Spring naar bijdragen

BeenThereDoneThat

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  45
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

7 Neutral

Over BeenThereDoneThat

 • Rang
  Chauffeursforum Lid
 • Verjaardag 23-04-1979

Converted

 • Biografie
  - Kramer, Stompetoren
  - Heerik v/d, Broek op Langedijk
  - Schavemaker, Beverwijk
  - Beentjes, Haarlem
  - Henselmans, Zuid Scharwoude
  - Dekker, Hensbroek
  - Braas, Opbdam
  - Aviateur, Broek op Langedijk
 • Locatie
  Noord Holland
 • Interests
  Gezin + motorrijden + reizen (lees; onderweg zijn per truck of motor).
 • Beroep
  Betaald toerist.

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Snor & bril; ja Reed na Beentjes bij Matthews. Zou dezelfde kunnen zijn ... I don’t know. Maar laten we niet van het topic afdwalen.
 2. Ook interessant. Waarmee, waarheen ... is het voor mekaar?
 3. Idd, kan ook. Wat kan je mij vertellen over het werk; waarheen, waarmee, hoe lang enz?
 4. Arnold toevallig?
 5. Haha, dankje. Staat idd ook op mijn lijstje. Daar reed ik 3 jaar groupage GB. Destijds vanuit locatie Haarlem. (Wel rete dichtbij nu)
 6. Ben weleens nieuwsgierig welke bedrijven nou (enkelt) op Engeland rijden. Bij voorkeur uit omgeving Alkmaar, maar laten we het in eerste instantie eens op Noord Holland houden. Mag van alles zijn, maar de voorkeur gaat uit naar ADR of speciaal transport. Heb er van 1997 tot 2003 gereden. Eerst drie jaar continu (groepage) en aansluitend drie jaar af en aan (koeling) Misschien ben ik ondertussen wel weer eens toe aan een nieuwe uitdaging ... Dus zijn er hier mensen op het forum die mij opweg willen helpen met suggesties? Ik zou het ten zeerste waarderen, alvast bedankt!
 7. Types "F" en "G" ben ik in het wild nog nooit tegen gekomen hoor ...
 8. ZO is het, en niet anders chauffeurTJE !!! Kop dicht en rijden (haha!)
 9. Excuses geaccepteerd. En nu ophouden met dat gezeik ;-)) Soort plaatjes maakt mij niet uit. Als men zich eraan stoort: niet kijken.
 10. In dat geval: goed bezig! Ook altijd binnen hand bereik hebben. Garmin mijn inziens meer geschikt voor bv de motor. TomTom is idd prettig met werk. Gewoon een tweede hands kopen op MP. Klaar voor bv €100,- Géén hoogstandjes nee, maar goed zat. Niet 100% kunnen vertrouwen op dat ding (vanwege bv oude kaarten) is alleen maar goed. Word men lui, en word er nog weleens een sloot in gereden... omdat Tommie dat zei haha! File info is wel relaxed, maar als je het nieuws goed in de gaten houd, kom je je ook ver hoor.
 11. Begin maar eens met een fatsoenlijke kaart denk. Tabmap (ringband) is het meest praktisch. Je kan online een maatje groter bestellen --> AANRADER ivm ff gauw kijken/lezen.
 12. Waar je op moet letten? Ik zou goed op de weg letten. Deed dat werk tot ergens 2002(?) en er liepen weleens lieden op de vluchtstrook. Sluit aan bij andere trucks. Probeer niet te stoppen. En probeer ondanks de narigheid te genieten vd reis!
 13. Helemaal mee eens. Laten we het hier leuk houden. Voor narigheid zijn meer geschiktere plekken te vinden. Ik zou graag weer willen lachen hierzo, gaat altijd zo lekker hier [emoji1303]
×
×
 • Nieuwe aanmaken...