Spring naar bijdragen

DaDog

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over DaDog

  • Verjaardag 12-11-1979

Converted

  • Locatie
    Gent , België

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

DaDog's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Ik ben geen stropke gelukkig . Tuurlijk is roepen van de zijlijn het gemakkelijkste , dat weet iedereen . Desondanks heb je gelijk , je zou via via een andere job kunnen krijgen . Dit is natuurlijk een keuze die de TS zelf moet maken . Ik denk toch dat ik met een gerust hart kan aannemen dat deze baas / opdrachtgever niet de enigste is in de regio van de TS die een chauffeur kan gebruiken , misschien kan een weekje wachten en verder zoeken ook een oplossing zijn .
  2. DaDog

    Ondertussen in de VS.

    Zeer leuk topic , ik zit nog niet zo lang op deze forum maar is zeker een van mijn favorieten , moest de ziekenzorg daar niet zo bagger zijn zou ik zo de stap willen nemen . Maar nu gewoon meedromen met de foto's
  3. Aanbieding gewoon links laten liggen . Is een principe kwestie natuurlijk . Wat mij stoort in dit verhaal is het feit dat de baas de ballen niet heeft gehad om het zelf te melden . Telefoontje hoeft maar 1 of 2 minuutjes te duren . Iedereen kan 2 minuten vrijmaken .
  4. DaDog

    CB + versterker zelf inbouwen , hoe ?

    ik zou even moeten controleren welke SWRmeter ik heb maar ik kan dermee de swr afstellen via een draaiknop , en de poweroutput lezen , heeft 2 metertjes.... Maar Uw redenering klinkt inderdaad het meest logische ...
  5. Goedemiddag mensen , ik zitt met een vraagje en kan er schijnbaar maar geen klaar antwoord voor krijgen . Zelf een CB inbouwen dat is geen probleem , SWR regelen enz allemaal simpel , maar ik zit nu met een niet regelbare antenne en moet ik mijn SWR dus regelen via mijn SWR meter bakje . Nu aangezien mijn cb-tje 4watt uitzend wou ik dus een versterkertje plaatsen . maar nu vraag ik mij af ... moet de versterker tussen mijn cb en swr meter zitten of tussen swr meter en de antenne ? optie 1 : cb - versterker - swr meter / regelaar - antenne optie 2 : cb - swr meter / regelaar - versterker - antenne alvast bedankt indien iemand het antwoord heeft :)
  6. DaDog

    ff voorstellen

    Thanks mensen voor de welkoms
  7. Ik zit misschien nog niet zo lang op de baan zoals sommige hier maar ik denk wel dat ik met een gerust hart kan zeggen dat er genoeg .... aan beide kanten zitten . Een goede baas vinden is net zo moeilijk als een goede chauffeur vinden .
  8. DaDog

    ff voorstellen

    Nou misschien wel zo netjes om me ff voor te stellen ... Ik ben Johannes , 34 , woon in regio Gent na 17jaar geleden uit Nederland vertrokken te zijn , maar voel me nog steeds op en top Hollander Getrouwd , vader van 3 dochters , 2 rottweilers ... Begonnen met rijden op mijn 21ste en eigenlijk direct internationaal gaan rijden . vooral op Engeland voor Nedexco dan overgestapt op Norfolkline en ten slotte LKW Walter ( alles als charter ) Gestopt met internationaal en een beetje in België en de rest van de Benelux gebleven ... Tot 2 jaar geleden ik van de vrachtwagen gevallen ben en door een foute diagnose men rijbewijs moest inleveren ... Alles weer terug in orde en ik rij weer voor men oude baas sinds kort . Onlangs nog eens naar Engeland geweest en ik moet eerlijk zijn ik mis het enorm goh verder niet veel te vertellen dus als er vragen zijn hoor ik het wel :)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden