Spring naar bijdragen

Wannabe

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Wannabe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. @kapitein haak, ik kom idd uit die regio, tenminste Zeeuws Vlaanderen. op dit moment denk ik dat het toch wel mee zal vallen op mijn werk en dat ontslag op staande voet er niet inzit. Toch zou ik wel de transport in willen. Ik heb vroeger bij defensie ook trekker oplegger gereden met ADR en vond dat werk mooier dan dat ik nu doe. Helaas kon ik enkel rijbewijs C en D meenemen. Misschien toch maar 2 jaartjes wachten totdat de economie aantrekt en wellicht er strengere regels komen voor Oost Europese chauffeurs.
  2. Deze rijbewijzen denk ik te gaan halen met de onvoorwaardelijke steun van familie. Het was een stille hoop van mij dat ik als chauffeur aan de slag zou kunnen. Helaas niet dus als ik de reacties zo lees. Ik zag toch nog redelijk wat vacatures staan voor chauffeur.
  3. Hallo allemaal, Bij mij bestaat de kans dat ik binnenkort op staande voet ontslagen zal worden. De verdere details zal ik jullie besparen. Ik ben in het bezit van een rijbewijs c. Omdat het transportvak mij altijd al heeft aangetrokken en ik thuis 5 monden om te voeden heb, ben ik aan het orienteren op een ander vak, in dit geval dus het chauffeursvak. Ik ben van plan om mijn chauffeursdiploma, mijn e rijbewijs en eventueel ADR- certificaat te gaan behalen. Nu lees ik ook veel negatieve dingen omtrent de Oost-Europese chauffeurs die de markt overnemen. Ik woon niet ver van de Belgische grens met o.a. Zeebrugge in de buurt. Mijn vraag is of het echt zo slecht gesteld is en er geen werk te vinden is, of valt het wel mee en geldt dat enkel voor de internationale ritten. Heeft er nog iemand tips, behalve dan de tip 'niet doen'? Groet van een Wannabe.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden