Spring naar bijdragen

minuteman

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  204
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

Waardering in de gemeenschap

499 Excellent

1 Volger

Over minuteman

 • Rang
  Chauffeursforum Lid
 • Verjaardag 30-07-1971

Profile Information

 • Gender
  Male

Converted

 • Locatie
  Nieuw Vennep

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. minuteman

  Wat eten wij vanavond?

  Er wordt opvallend weinig chocoladevla toe gegeten tegenwoordig...
 2. The Traveling Wilburys - End Of The Line
 3. Dank voor je reactie. Dat zou leuk zijn ! ik heb erg weinig foto's van dat de auto daadwerkelijk op locatie is.
 4. Nog een leuk artikel op Big Truck ! http://magazine.bigtruck.nl/05-2019#!/bigtruck-online-magazine-mei-2019-editie-05-bigtruck-vintage-unieke-nos-reportagewagen
 5. minuteman

  f.n.v.

  Ik las van de week dit bericht en bedacht mij nog dat de FNV wel een beetje van het padje af is. Twee invloedrijke leden van de vakbond vinden dat het FNV stelling moet nemen tegen PVV en FVD vanwege extreemrechts. https://www.nu.nl/economie/5853387/twee-invloedrijke-leden-eisen-bezwaar-van-fnv-tegen-extreem-rechts.html Mijn gedachten waren, wat heeft de FNV hier nou mee te maken en sinds wanneer bepalen zij wat er wel of niet goed is aan welke politieke partij dan ook ? Als het nou nog zou gaan om een serieuze discussie zoals loonoffers of pensioenonderhandelingen, maar daar gaat het geen eens om. Daarnaast, hoeveel leden stemmen er wel niet PVV of FVD en ga je die nou allemaal tegen de haren instrijken door ze als extreem rechts te betitelen ? Als je verder leest dan komt het artikel tot de kern van de zaak. De FNV is intern hoogst verdeeld en zijn dat met de gelden van de leden een beetje intern aan het uitvechten. Dat is natuurlijk de achterliggende gedachte, er zijn een paar baasjes binnen de FNV die het wel even voor het zeggen willen krijgen en de dienst uit willen gaan maken. De reacties onder het artikel spreken boekdelen.
 6. minuteman

  FOTO van je luxe-wagen

  Erg fraaie auto ! ik rij al jaren BMW en zou niets anders meer willen.
 7. minuteman

  FOTO van je luxe-wagen

  Die ziet er nog lekker fris uit !
 8. minuteman

  De Don® De Groene Draeck

  Fraai, een CLS. Gefeliciteerd!
 9. minuteman

  Doe eens blij...

  Ter vervanging van de groene ?
 10. Ik was uitgenodigd door NEP om gisteren te komen naar de jaarlijkse personeelsdag waarbij de nieuwste reportagetrailer werd geïntroduceerd de UHD2 4k mobiele opname studio. Er zit vrijwel 50 jaar tussen deze 2 voertuigen en het idee was om het publiek de verschillen te laten zien. Het was prachtig weer en er was veel bekijks, we hebben namelijk tegenwoordig aardig wat oude cameraspullen mee waarvan sommige het ook nog daadwerkelijk doen. Al met al weer een leuke dag en de eerste rit van het jaar was weer een feit. We stonden weer voor het studiogebouw Oude spulletjes (niet te tillen dus) Vorige week dinsdag op kenteken gezet, een Volvo FH 470pk. De trailer had nog geen kenteken, dat komt van de week. Alles digitaal tegenwoordig
 11. Mark Hollis is ons inmiddels al weer bijna een maand geleden ontvallen. Iedere week draai ik nog wel een paar van hun geweldige nummers. Talk Talk - Living in another world.
 12. The Belle Stars - Sign Of The Times
 13. minuteman

  Brexit en nu??

  Er komt morgen geen herstemming over de deal van May. https://www.nu.nl/brexit/5797143/britse-regering-mag-zelfde-brexit-deal-niet-opnieuw-in-stemming-brengen.html Dan blijft op korte termijn over dat er gestemd gaat worden over uitstel ervan, een Brexit zonder afspraken of geen Brexit. Uitstel zal een huzarenstukje worden omdat alle leden moeten instemmen (en ik schat zo in dat bv. Orban wel wat Engelse Ponden verwacht voor zijn stem) en dan moet alsnog een betere deal worden bedacht (hoe dan ? en de Europese verkiezingen dan in mei aanstaande ?) Brexit zonder deal wordt een zooitje van ongekende proporties, ik weet niet of er op dit forum veel Engelandgaanders zitten maar die mogen wel brood (en blikvoer) mee nemen voor onderweg. De tijd van stempels en dagenlang wachten voor de douane is nabij (volgende week vrijdag om precies te zijn) Geen Brexit wordt een volksopstand verwacht ik. Ik gok op een uitstel verzoek voor een jaar of 2. Dan kan de regering zich nogmaals 24 maanden voorbereiden, maar dan op een echte deal die door iedereen wordt gedragen. Of de 24 maanden worden uitgezeten en of er niet voor die tijd nieuwe verkiezingen of nieuw referendum zal komen is niet uit te sluiten.
 14. Dank u, dank u. En ook voor deze van de vorige pagina: Porcupine tree- Arriving somewhere, but not here
 15. minuteman

  De Don® De Groene Draeck

  Erg fraaie auto zeg ! Ik heb dit altijd al een tijdloos model van mercedes gevonden, fraaier dan de SL serie van destijds.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...