Spring naar bijdragen

minuteman

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  199
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

1 Volger

Over minuteman

 • Rang
  Chauffeursforum Lid
 • Verjaardag 30-07-1971

Profile Information

 • Gender
  Male

Converted

 • Locatie
  Nieuw Vennep

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ik was uitgenodigd door NEP om gisteren te komen naar de jaarlijkse personeelsdag waarbij de nieuwste reportagetrailer werd geïntroduceerd de UHD2 4k mobiele opname studio. Er zit vrijwel 50 jaar tussen deze 2 voertuigen en het idee was om het publiek de verschillen te laten zien. Het was prachtig weer en er was veel bekijks, we hebben namelijk tegenwoordig aardig wat oude cameraspullen mee waarvan sommige het ook nog daadwerkelijk doen. Al met al weer een leuke dag en de eerste rit van het jaar was weer een feit. We stonden weer voor het studiogebouw Oude spulletjes (niet te tillen dus) Vorige week dinsdag op kenteken gezet, een Volvo FH 470pk. De trailer had nog geen kenteken, dat komt van de week. Alles digitaal tegenwoordig
 2. Mark Hollis is ons inmiddels al weer bijna een maand geleden ontvallen. Iedere week draai ik nog wel een paar van hun geweldige nummers. Talk Talk - Living in another world.
 3. The Belle Stars - Sign Of The Times
 4. minuteman

  Brexit en nu??

  Er komt morgen geen herstemming over de deal van May. https://www.nu.nl/brexit/5797143/britse-regering-mag-zelfde-brexit-deal-niet-opnieuw-in-stemming-brengen.html Dan blijft op korte termijn over dat er gestemd gaat worden over uitstel ervan, een Brexit zonder afspraken of geen Brexit. Uitstel zal een huzarenstukje worden omdat alle leden moeten instemmen (en ik schat zo in dat bv. Orban wel wat Engelse Ponden verwacht voor zijn stem) en dan moet alsnog een betere deal worden bedacht (hoe dan ? en de Europese verkiezingen dan in mei aanstaande ?) Brexit zonder deal wordt een zooitje van ongekende proporties, ik weet niet of er op dit forum veel Engelandgaanders zitten maar die mogen wel brood (en blikvoer) mee nemen voor onderweg. De tijd van stempels en dagenlang wachten voor de douane is nabij (volgende week vrijdag om precies te zijn) Geen Brexit wordt een volksopstand verwacht ik. Ik gok op een uitstel verzoek voor een jaar of 2. Dan kan de regering zich nogmaals 24 maanden voorbereiden, maar dan op een echte deal die door iedereen wordt gedragen. Of de 24 maanden worden uitgezeten en of er niet voor die tijd nieuwe verkiezingen of nieuw referendum zal komen is niet uit te sluiten.
 5. Dank u, dank u. En ook voor deze van de vorige pagina: Porcupine tree- Arriving somewhere, but not here
 6. minuteman

  De Don® De Groene Draeck

  Erg fraaie auto zeg ! Ik heb dit altijd al een tijdloos model van mercedes gevonden, fraaier dan de SL serie van destijds.
 7. Echt een pareltje hoor.... Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
 8. In deze tijden van onrust in de wereld, zelfs zo dichtbij in Frankrijk vandaag weer met de hesjes en de onderlinge haat en nijd, moet ik vaak aan dit nummer denken en met name de laatste 2 zinnen. We are fools to make war. On our brothers in arms Dire straits - Brothers in arms
 9. Een oudje in deze donkere dagen Leo Sayer - Orchard Road
 10. Talk Talk - Living in another world
×
×
 • Nieuwe aanmaken...