Spring naar bijdragen

Kempische Truckfan

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  497
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

100 Excellent

Over Kempische Truckfan

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. https://www.transport-online.nl/site/101826/internationaal-transportbedrijf-gebr-claessens-failliet-update/ Een van de oudere transportbedrijven uit Zuid-Limburg nu failliet.
 2. Wat een opmerking over KLG Europe zeg. Ga maar eens kijken op de locatie Meerheide in Eersel hoeveel gele platen er daar staan. In weekend staan er wel de witte platen en die krijgen alle factiliteiten maar doen o.a. containerwerk en rijden Colbelfret. Een heel bewuste keuze van de heren Kuijken en wat begreep krijgen ze netjes betaald en goed onderhouden materieel. KLG is nog wel over in het Frankrijk en wijntransport waar gevestigde namen als o.a. Hessinex, Hooijen en Gebr. Huybregts ter ziele zijn of ander werk doen. Kuijken Logistics Groep is nog altijd de Frankrijk-specialist en een van de betere werkgevers in De Kempen naast bijv. Van Dingenen-transport. Bedrijven die goed zijn voor het personeel maar die ook wat kunnen eisen.
 3. Zevenbergen? Bij die Bulgaars-Zevenbergse vervoerder?
 4. Wie rond Tilburg en Eindhoven op de weg vertoevde kende de witte vrachtwagens van Daas uit Wintersel. Weinig opvallende wagens maar ze reden dag en nacht. Op de route naar Zeeland kwam je de meeste mesttransporteurs wel tegen.
 5. Nou de Haas kennen we ook wel van de Hessinex tijd. Dat was een van de planners daar in Goirle. In de tijd dat het bedrijf geleid werd door Kees en zijn neef. Piet en Ben hadden het bedrijf groot gebracht in Hilvarenbeek (waar recent de laatste herinneringen aan de loods weg gewist zijn door sloop van het pand). Kees leidde aan grootheidswaanzin en het mocht allemaal niks kosten. Na de overname van Verhoeven Expediteurs en de aanschaf van een grote hoeveelheid nieuwe MAN S ging het helemaal mis daar aan de Tyvoortsebaan. Het hele wijngebeuren ging toen naar KLG in Eersel, Hooijen en bedrijfleider Erik van Polanen startte toen met Verhoeven WDC.
 6. https://www.transport-online.nl/site/87588/vos-logistics-neemt-gebroeders-joosten-nederweert-over/ Vandaag lezen we dat Joosten Transport uit Nederweert is overgenomen door Vos. Is dit goed nieuws of? Joosten is vooral de laatste groot geworden in het volumevervoer voor Rockwool. Na de overname van auto s en werk van Jos Heeren maar ook Schroen-Vossen. In de tijd dat ze in Ospel zaten was het een klein bedrijf met vooral werk voor Brabantia e.d. Het aantal huisvervoerders bij Rockwool is de laatste jaren aardig aan het krimpen en er blijven alleen een paar grote namen over.
 7. Zondag kwam ik nog een zwarte Scania tegen in de buurt van Terneuzen met Jelse Vos erop. De show gaat gewoon door...
 8. Rijden ze weer voor DSV? Nu de wielen weer wat schaarser worden komen dit soort bedrijfjes ook weer aan werk.
 9. Er rijden wagens onder de naam van Hovotrans en Jelse Vos dus het rijdt straks weer lekker door?
 10. Nee oke maar waarom dan een oude afgereden V8 kopen van HATals je ook een goede tweede handse basis trekker kunt kopen? Betrouwbaarder, ook minder financiering en je kunt je meer concentreren op het rijden. G.J. Wibbelink in Goor kocht ook z on oude V8 van HAT. Ze rijden ook met een 2e handse V8 van Maarten Fransen. Die werden beter bijgehouden denk ik.
 11. Vorig jaar was erg nog gedonder in Scandinavia toen ze charter reden voor Van Dijken. Ze reden charter voor: ATO, Allround transport en Van Gerwen Logistic in Vught. Hadden ze wel eigen werk?
 12. Hierbij nog een filmpje. Firma Voncken uit Susteren http://bd.nl/regio/112-nieuws/vrachtwagen-geschaard-op-a58-door-gladheid-video-1.6817210
 13. Het kan raar gaan. Speksnijder Tilburg daarvoor was de eigenaar Sluyter logistics, daarvoor twee heren die C. Huybregts en Swaans overnamen. Hadden ook al de blauwe Van de Ouweland in Chaam overgenomen. Was Leo Nolen nog werkzaam bij Speksnijder Tilburg (gehuisvest in het oude pand van Wil Versteijnen). Laat het Coca Cola vervoer maar naar Van Rijen in Oosteind gaan. Prima bedrijf met goed materiaal. Het AH-werk zal wel worden verdeeld onder: Peter Appel, Cornelissen, Simon Loos en Zamdbergen Tilburg.
 14. Er staan inderdaad een rij KLG-trailers langs de A67 maar als je richting Antwerpen rijdt kijk je zo op het terrein. Vandaag stonden er al de nodige wagens. Maar op meer plaatsen wordt er nu ruimte gemaakt om al het materieel te parkeren.
 15. En andere ex HAT trekkers zijn hier te koop: http://debruintrading.nl/occasions/trekker/scania-r114-380-manual/
×
×
 • Nieuwe aanmaken...