Spring naar bijdragen

Louis

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  196
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

4 Neutral

Over Louis

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster
 • Verjaardag 24-10-1954

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Westland

Recente profielbezoeken

2448 profielweergaven
 1. Bij ons viel er van nieuw afaan niet normaal achteruit te rangeren met die dingen. Bij de dealer de schakel software laten updaten en het probleem was verholpen.
 2. Ik zou vooral niet doorrijden.
 3. Het probleem begrijp ik niet helemaal. De digi geeft zelf aan in het display hoe je zit met je rij uren. Als je rijd word dit geteld en zie je een stuurtje. Als je stilstaat stopt dit en ga je over op het hamertje. Motor uit en gaat hij zelf over op rust. Als je ziet dat je aan je 4.5 uur zit zet je hem een 45 min aan de kant. Reken met de tomtom even uit hoeveel rijuren je nodig hebt om op de volgende locatie te komen. Sta je ergens te laden en ben je bijna aan je rusttijd, laat je auto dan ff staan. Doodzonde om op die manier 15 of 45 minuten naar de knoppen te helpen. Zit je aan de 45 kan je er weer 4.5 uur tegenaan. Overigens heb ik mijn tak van sport regelmatig controle en is het me nog nooit overkomen dat de tacho werd "vergeten" (ach, je staat er toch, kan ik net zo goed die ook ff kijken!) Heb ik geen probleem mee, zit altijd wel goed, heb er nog nooit een prent voor gehad.
 4. Louis

  Tomtom op smartphone

  Ik kom al jaren op de site van Corné en heb er nog echt nooit problemen mee gehad. Alleen hulp, heel erg veel hulp. Ben altijd weer verbaast over het geduld waar onwetende mee geholpen worden. Het moto is dat de enige domme vraag een vraag is die niet gesteld word.
 5. Eerlijk gezegd begrijp ik het geklaag over die €230.- niet. Als je die niet wil dokken moet je zorgen dat je geen prent krijgt. Ik vind het met al die inhaalverboden allemaal wel gescheten. Ik rij er bijna heel de dag in en heb me geleerd me er geen bal van aan te trekken. Van de baas hoef ik niet, dus mag ik ze zelf dokken. Ik blijf lekker erachter hangen.
 6. Louis

  forumgebruikers gespot

  Het was leuk je eindelijk eens te ontmoeten en ff een babbeltje te maken. Jammer dat er ggeen tijd voor ff een bakkie erbij, maar volgende keer beter.
 7. Louis

  forumgebruikers gespot

  Vanmorgen Steenhaas1 op de a20 bij Rotjeknor!
 8. Louis

  Chaos op de fly-over

  Een lading betonijzer wat een klein beetje is aangestampt zal niet zo snel gaan glijden, lijkt mij zo
 9. Louis

  Turbo Kapot

  Afgelopen week is bij mij de turbo preventief vernieuwd bij 490.000 km nadat er bij de andere 2 wagens met de zelfde leeftijd en evenzoveel km zijn opgeblazen. Het schijnt een kwaal te zijn van deze sry motoren volgens DAF. In het gevolg houden we ook hiervoor de gereden km's goed bij.
 10. Ah, weer een wijziging op mijn.cbr.nl Wij wachten nu op een reaktie van de arts!!!........Ik hoop wel dat hiermee de arts van het cbr word bedoelt. We gaan lekker zo Morgen maar weer eens bellen om die arts achter zijn kl**tjes te zitten. Maar volgende week zaterdag wil ik het toch echt in mijne zak hebben zitten. Word natuurlijk weer vervolgd!!
 11. Al met al gaan we lekker; Vorige week donderdag reactie binnen van CBR: Voor aanvullende informatie formulier terug naar specialist gestuurd, joepie!!! Onmiddellijk CBR weer gebeld en daarna meteen daarna de assistente en deze uitleg gegeven. Deze heeft het formulier uit de poststapel van de beste man geplukt en is met het formulier naar de specialist gegaan en belde mij s'middags terug dat het geregeld was en het formulier naar de postkamer zou gaan. Al tijdens het gesprek zei ze "weet U wat? het is toch rookpauze, dan loop ik wel even naar de brievenbus, dat gaat veel sneller!!! XXX voor deze lieve assistente!!! Maandag CBR gebeld; alles was binnen, nu het formulier nog terug van de specialist.Ik kon haar vertellen dat dat ertussen zat, het was dus al terug. "O gut, Mijnheer, dat zag ik nog niet, U heeft gelijk!!! Binnen een week heeft u de reactie. Al met al vandaag maar weer ff gebeld hoewel de week pas donderdag voorbij is: Ja mijnheer het ligt er, Donderdag (as) heeft U de reactie binnen. Ik ben benieuwd. Kan ik dan eindelijk Vrijdag naar het stadhuis?????????
 12. vanmorgen heb ik voor de tweede keer gebeld met het CBR. Na de eerste keer te zijn afgepoeierd met het verhaal dat het dossier op de stapel ligt en vanzelf bovenop komt (waarom accepteerde ik dit eigenlijk????) kreeg ik nu na het opgeven van mijn BSN een verbaasde mevrouw aan de telefoon die wist te vertellen dat er hier iets niet is goed gegaan. Maar dit dacht ik dus al. Zij zou onmiddellijk contact op nemen met de medische afdeling met het verzoek het dossier met voorrang te behandelen. Ik heb de belofte dat ik binnen een week een schriftelijke reactie in de bus heb. Zo kan het dus ook!!!! Al met al iedereen dank voor de reactie, er waren er ook zeer bruikbaar waar ik zeer zeker ook gebruik van zal maken als het nu toch niet goed blijkt te gaan. Word vervolgd!!! Louis
 13. 3 oktober had het CBR de eigen verklaring binnen voor het verlengen van mijn rijbewijs Doorgestuurd naar een specialist, maar dit mag geen geen probleem opleveren! Heden ten dage, 3 maanden later, nog steeds geen reactie van het CBR. Ik vind het een meer dan schandalige gang van zaken bij het CBR! Wie heeft hier ook mee te maken gehad en hoe is dit opgelost? Ik ben heel benieuwd naar de reactie"s Groet Louis
 14. Louis

  forumgebruikers gespot

  Vanmiddag Dokus gezien, Had het erg druk vandaar dat hij mij niet zag. Weet alleen niet meer waar.
 15. Louis

  forumgebruikers gespot

  Euuuh, Rotterdam wakker maken om 15.30??? in de middag? Jammer dat de boel naar de bliksem was, Bert. Hopelijk snel beter. Fijne vacantie.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...