zit ook een overdrukventiel dus hij kan druk aflaten......
  12. Hee shompie...Mooie verhalen en mooie duidelijke foto's.Is een aardigheid om te lezen...Ga zo door
  13. Ik sluit me bij JPVisser aan. ik denk dat als ie gaat rijden en mooi gespoten is in de kleuren van de vervoerder dat je een gruwelijke mooie auto hebt. Ik kan alleen nog niet aan foto's geraken van de binnenkant maar dat komt nog wel. Het is een strakker model dan de oude magnum. :ja:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden