Spring naar bijdragen

Vincent 67

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    16
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    2

Vincent 67's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

35

Waardering in de gemeenschap

  1. Nah...gesprek achter de rug, heb mijn baantje nog! Ze gaan wat doen met die staffel-pauze's.....maar die over-uren willen ze toch per maand gaan bekijken. Ik betwijfel of dat mag en duik daar nog in. Maar goed, ben uiteindelijk niet ontslagen en hoop dat er verder nog te praten valt!
  2. Even ter informatie. Gisteren heeft de zoon van de baas contact opgenomen of Vincent toch nog een gesprek wilde......daar is hij nu naar toe. We zijn erg benieuwd of het wat uit gaat halen!!!
  3. :DOwh, jij fijne (schoon)broer, aan je advies hebben we echt iets!
  4. Ja ja, broerlief! Je zou eens moeten weten hoe er uit zou zien als ik het echt zelf typte!
  5. Ja, ik weet dat ze in de rij staan voor een baan. Maar als er in je contract staat dat ze de CAO BGV naleven en dat doen je dus echt niet!!!! Ook lappen ze de rijtijdenwetten aan hun laars. Staffel-pauze doen ze "keurig" hoe het in de CAO staat, maar we krijen de tijd niet die pauze te genieten en overuren, die boven 40 bij week, worden niet verloond. En ik wilde daar gewoon een gesprek over. Waarom word je dan op zo'n manier eruit gedonderd?
  6. Ohw die suggestie met vader en zoon aan de vork heftruck vind ik wel leuk en passend!
  7. Ah! Dank je wel, grote broer. Leuk, hoor, die ervaring, maar voorlopig mag ik weer de ww in!
  8. Dank je Andre. Er was ook geen normale discussie....meneertje was op zijn tenen getrapt! Voor mij 10 andere zei hij. Alles wat ik wilde was een gesprek!
  9. Grrrrrrr.......als je alles weet, begin je in ieder geval niet in de transport wereld! Wat een slavendrijvers ende oplichters.
  10. Tststs..... ben vanmorgen ( om 04.00u) in aanvaring gekomen met de zoon van de baas. Hij voelde zich gepasseerd, omdat ik graag een gesprek wilde met de baas, over de (staffel) pauze's die ingehouden worden, maar die ik niet geniet! En de overuren die niet uit betaald worden. Dus "op staande voet" ontslagen. Ben al bezig met bezwaar, maar voel me flink misbruikt!
  11. Ik had gisteren mijn papieren niet bij de hand. Ik heb een contract voor 40 uur per maand en zit in loonschaal C0, dus ik verdien ong. 8,30 netto per uur. CAO BGV is volgens het contract van kracht. En ja....we wonen in een dorp, verre van ideaal met het openbaar vervoer, ten eerste rijden die nog niet om 04.00 en ten tweede zou het zelfs duurder zijn om met het openbaar vervoer te gaan, dan met het oude brikkie waar ik nu mee rijd. Hetzelfde geldt voor mijn vrouw en kinderen, zij moeten naar een stad om naar school te gaan en te werken, dus 2 auto's is helaas niet te vermijden, wat wel een hoop in kosten zou schelen. Verhuizen is dan ook een optie, misschien zelfs prioriteit, maar nog niet gerealiseerd.
  12. Dank je, Debian! De zaterdagen worden keurig betaald. En nu weet ik iig dat er wat overuren door mijn neus worden geboord, die boven de 40 per week. Maar nu snap ik nog steeds niet hoe het zit met de rusttijden, 3 x 9 en dan wel die 11 dus?
  13. owh, ja.....na 13.30u werk word er 2 u pauze afgehouden
  14. Sorry, loonschaal weet ik zo niet, wel wat ik ongeveer per uur verdien: ong 8,30 per uur. De hoeveelheid dagen verschillen enorm! Soms 3 dagen en soms 6 dagen. Moet er boven de 40u per week verloond worden als overuren of word dat per maand bekeken? De zaterdagen worden wel als overuren verloond. En ja, natuurlijk, breng ik meer naar huis als met die ww uitkering, maar intussen hebben we dus verplicht 2 auto's ( mijn vrouw werkt ook) en lijkt er op dat we er niet beter van worden. Heb ik nog een vraag: 11 uur rust per dag? Verplicht? Kom ik vaak niet aan nl.
  15. Nah, ik heb een contact voor een jaar bij een logistiek bedrijf. Gelukkig verdien ik wel meer per uur als die DO! Maar als ik het goed begrijp moeten de uren die wel boven die 40 uur per week vallen als overuren betaald worden?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden